Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tom hanyadik perc... 8 ko feljöttem azt se tom mikor kezdik csak a sportklubbon halgattam ezt, azt oszt jöttem streammelni de mindenhol a deport nyomják... szoval hanyadik perc?? me apám aszonta 20.30 kor kezdték..ronaldinho89999 írta:te normális vagy???mindenkiben bízni kell!!!!és van azéh még több mint egy óra. az tudott mennyi??? lehet addig még 2 - 12 is!!!!!!?:Kralo írta:Puyol és Milito is pályán van. Nah meg persze Oleguer is!Ronal.10 írta:ugyan ez lehetett volna villa-madridon is... csak a madrid tud védekezni ugynézki.
A villa ott is fejetlenül támadott annyi helyzetük volt... de hát ez volt a vesztük.
Madrid 5öt hintet nekik... sztem kikapunk...
gondolom milito vagy puyol ül--> oleger kezdö.
nem csodálkozom. ja meg a nagy dos santos is kezdö?? háháháhááá (utálom) hát még golt se rugunk ha rajta mulik.
De ott van Messi Hajrááá fiúúúúúúk... legalább egy döntetlent.
nah ennyit erröl..rem te is örülsz neki h nem lett igazadfcjoc írta:könyörgöm... krkics? de hogy lehet ennyi esze hogy berakja kezdőnek?! jaaaj istenem elhiszem hogy tehetséges de oda lép neki egy 30 éves pali összecsuklik... gudi?!
te normális vagy???mindenkiben bízni kell!!!!és van azéh még több mint egy óra. az tudott mennyi??? lehet addig még 2 - 12 is!!!!!!?:Kralo írta:Puyol és Milito is pályán van. Nah meg persze Oleguer is!Ronal.10 írta:ugyan ez lehetett volna villa-madridon is... csak a madrid tud védekezni ugynézki.
A villa ott is fejetlenül támadott annyi helyzetük volt... de hát ez volt a vesztük.
Madrid 5öt hintet nekik... sztem kikapunk...
gondolom milito vagy puyol ül--> oleger kezdö.
nem csodálkozom. ja meg a nagy dos santos is kezdö?? háháháhááá (utálom) hát még golt se rugunk ha rajta mulik.
De ott van Messi Hajrááá fiúúúúúúk... legalább egy döntetlent.