Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugye azt tudod,h a semmiért csináltad mindezt,és hogy a semmiért járattad le magad a fórum elég nagy közönsége előtt....de annak kifejezetten örülök,ha többet nem írsz velem kapcsban,főleg hülyeséget nem,állelújjaaaaaavarga tamás írta:Én nem értem, de ez mindegy. Ez volt az utolsó hsz-om Veled kapcsolatosan.ozsimiki írta:Tamás! Válaszoltál. Elolvastam. De mit vártál volna? Feltettem egy kérdést,és megkaptam rá a választ. Ezzel mi a gond? Miért kellett volna reagálnom....Ha vki érti,BÁRKI,az jelezze....
Én nem értem, de ez mindegy. Ez volt az utolsó hsz-om Veled kapcsolatosan.ozsimiki írta:Tamás! Válaszoltál. Elolvastam. De mit vártál volna? Feltettem egy kérdést,és megkaptam rá a választ. Ezzel mi a gond? Miért kellett volna reagálnom....Ha vki érti,BÁRKI,az jelezze....
Nem, de a földrajz dolgozatban is ki kell javítani a helyesírási hibákat. A helyesírásról pedig már korábban kifejtettem a véleményem: magyarok vagyunk, igyekezzünk helyesen írni magyarul.Perrero írta:És az volt a kérdés, hogy hogyan kell leírni
És most utoljára: én meg válaszoltam, amit te le sem szartál. Erről pedig ennyit. Aztán most szajkózhatod, hogy neked van igazad. Ám, legyen, légy vele boldog. És ne mondd, hogy nem olvastad, mert megeszem a nem létező kalapom. Adios amigo.ozsimiki írta:Zozzy olvass át,most nem tudom mi a frász van...de már az is baj neki,ha nem lesem minden hszét....amúgy meg nézdd meg miből indúlt...normálisan kérdeztem vmit a MAGYAR VÁLogatottal kapcsban,és ez lett belőle...ki miatt?Zozzy 5 írta:Nem akarok beleszólni, de nekem elég fura már ez a Tamás - Miki háborúTúl nagyra fújjátok a dolgot, és abból is csak utálatosságot hoztok ki, ha valamiben nem értetek egyet. Én se értek egyet nagyon sokmindenben Tamással, de Ti már szabályosan pikkelitek a másikat. Hogy fogjátok így fórumtalin megrázni egymás kezét és a másik szemébe nézni?
Tamás! Azt felfoghatnád,h a neten nem csak a fórum létezik,és képzeldd épp mást is csinálok,ami miatt ritkábban nézek ide,de ehhez semmi közöd sincs,na meg nemcsak a net létezik
Zozzy olvass át,most nem tudom mi a frász van...de már az is baj neki,ha nem lesem minden hszét....amúgy meg nézdd meg miből indúlt...normálisan kérdeztem vmit a MAGYAR VÁLogatottal kapcsban,és ez lett belőle...ki miatt?Zozzy 5 írta:Nem akarok beleszólni, de nekem elég fura már ez a Tamás - Miki háborúTúl nagyra fújjátok a dolgot, és abból is csak utálatosságot hoztok ki, ha valamiben nem értetek egyet. Én se értek egyet nagyon sokmindenben Tamással, de Ti már szabályosan pikkelitek a másikat. Hogy fogjátok így fórumtalin megrázni egymás kezét és a másik szemébe nézni?
Az Árpád ház helyes írásmódja: Árpád-ház, ugyanis egy dinasztiáról van szó.La Pulga írta:Nálunk történelem dolgozatkor:
Mi az Árpád ház?
Árpádnak a háza.![]()
![]()
Jaja. Am ezt a kérdést ma hallottam valakitőlLos Banditos írta:Ugyenem gontoltad, hogy ezekt mi nem tudjuk? Egyébként meg G. nem azt kérdezte, hogy milyen napra.![]()
Na igen sírva vigad a magyar!!!La Pulga írta:Nekünk történelem dolgozatkor:
Mi az Árpád ház?
Árpádnak a háza.![]()
![]()