Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A tisztesség megköveteli, hogy leírjam: Robban a hírek szerint 5-6 hetet kénytelen kihagyni sérülése miatt.ozsimiki írta:Lehet van kisebb sérülése,de az tuti,h nem amiatt teljesített úgy ahogy....
Robben meg az év igazolása.battya írta:Ez a hsz. helyet követel magának, az év aranyköpéseibe..Jól hallottam, hogy a 36 milliós Arjen Robben csúnyán beégett? Ha jól értesültem, van Basten becserélte, majd lecserélte, annyira rossz volt.
Ez a hsz. helyet követel magának, az év aranyköpéseibe..Jól hallottam, hogy a 36 milliós Arjen Robben csúnyán beégett? Ha jól értesültem, van Basten becserélte, majd lecserélte, annyira rossz volt.
Lehet van kisebb sérülése,de az tuti,h nem amiatt teljesített úgy ahogy....varga tamás írta:A hírek szerint megsérült, mint ahogy van der Vaart és van Persie is.ozsimiki írta:Robben tényleg nagyon szhar volt,és riporter is mondta,h ezzel "jutalmazta" Basten....
Hazai pályán![]()
Grt Robben...
No comprendo tu pregunta! Soy ungaro pero empecino a Venezuela.Lionel85 írta:Yo soy venezoelano?el fuero írta:Hoppá!![]()
Ismét győztünkCsak az első hely lehet a cél
A hírek szerint megsérült, mint ahogy van der Vaart és van Persie is.ozsimiki írta:Robben tényleg nagyon szhar volt,és riporter is mondta,h ezzel "jutalmazta" Basten....
Hazai pályán![]()
Grt Robben...
Vigyázz, mert majd jönnek a madridisták és elmondják, hogy Robbennek eddig igenis volt egy jó 20-25 perce ebben a szezonban, amikor csereként beállva felpörgette a játékot az egyik kiscsapat ellenbarca99 írta:Jól hallottam, hogy a 36 milliós Arjen Robben csúnyán beégett? Ha jól értesültem, van Basten becserélte, majd lecserélte, annyira rossz volt.
Hát sztem ezzel is is buktk.ÍGy meg kell verjék az olaszokat, de ha beállnak védekezni naon nehéz az olaszoknak gólt rúgni.Frank Rijkaard írta:Gruzia-Skocia 2-0
Ugy latszik, eddig tartott a szoknyás csoda...
Ugy is az olaszok ellen dől el, és ott otthon játxanakFrank Rijkaard írta:Gruzia-Skocia 2-0
Ugy latszik, eddig tartott a szoknyás csoda...
Egyébként, hogyha pedagógaliag nincs is valami hihetetlen magas színvonalon, de azért taktikailag sokkal felkészültebb a mi Várhidink, mint Rijkaard....varga tamás írta:Na, jól szurkoltam, az oroszok megverték az angolokat. Jó kis meccs volt, Medina Cantalejo kicsit besegített a Szbornajának, de az oroszok győzelme teljesen megérdemelt volt. Az angolok a vezető gól után már focizni nem is akartak. Ez a Hiddink gyerek meg újfent bizonyítja felkészültségét, zsenialitását, magas szakmai tudását - bárcsak a mi kispadunkon ülne Frankie helyén. Talán majd egyszer.