Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha van rajta bloototh v infra akkor a géphez csatlakoztatsz egy bloototot v infrát és simán átküldöd.Morminho írta:Nem tudja valaki esetleg h MOTOROLA telegonra hogya kell játékot, programot telepíteni/küldeni? Fontos lenne...
Köszi! Lécci írd le, bár utána nézegettem a faq-ban a honlapján, és közben lecséreltem én is 1.7.5-ösre. Majd leírom, hogy nekem miben különböznek a beállítások.Tim írta:Ha gondolod én leírom a beállításaimat,bár 1.7.5-ös verzióm van.Viszont azt is vedd figyelembe ha kevés a seed akkor hiába a 4mb sávszélesség..
Ha gondolod én leírom a beállításaimat,bár 1.7.5-ös verzióm van.Viszont azt is vedd figyelembe ha kevés a seed akkor hiába a 4mb sávszélesség..VIII.Henrik írta:Szevasztok!
qtorrent 1.6-ot használok, és a gép újratelepítése után igencsak cammog a letöltés. Tudnátok segíteni hogy 4Mb/1Mbites sávszélességhez milyen beállítások kéne alkalmaznom (a Preferencen belül a queueing-be, a bit torrentbe és a connections-ba sikerült belepiszkálnom "eredményesen")?
La Pulga írta:fcbarcelona.com!Victor_Valdes írta:Tudtok nekem mondani egy oldalt ahol egyben fent van a barca idei sorsolása fontos lenne !