Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alcohol 120%Scorpio írta:.mdf-t mivel lehet kiírni, vagy használni?
www.lionsport.huRajmó írta:nem tud valaki pár linket adni, ahol tudnék cipőt rendelni online?![]()
valami márkásra gondoltam pl nike, adidas stb, mert ilyet nemtaláltam
csak ilyen nevenincs cipőket
Csak ennyi? Nem semmi!Rivaldinho írta:Nincs vlakinek veszprém megyében rendőr ismerőse ? aki modnjuk nem járőr v vmi... kéne egy kis (nagy) segítség.. meg akarnak baxni a zsernyákok... jogis nélkül, hatósági engedély nélkül, túl nagy köbcentivel, rendszám nélkül, okirathamisításér, és környezet károsításér b+![]()
De.Perrero írta:agyon lőttem 6 embert, nincs vkinek 1 rendőr ismerőseRivaldinho írta:Nincs vlakinek veszprém megyében rendőr ismerőse ? aki modnjuk nem járőr v vmi... kéne egy kis (nagy) segítség.. meg akarnak baxni a zsernyákok... jogis nélkül, hatósági engedély nélkül, túl nagy köbcentivel, rendszám nélkül, okirathamisításér, és környezet károsításér b+![]()
Lionsports-bol szerintem tudsz rendelni:batinho írta:Vki meg tudá mondani h Magyarországon lehet -e vhol barcás mezt pólókat venni? Mert én eddig nemnagyon találtam pedig Szeged mellett lakom. Vagy én vagyok ennyire vak v eredeti cuccokat Barcelonából kell rendelni? Egyik ismerősöm tavasszal fog menni szal akkor tuti lesz cuccom de hátha hamarabb is hozzá tudnék jutni az jó lenne.
Oké.Game90 írta:Szerk. gyűjtsünk már Lacinak...
ment egy priviZozzy 5 írta:Badi, egy msn címet szolgáltass pls
Tomi, mindjárt küldök egy pü-t, leirom mi volt.. de azér én annyira nem félek..varga tamás írta:Rivaldinho: és a gépet lefoglalták? Bár szerintem a motorszám alapján be lehet azonosítani a gépet, és az adatokból kiderül a köbcenti. Ha bent vagy a rendszerben, elég nehéz lenne bármit is tenni. Én a teljes együttműködést ajánlom, akkor a legolcsóbban megúszod. Dea százezer forintos nagyságrend - szerintem - biztosnak tűnik. Jogsi nélkül, okirathamisítás, hatósági engedély - így együtt összeaddik, halmozott bűncselekménynek minősülhet. De, ne legyen igazam, de készülj a legsúlyosabbra, és akkor esetleg lehet részed kellemes csalódásban.
Azért ez nem tréfa...Rivaldinho írta:meg akarnak baxni a zsernyákok...