Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na haragudj, de nem kell megmagyaráznod, hogy a döglött ló alszik, mert nem - megdöglött.ozsimiki írta:Elég rossz a memód akkorvarga tamás írta: ozsimiki: Te nekem, ezen a honlapon még sosem adtál igazat, pedig az elmúlt egy év során valószínűleg nem ez volt az első eset.Amúgy azokban az esetekben amikor én "szóltam" rád,és vita lett,továbbra sincs mit elismernem,ugyanis a szerintem nem oda illő jelzőket nem lehet kimagyarázni,mégha lényegi dolgokban igazad is volt....de mint már írtam nem abba kötöttem bele.
Szép volt! Grat!gianni írta:vb selejtező:
Venezuela-Argentína:0-2
gólszerzők:G.Milito,L.Messi
grat.
Én is gratulálok mindkettejüknek! Messi állítólag ismét "varázslatos" gólt szerzett!gianni írta:vb selejtező:
Venezuela-Argentína:0-2
gólszerzők:G.Milito,L.Messi
grat.
Elég rossz a memód akkorvarga tamás írta: ozsimiki: Te nekem, ezen a honlapon még sosem adtál igazat, pedig az elmúlt egy év során valószínűleg nem ez volt az első eset.
Bárki hibázhat, bárkit elregedhet a hév, elöntheti az ideg, én csupán felhívtam a figyelmed, mert voltam én is már hasonló helyzetben, és utólag, higgadtan átgondolva, tényleg máshogy láttam a dolgot. Nem is a bántás miatt írtam, csupán furcsa volt a megnyilvánulásod(tudom, hogy nem hozzám címezted ezt, csak úgy írtam).varga tamás írta:Amúgy a hozzáfűzött gondolatom tényleg túllépte az emberiesség határát, elnézést érte. Csupán nem bírom, sosem bírtam felfogni, hogyan történhetnek ilyesmik. Ki lehet kapni, lehet szidni a bírót, még a szeretett csapatot is, lehet kritizálni yx-t, de szíjjal verni - az mindennek a non plus ultrája.
Amúgy Mészölynek tényleg nem volt igaza, cigányozni, "fekázni" sem szabad. Az egyenlő bánásmód elve alapján jogosak a kritikáitok.
Hoppá!dali írta:Hát igen elég unalmas meccs volt,sajnos Ronie sem tett sokat hozzá.Ez viszont nem egy lapos gól Ecuador-Venezzuela meccsen esett Jose Manuel Rey rúgta 40-45 méterröl![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9w5eBwpJ ... ed&search=
Azzal együtt, hogy megdöbbentő ami történt, Tamás azért érdekes, amit megjegyzésnek írtál, cigányozni nem szabad, de a négereket minősíteni igen,varga tamás írta:A Togo-Mali (0-2) válogatott mérkőzés után Fréderic Kanouté-t és Seydu Keitát, a Sevilla két labdarúgóját a feldühödött togói szurkolók agyonverték. Kanouté fejét szöges szíjjal verték, hogy több helyen össze kellett varrni, s emellett üveggel is fejbe dobták. A két játékos előreláthatólag 1 hónapot lesz kénytelen kihagyni. (index.hu)
No comment... Lehet, hogy Mészöly nem tévedett olyan nagyot, néhány afrikai ember esetében. Mert értelmes emberek ilyet nem tesznek, de még az állatok sem.
Nem hallotátok még srácok? Messi az argentín Dzsudzsák!Danka00792 írta:Meik válogatottba nem jönne jol egy Roni meg egy Messi?davi10 írta:Egy Messi meg egy Ronaldinho jól jönne a magyar válogatottba...![]()
![]()
Meik válogatottba nem jönne jol egy Roni meg egy Messi?davi10 írta:Egy Messi meg egy Ronaldinho jól jönne a magyar válogatottba...![]()
![]()
Amikor tévedek elismeremvarga tamás írta:Hoppá!ozsimiki írta:Varga Tomi, robertfscb!
Igazatok van,ezt most benéztem,valszínű a Vb selejtezők miatt,mert ott tuti úgy volt,h a 2.oknak még játszaniuk kellett a részvételért...kivéve aszhem a legjobb két 2.iknak![]()
Hát így meg laza lesz akkor....franba
![]()
Eurobarca-történeti pillanat: ozsimiki igazat adott nekem. Hip-hip hurrá![]()
![]()
Hoppá!ozsimiki írta:Varga Tomi, robertfscb!
Igazatok van,ezt most benéztem,valszínű a Vb selejtezők miatt,mert ott tuti úgy volt,h a 2.oknak még játszaniuk kellett a részvételért...kivéve aszhem a legjobb két 2.iknak![]()
Hát így meg laza lesz akkor....franba
![]()
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚvarga tamás írta:A Togo-Mali (0-2) válogatott mérkőzés után Fréderic Kanouté-t és Seydu Keitát, a Sevilla két labdarúgóját a feldühödött togói szurkolók agyonverték. Kanouté fejét szöges szíjjal verték, hogy több helyen össze kellett varrni, s emellett üveggel is fejbe dobták. A két játékos előreláthatólag 1 hónapot lesz kénytelen kihagyni. (index.hu)
No comment... Lehet, hogy Mészöly nem tévedett olyan nagyot, néhány afrikai ember esetében. Mert értelmes emberek ilyet nem tesznek, de még az állatok sem.