Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.16. 15:39:13

Remélem jó döntés lesz a Massa szerződésének a meghosszabítása! Egy biztos Massa jobban segíti Kimit mint Alonso segítené!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.16. 13:47:38

Tudtam én,hogy nem kell a spanyol ide :D 8) 8) 8)

http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=18879

Jobb is :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
farkasn
Jugador del Barça

2007.10.14. 22:39:33

Kralo írta: Uhh most eszembejutott egy kérdés.
Nem tudjátok beszerezhetőek valahonnan F1es futamok?
Igazából a 70-es, 80-as évek és 90es évek eleje érdekelne. Bár nem tudom, hogy a közvetítések milyenek lehettek régebben.
Sajna én csak 2007 eseke tudok...
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.14. 22:33:32

ozsimiki írta:
Kralo írta:
Harmadszor is ismételjem magam? Kémügy után (amikor már szinte minden nyílvánosságra került) leírtam, hogy nem szeretném, ha Alonso vb lenne.
Erre emlékszem,de már ne is haragúdj szerintem nem szomorkodnál,ha nyerne a spanyol. De kiegyezhetünk egy KIMI sikerben 8) 8) 8) Kár,h szinte esélytelen....
Nem lennék szomorú, mert jelen esetben azt jelentené megverte Hamiltont. Csak lenne egy megkérdőjelezhető vb címe Alonsonak. Az meg nem töltene el igazán jó érzésekkel. Szóval nem vagyok ám olyan könnyű helyzetben szurkolóként. :P

Uhh most eszembejutott egy kérdés.
Nem tudjátok beszerezhetőek valahonnan F1es futamok?
Igazából a 70-es, 80-as évek és 90es évek eleje érdekelne. Bár nem tudom, hogy a közvetítések milyenek lehettek régebben.
farkasn
Jugador del Barça

2007.10.14. 22:25:39

De én azt nem értem, hogy jut el a Dennis addig, hogy azt mondja, hogy amibe dollár milliókat költenek azt odaadja egy másik csapat pilótájának...

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy szerintem mi itt kis halak vagyunk ahhoz, hogy megállapítsuk, hogy kit segítenek, kit nem, bár gyanus a helyzet, de ha az alonso lesz a vb akkor nemtudom mit mondanak az összeesküvés elmélet tervezői, bár ahogy hallom, új hír, személyesen beszéltem a Ronn-nal és azt mondta, hogy dolgoznak az alonso kocsijába egy fejlesztéssel, ami 2 mázsát nyom, a kocsi elejébe fogják tenni az utolsó futamon és 1 kg tnt-t is tartalmaz, távvezérelt bomba, ha az alonso vezetne, a cél elött egy méterrel berobbanja a Ronn Dennis...

KÜLÖN VB-T AZ ALONSONAK...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.14. 22:23:56

Kralo írta:
ozsimiki írta:Kralo!

Ezzel azt akarod mondani,h zárdába vonulnál ha Alonso nyerne :?: :lol: :lol: :lol: Mert ez jön le....

Arra meg elég nagy esély van,amiről te írsz az Kimivel kapcsban van úgy...hát neki tényleg sansztalan,de az téged miért érint? Amikor Alonso fan vagy...
Harmadszor is ismételjem magam? Kémügy után (amikor már szinte minden nyílvánosságra került) leírtam, hogy nem szeretném, ha Alonso vb lenne.
Erre emlékszem,de már ne is haragúdj szerintem nem szomorkodnál,ha nyerne a spanyol. De kiegyezhetünk egy KIMI sikerben 8) 8) 8) Kár,h szinte esélytelen....
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.14. 22:18:40

Kluivertinho írta:
Kralo írta: Hihetetlen számomra, hogy Ferrarisok manapság Hamiltonnak szurkolnak, csak azért hogy Alonsoba belerúghassanak még egyet! Holott ott van még Kimi is az esélyesek között.
Na-na! Én még mindig Felipének szurkolok! :lol: :lol:
(Tudom, hogy a VB címről van szó és hogy Massa már elég rég kiszállt ebből a harcból :( )
Elnézést! TISZTELET A KIVÉTELNEK! :lol:
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.14. 22:16:45

Kralo írta: Hihetetlen számomra, hogy Ferrarisok manapság Hamiltonnak szurkolnak, csak azért hogy Alonsoba belerúghassanak még egyet! Holott ott van még Kimi is az esélyesek között.
Na-na! Én még mindig Felipének szurkolok! :lol: :lol:
(Tudom, hogy a VB címről van szó és hogy Massa már elég rég kiszállt ebből a harcból :( )
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.14. 22:14:17

ozsimiki írta:Kralo!

Ezzel azt akarod mondani,h zárdába vonulnál ha Alonso nyerne :?: :lol: :lol: :lol: Mert ez jön le....

Arra meg elég nagy esély van,amiről te írsz az Kimivel kapcsban van úgy...hát neki tényleg sansztalan,de az téged miért érint? Amikor Alonso fan vagy...
farkasn
Jugador del Barça

2007.10.14. 22:13:33

G-Jay írta:Farkasn te pesti vagy mi? :lol: :lol:
Bocs de nekem vhogy mindig nevetni van kedvem ha ezt az "a betüs beszédmódot" hallom

G.
Jah, már látom mire gondolsz, de szerintem jó lett, leírtam mindent, amit akartam, amire hírtelen gondoltam, ami a fejemben kavargott, s ami az igazság... :D:D
Attya
Jugador d'estrella

2007.10.14. 22:12:15

Nkm a legutobbi időmérőn az tünt fel, h 6 tizedet vert Alonso-ra!! Na ez több mint furcsa, mert soha nem volt köztük max 2 tized!! És elötte 2szer is elverte a kis Luizt(klivéve japán) szvsz Alonso az, h ien körülmények ellenére is ott van az elején, na EZ A NEM SEMMI, mert a csapat ellene dolgozik és ez elég 1értelmü!!! hajrá Fernando
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.14. 22:07:24

Kralo!

Kép
farkasn
Jugador del Barça

2007.10.14. 22:07:01

G-Jay írta:Farkasn te pesti vagy mi? :lol: :lol:
Bocs de nekem vhogy mindig nevetni van kedvem ha ezt az "a betüs beszédmódot" hallom

G.
Mire gondolsz... :? :?
Vidéki vagyok... :lol: :lol:
Jah és a betűs az hosszú űűű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára farkasn 2007.10.14. 22:07:30-kor.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.14. 22:03:40

ozsimiki írta:
Kralo írta:Csak egy kívánságom volt: Hamiltont verje el. Ma már erre a végkifejletre nincs meg az esély. :wink:
Nem tudom ezzel mit akarsz elérni,talán azt,h mégnagyobb örömmel írhass spanyol vébécíme után...merthogy nincs hú de nagyon nehéz helyzetben szntem....bármi megtörténhet...ezt te is tudod...ha nem így lenne,akkor már Vébét avattunk volna 1 hete :wink:

4pont semmi,főleg nem technikai sportban....
Nem szeretnék semmit elérni. Szerinted mennyi esélye van, hogy úgy verje meg Hamiltont, hogy ne Alonso legyen a vb?

Csak ezen esetekben lehetséges:
1.(vagy 2.) Kimi +10 pont (vagy +8pont)
3(vagy 4.) Alonso +6 pont (vagy +5pont)
8.(vagy rosszabb) Hamilton +1 pont (vagy 0pont)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.14. 22:03:33

Farkasn te pesti vagy mi? :lol: :lol:

G.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2007.10.14. 22:03:53-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Bodi
Director del Fútbol

2007.10.14. 21:59:14

Hát én inkább nem csatlakoznék egyik táborhoz se,Alonsot régóta utálom,így az idény végére Hamiltont is sikerült megutálnom,undorító ez az egész,ami folyik,a kémügy,a beszólások,Hamilton siránkozásai,stb.
Poénos volt pl Hamilton,ahogy Alonso sportszerűtlen előzéséről beszélt,miközben ő meg szándékosan kiüt maga mögül két versenyzőt... :lol:

Sajnos nincs sok esély,de gooo Kimi!
Ha meg nem ő nyer,akkor tök mind1 ki,mindképp verni fogom a fejem a falba.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.14. 21:59:02

farkasn írta:Én sem értek egyet a Hamilton elleni vádakkal, bár én elfogult vagyok az Alonso iránt...

Neki tavaj és idén is voltak problémái, szinte minden futamon volt valami problémája, főleg a többi versenyzővel, őt mindíg feltartják, stb...
Neki egy külön versenyt kellene rendezni, ott talán jól menne, vagy legalábbis hermetikusan le kellene zárni a versenypályát, ha ŐŐŐ fut gyors kört...

Ezenkívül mikor a rönóval világbajnok lett, a szerelőjének volt egy érdekes pólója, amin az állt: "Sumaher?? Ki az??"
Hát ennél durvább, azért nem lehetne, valamint alonso kijelentette, hogy még Zidane is szebben fejezte be a pályafutását, mint a német...
Hát nemtudom...

Nézek forma 1-et, főleg azért, hogy meghallgassam, hogy az új futamon a spanyolnak éppen mi nem tetszik a pályán, ki tartja fel, ki előzi meg úgy, hogy az ő testi épségét súlyosan veszélyezteti...

Utánna lehet nézni nyilatkozatoknak, ez mind igaz, s ha már a sportszerűségnél tartunk, akkor meg kell nézni, ki vezet úgy, hogy mindenki menekül előle, ha meglátja... (Lásd Hamilton valamelyik futaom, amikor még a bukótérbe is bemegy, mert fél a spanyoltól)

Mostmeg, hogy nem kap meg minden támogatást...
tény és való, hogy a Dennis azt mondta, hogy inkább a Rájkönen legyen világbajnok, mint az alonzo...
Talán bele kellene gondolni, hogy miért mond ilyet, mert lehet hogy mi innen a billentyűzet mögül ezt nem tudjuk...
Nem egymást kellene itt szidni, meg kiragadni dolgokat, hogy levágja a pályát, meg ilyenek, hiszen megvan másnak is a véleménye, mint az enyém, amiben pont az ellenkezője látható, mint máséban...
Lehet hogy egy birka vagyok, de én ezt így látom, de lehet hogy más látja rosszul...

Nem drukkolok én senkinek az utolsó futamon, de azért szerintem az figyelemre méltó, hogy olyan pályákon veri el az alonsot a hamilton, ahol maximum playstation-on játszott eddig...
És ez azért figyelemre méltó...
+ Az év elején is jobb volt az alonsonál, amikor szerintem nem az újoncból akartak világbajnokot cszinálni...

Gonoljon mindenki bele, miért mond ilyet egy csapatfönök és döntse el kinek szurkol...
MAXRA EGYETÉRTEK!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Kép
farkasn
Jugador del Barça

2007.10.14. 21:56:29

Én sem értek egyet a Hamilton elleni vádakkal, bár én elfogult vagyok az Alonso iránt...

Neki tavaj és idén is voltak problémái, szinte minden futamon volt valami problémája, főleg a többi versenyzővel, őt mindíg feltartják, stb...
Neki egy külön versenyt kellene rendezni, ott talán jól menne, vagy legalábbis hermetikusan le kellene zárni a versenypályát, ha ŐŐŐ fut gyors kört...

Ezenkívül mikor a rönóval világbajnok lett, a szerelőjének volt egy érdekes pólója, amin az állt: "Sumaher?? Ki az??"
Hát ennél durvább, azért nem lehetne, valamint alonso kijelentette, hogy még Zidane is szebben fejezte be a pályafutását, mint a német...
Hát nemtudom...

Nézek forma 1-et, főleg azért, hogy meghallgassam, hogy az új futamon a spanyolnak éppen mi nem tetszik a pályán, ki tartja fel, ki előzi meg úgy, hogy az ő testi épségét súlyosan veszélyezteti...

Utánna lehet nézni nyilatkozatoknak, ez mind igaz, s ha már a sportszerűségnél tartunk, akkor meg kell nézni, ki vezet úgy, hogy mindenki menekül előle, ha meglátja... (Lásd Hamilton valamelyik futaom, amikor még a bukótérbe is bemegy, mert fél a spanyoltól)

Mostmeg, hogy nem kap meg minden támogatást...
tény és való, hogy a Dennis azt mondta, hogy inkább a Rájkönen legyen világbajnok, mint az alonzo...
Talán bele kellene gondolni, hogy miért mond ilyet, mert lehet hogy mi innen a billentyűzet mögül ezt nem tudjuk...
Nem egymást kellene itt szidni, meg kiragadni dolgokat, hogy levágja a pályát, meg ilyenek, hiszen megvan másnak is a véleménye, mint az enyém, amiben pont az ellenkezője látható, mint máséban...
Lehet hogy egy birka vagyok, de én ezt így látom, de lehet hogy más látja rosszul...

Nem drukkolok én senkinek az utolsó futamon, de azért szerintem az figyelemre méltó, hogy olyan pályákon veri el az alonsot a hamilton, ahol maximum playstation-on játszott eddig...
És ez azért figyelemre méltó...
+ Az év elején is jobb volt az alonsonál, amikor szerintem nem az újoncból akartak világbajnokot cszinálni...

Gonoljon mindenki bele, miért mond ilyet egy csapatfönök és döntse el kinek szurkol...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.14. 21:55:47

Kralo írta:Csak egy kívánságom volt: Hamiltont verje el. Ma már erre a végkifejletre nincs meg az esély. :wink:
Nem tudom ezzel mit akarsz elérni,talán azt,h mégnagyobb örömmel írhass spanyol vébécíme után...merthogy nincs hú de nagyon nehéz helyzetben szntem....bármi megtörténhet...ezt te is tudod...ha nem így lenne,akkor már Vébét avattunk volna 1 hete :wink:

4pont semmi,főleg nem technikai sportban....
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.14. 21:47:29

Én oldalakkal ezelött beláttam, hogy ez a Hamilton gyerek tud valamit. Elég csak ránézni az előéletére. Azt is beláttam, hogy Alonso szemét módon belerúgott a csapatba. Miért? Biztos azért, ami ma már egyértelmű.

TI miért nem tudjátok belátni, hogy a McLaren és az FIA Hamiltonból vb-t akar csinálni??? Hihetetlen számomra, hogy Ferrarisok manapság Hamiltonnak szurkolnak, csak azért hogy Alonsoba belerúghassanak még egyet! Holott ott van még Kimi is az esélyesek között.

Másrészt a kémügyek tisztázása után, azt leírtam ide is, hogy a vb címet Én nem akarom Fernando vitrinjében látni. Csak egy kívánságom volt: Hamiltont verje el. Ma már erre a végkifejletre nincs meg az esély. :wink:

Viva Alonso! :P
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.14. 21:32:26

Kralo írta:
Oleguer írta:Amiket Kralo írt annak nagyrésze kitaláció, vagy hazugság.
http://www.youtube.com/watch?v=bp90LGIWSwo

Még a botrányok elötti helyzetképek. :oops:
Hú mekkora dolog már,h jobban örülnek egy ANGOL kiemelkedően nagy tettéhez ANGOL földön :roll: :roll:

DavidsNeD te tökéletesen látod a dolgokat 8) :)
Kép
DavidsNeD
Jugador del Barça

2007.10.14. 21:32:18

Kralo írta:

Ez szvsz Alonsorol mond el mindent...
DavidsNeD
Jugador del Barça

2007.10.14. 21:25:36

Kralo írta:A spanyolok így látják a dolgot (kicsit túlzó, de nagy részében van igazság)
Hát 'enyhén' túlzó, még ha van is benne igazság...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.14. 21:25:31

Kralo sorolhatsz több száz oldalas érveket is,az is tény,h Hamilton van olyan gyors és megbízható mint Alonso. Legalábbis ebben az évben az!

Csinálhattam volna hasonló mentegetőzést tavaly,h Schumi miért volt Alonso mögött jó darabig,de nem láttam értelmét...ennek sincs sok...de meg is lepődtem volna ha spanyol szurkolok mást írtak volna...

Rossz taktika meg miegymás...hmmmm...

az meg különösképp dúrva,h még megemlítik a Magyar cuccot, tény,h Hamilton előbb hibázott,de az Alonso tetűségéhez képest semmi sem volt....

Azokat a részeket nem látom,amikor Hamilton csakis a pech miatt jó sok pontot elhagyott...és így van még esélye Alonsonak....ami őt illetve több mint esély sajnos....ha te Kralo nem is hiszel benne,sajnos van egy olyan bűnrossz érzésem,h ő lesz a vébé...,de nagyon remélem,h most az egyszer :lol: neked lesz igazad :wink:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.14. 21:24:59

Válasz küldése