2007.10.14. 21:56:29
Én sem értek egyet a Hamilton elleni vádakkal, bár én elfogult vagyok az Alonso iránt...
Neki tavaj és idén is voltak problémái, szinte minden futamon volt valami problémája, főleg a többi versenyzővel, őt mindíg feltartják, stb...
Neki egy külön versenyt kellene rendezni, ott talán jól menne, vagy legalábbis hermetikusan le kellene zárni a versenypályát, ha ŐŐŐ fut gyors kört...
Ezenkívül mikor a rönóval világbajnok lett, a szerelőjének volt egy érdekes pólója, amin az állt: "Sumaher?? Ki az??"
Hát ennél durvább, azért nem lehetne, valamint alonso kijelentette, hogy még Zidane is szebben fejezte be a pályafutását, mint a német...
Hát nemtudom...
Nézek forma 1-et, főleg azért, hogy meghallgassam, hogy az új futamon a spanyolnak éppen mi nem tetszik a pályán, ki tartja fel, ki előzi meg úgy, hogy az ő testi épségét súlyosan veszélyezteti...
Utánna lehet nézni nyilatkozatoknak, ez mind igaz, s ha már a sportszerűségnél tartunk, akkor meg kell nézni, ki vezet úgy, hogy mindenki menekül előle, ha meglátja... (Lásd Hamilton valamelyik futaom, amikor még a bukótérbe is bemegy, mert fél a spanyoltól)
Mostmeg, hogy nem kap meg minden támogatást...
tény és való, hogy a Dennis azt mondta, hogy inkább a Rájkönen legyen világbajnok, mint az alonzo...
Talán bele kellene gondolni, hogy miért mond ilyet, mert lehet hogy mi innen a billentyűzet mögül ezt nem tudjuk...
Nem egymást kellene itt szidni, meg kiragadni dolgokat, hogy levágja a pályát, meg ilyenek, hiszen megvan másnak is a véleménye, mint az enyém, amiben pont az ellenkezője látható, mint máséban...
Lehet hogy egy birka vagyok, de én ezt így látom, de lehet hogy más látja rosszul...
Nem drukkolok én senkinek az utolsó futamon, de azért szerintem az figyelemre méltó, hogy olyan pályákon veri el az alonsot a hamilton, ahol maximum playstation-on játszott eddig...
És ez azért figyelemre méltó...
+ Az év elején is jobb volt az alonsonál, amikor szerintem nem az újoncból akartak világbajnokot cszinálni...
Gonoljon mindenki bele, miért mond ilyet egy csapatfönök és döntse el kinek szurkol...