Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...egyszerűen elegem van az évi 6 Chelsea-L'pollból. mert unom. és sem liverpooli, sem nyugat-londoni nem vagyok. Nem is értem, h hogyan tudjátok olyan elszántan és tüzesen isteníteni/védeni választott csapataitokat (Barca, Real, ManU, stb.). nem érzitek ezt szánalmasnak? a barcelonai, madridi, manchesteri szurkolókhoz képest mindigis max. másodrendűek lehettek. nem kell majmolni őket. szurkolni igazán csak a saját országod valamely csapatának lehet, egy olyan csapatnak, ami a magyar társadalom, kultúra, népesség egy szeletét szimbolizálja. mert ezek a jelentéstartalmak állandóak. mit lehet szeretni egy ManU-on? a szineit? a stadionját? tőled 2000 kmre van...a játékosait? jövőre már lehet, h egyik sem játszik majd ott...ugyanolyanok lesztek, mint a postban is érintett kínaiak. sem rokonuk, sem ismerősük, sem boldog ősük senkinek. egyszerűen megvették őket kilóra egy Pak-dzsi-szunggal, meg li tiével, meg ki tudja kivel. ostoba robotok. mi nem válhatunk azzá, mert van saját futballkultúránk. ha manapság nem is élvezhető a magyar futball, azért mi "Futballnemzet" vagyunk. nem köpöm magamat és Puskásékat azzal szemen, hogy a Barcának szurkolok. mert olyan nincs is. önámítás.a barca szaik mindannyiotokra. van neki elég tajvani meg kinai szurkolója. a Honvédnak, a Fradinak, meg a Fehérvárnak pedig szüksége van ránk...
Nekem a "legmegrázóbb" a b.zis sztori volt.....meg a másnap reggel....de miccccsssssoda buli volt!Köszi csajok!Perrero írta:Néhány tanulság a 7végémből...
Azért az internet korában nem jelenthet túl nagy gondot szerintem...Rajmó írta:szerk.: csak az a baj, hogy nincsenek meg régi füzeteim, könyveim, amiből ki tudnám dolgozni a tétel, amugy énis általában abban bízok meg, amit én írtam![]()
ááh én ezekre már nem emléxem, olyan régen tanultam már, hogy azt se tudom miről szólnakfcjoc írta:én érettségizek, de adja isten hogy ezt a tételt húzzam irodalomból!csak ezt tudom anyag nélkül is!
a többit meg be kell magolnom
sajnos amúgy nincs meg
Szerintem, tégy érte, hogy legyen: dolgozd ki. A közép- és főiskolás évek alatt rájöttem: azokat a tételeket tanulom könnyen, és azokban bízhatok meg, amelyeket saját magam dolgoztam ki. Mert addig is tanulod, amíg kidolgozod.Rajmó írta:Valaki nem érettségizik valaki ?![]()
Ha van, akkor nem tudna megdobni egy magyar tétellel?
a címe: Homéroszi eposzok világa (Íliász és Odüsszeia)
én érettségizek, de adja isten hogy ezt a tételt húzzam irodalomból!Rajmó írta:Valaki nem érettségizik valaki ?![]()
Ha van, akkor nem tudna megdobni egy magyar tétellel?
a címe: Homéroszi eposzok világa (Íliász és Odüsszeia)
Jah hogy ez korosztályos voltZozzy 5 írta:Melyik korosztályban voltak? Hallottam néha a nevüket mikor bemondták, de velük nem játszottunk, sztem nem egy korosztály volt. Én a 91-92esek között voltam. Ennél az idősebb a 89-90es.Kluivertinho írta:Szegediek ellen mit játszottatok?![]()
Pindur Pandúrok volt a csapatnevük. Haverék
Melyik korosztályban voltak? Hallottam néha a nevüket mikor bemondták, de velük nem játszottunk, sztem nem egy korosztály volt. Én a 91-92esek között voltam. Ennél az idősebb a 89-90es.Kluivertinho írta:Szegediek ellen mit játszottatok?![]()
Pindur Pandúrok volt a csapatnevük. Haverék
Meg sem lepődök...Zozzy 5 írta:Más:
Tudod, amit mondtam, hogy megyünk majd Pestre, na, 16 csapatból MO-on 2. - ok lettünk![]()
Este mászkáltam erre-arra, majdnem lefagyott a lábam... és pedig csak október van, mi lesz decemberben/januárban?Zozzy 5 írta:plusz olyan rohadt hideg volt...![]()
Grat! A 2. hely egész Mo-n igen szép teljesítmény! Az meg, hogy milyen torna volt, nem számít, ha jól érezted magadZozzy 5 írta:Tudod, amit mondtam, hogy megyünk majd Pestre, na, 16 csapatból MO-on 2. - ok lettünkMondjuk ezt a tornát nem tartom valami nagyra, de akkor is.
Volt egy "gálameccs" is...Ganxta, Teddy vagy ki a rák, a TV2-ős időjós, Fiesta énekes stb. Ja, és Bella Levente kommentálta a meccsüket. Köbö 2 percig bírtam...
Hangom az nekem sincs, én is ordítottam elég sokat ma, plusz olyan rohadt hideg volt...Drigo írta:Hú gratulálok, akartam kérdezni, de hát így már nem kell.Zozzy 5 írta:Tudod, amit mondtam, hogy megyünk majd Pestre, na, 16 csapatból MO-on 2. - ok lettünkMondjuk ezt a tornát nem tartom valami nagyra, de akkor is.
Volt egy "gálameccs" is...Ganxta, Teddy vagy ki a rák, a TV2-ős időjós, Fiesta énekes stb. Ja, és Bella Levente kommentálta a meccsüket. Köbö 2 percig bírtam...
Én most értem haza koncertől, hát eszméletlen nagy volt. Eddig is beteg voltam és fájt a torkom, de cirka 2 óra ordibálás és pogózás után most nincs hangom és semmit sem hallok, de valamit valamiért. Ez megérte, kár, hogy 5kor kelés és irány haza...Lehet, hogy le sem fekszem...
Hú gratulálok, akartam kérdezni, de hát így már nem kell.Zozzy 5 írta:Tudod, amit mondtam, hogy megyünk majd Pestre, na, 16 csapatból MO-on 2. - ok lettünkMondjuk ezt a tornát nem tartom valami nagyra, de akkor is.
Nagyon szivesen, jó kis meccs volt. Habár kicsit fáztam a vége feleantiimperialista írta:Zozz, köszi a szurkolást, jó érzés volt, hogy kijöttél miattam, meg persze jó volt újra találkozni... Legközelebb ígérem, jobban nyomom majd!
Nyertünk 5-4-re az ellen a miskolci csapat ellen, ahol pár embernek OB I-es, a többieknek OB II-es múltja van, és akiket nem sokszor vertünk meg eddigJó meccs volt, jól pörögtünk, az első sorban voltam, mi 3-at vertünk és csak 1-et kaptunk. Sajnos a 3 gól egyikében sem voltam benne, de a többiek elégedettek voltak velem, így annyira nem zavar, hogy én nem vagyok magammal teljes mértékben
Első meccsnek azért nem volt ez rossz...
Amit Laci (barca99) haver említett: Idén nem indulhatunk a ligában, mert a fővárosi csapatok kigolyóztak... Csináltak egy olyan alapszabálymódosítást, hogy minden csapatot meg kell a többinek szavaznia (legalább 50+1%), hogy elindulhasson a bajnokságban, és sajnos az egész arra ment ki, hogy tőlünk megszabadulhassanak![]()
Így idén úgy néz ki, tétmeccsek nélkül maradunk
Ez teljesen ellenkezik a sport alapelveivel, de az amatőr liga vezetői a tavalyi szezonban sem a korrektségükről voltak híresek, ahol tudtak, keresztbe tettek nekünk. Amikor megtudtam a döntést, két napig nem aludtam. Most már lenyugodtam annyira, hogy le tudjam írni káromkodás nélkül a dolgokat, de még mindig nem tértem magamhoz...