Barca vs. Real
Azért jobb a védelmünk, mint a dánoknak és nekik is csak egyszer talált be, ráadásul Casillas van a kapuban!!
Sztem mindkét derbin akármi megtörténhet, de bízok benne hogy mi jövünk ki jobban belőle.
Mi nem vagyunk vagy remélem csak voltunk nagy formába és így is jöttek a pontok, itt az ideje, hogy ti is kiessetek a formából, mi meg belejöjjünk és akkor nem vázolom, hogy mi fog történni.
Sztem mindkét derbin akármi megtörténhet, de bízok benne hogy mi jövünk ki jobban belőle.
Mi nem vagyunk vagy remélem csak voltunk nagy formába és így is jöttek a pontok, itt az ideje, hogy ti is kiessetek a formából, mi meg belejöjjünk és akkor nem vázolom, hogy mi fog történni.
hala madrid
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
bravórealbarca írta:Villareal - Barcelona 3-2
Espanyol - Real Madrid 0-3
![]()
![]()
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Merész. Persze nem azt mondom, hogy nem nyerhettek, vagy mi nem kaphatunk ki, de nem hinném, hogy Tamudo nem köszön be nektek min. egyszer (Az a másik, hogy 3at nem rúgtok
). A mi védelmünkbe idén nincs benne 3 kapott gól.

Villareal - Barcelona 3-2

hala madrid
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Igazából a margó a legjobb csapat a világon, meg az Arsenal, mert ők vezetik a legjobb bajnokságokat. Slussz. Vagy igazából mondhatnánk a noname brazil csapatot is, aki megvert minket a klub vb döntőjében... Valójában pedig az a legjobb csapat, amelyikben egyesül a szép támadófoci, a betonbiztos védekezés és középpálya, sok gólt lőnek, és van potenciál a csapatban a jövőre nézve. Nos, ezek mindegyikének megfelel a Barca, míg a madrid csak az elsőnek és az utolsónak. Bár gondolom, ezzel le is hurrog engem majd a sok madridista. De hát szívük-joguk...Los Banditos írta:A bajnokságban csak 13.-ok és, ha jól tudom a BL-ben se olyan nagy ászok egyenlőre. Elvileg...ElRamos írta:Nézd meg a Milant. Európa legjobb csapata (elvileg...)![]()
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
na elmondom mért kell nekik...
azért mert az elmúlt fordulóban gólt rúgott...
ennyi...
azért mert az elmúlt fordulóban gólt rúgott...
ennyi...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
A Sevilla ellen is fölkészültetek ám, mint az állatDanka00792 írta:ElRamos írta:A gyengébb csapatok ellen valszeg nem készülünk annyira, mint egy erősebb csapat ellen.
Pedig ahogy elnézem a teljesitményét a Real-nak ugyanugy készülnie kellene.. mert a nagy csapatoknál általában az eredmény mellett a szurkolok a látvány-t is elvárják. Eddig ez nem volt meg.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A bajnokságban csak 13.-ok és, ha jól tudom a BL-ben se olyan nagy ászok egyenlőre. Elvileg...ElRamos írta:Nézd meg a Milant. Európa legjobb csapata (elvileg...)

in to exile
- Danka00792
- Director del Fútbol
ElRamos írta:A gyengébb csapatok ellen valszeg nem készülünk annyira, mint egy erősebb csapat ellen.
Pedig ahogy elnézem a teljesitményét a Real-nak ugyanugy készülnie kellene.. mert a nagy csapatoknál általában az eredmény mellett a szurkolok a látvány-t is elvárják. Eddig ez nem volt meg.
Tényleg volt 2-3 Betis kapufa, de ugyanannyi Real kapufa is voltnoname írta:Hát még a Betios elleni győzelem milyen mgérdemelt volt.Asszem 2-3 Betis kapufa volt.![]()
![]()
A margó Atletico és Villarreal elleni sikere megérdemelt volt, jó játékkal, azóta viszont csak szenvednek gyenge csapatok ellen, mi pedig jóvan erősebbek ellen szárnyalunk. Ha jön egy erősebb a csapat, csúnya rel vereség lesz belőle.

Ha jön egy erősebb csapat? Nézd meg a Milant. Európa legjobb csapata (elvileg...), és a Lazio elleni meccsüket leszámítva nem megy nekik. Ez csak egy példa volt.
A gyengébb csapatok ellen valszeg nem készülünk annyira, mint egy erősebb csapat ellen. Egy erősebb csapat ellen is ugyanúgy meglennének a helyzeteink, szóval ilyet ne mondj, hogy egy erősebb csapat nagyon elverne minket. Szerintem ez nem igaz.
Egy Arsenal, Mu ellen megnéznélek benneteket is

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
- noname
- Llegenda del Barça
Hát még a Betios elleni győzelem milyen mgérdemelt volt.Asszem 2-3 Betis kapufa volt.
A margó Atletico és Villarreal elleni sikere megérdemelt volt, jó játékkal, azóta viszont csak szenvednek gyenge csapatok ellen, mi pedig jóvan erősebbek ellen szárnyalunk. Ha jön egy erősebb a csapat, csúnya rel vereség lesz belőle.

A Fifa egy szégyen
+ Valladolid ellen nagyon nem érdemeltetek döntetlent. Tudom mert, bár általában nem nézek madrid meccset, azt megnéztem, mert éreztem, h jo lex.ra95 írta:Mi pedig két döntetlen és egy 1-0-ás nyögvenyelős győzelem mellett minden meccsünket megérdemelten hoztuk.
A villarreal elleni meccseteket is elkezdtem nézni, de 1-0nál vhogy megéreztem, h ennek rosz vége lex, és kikapcsolta gyorsan a TVt

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Főleg a Getafe elleni siker volt megérdemelt.

in to exile
Mi pedig két döntetlen és egy 1-0-ás nyögvenyelős győzelem mellett minden meccsünket megérdemelten hoztuk. 

Gracias Dios por ser MADRIDISTA!
Csak mi a két 0-0 mellett nem nyögvenyelős 1-0-ákat játszottunk. 

-
- Jugador del Barça
Nem tudom ti ennyi erővel mennyire lehettek büszkék? a két 0-0-ra pl.?a realnak még nem is kellett igazán jó csapatok ellen játszania, így végképp nem lehetnek magukra büszkék, amikor kisebb csapatok pl a valladolid is igencsak megszorontgatták őket. fognak ők még bőven égni.

Nem ttudom mit kell hasonlítgatni, főleg minek, az idő dönt úgyis, nem a jóslás...
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
- Buitre
- Jugador d'estrella
nincs neked egy kicsit üldőzési mániád?vagy melyik csapatra gondoltál,kis hátsó szándékot érzek most,kis célozgatós feelingje van a dolognak

Nem, a Real se nem elég agresszív se nem elég jó kontrázó. Viszont egy El Clasico sajátos, és minden megtörténhet

igen, általánosságban értettem, ja, és kihagytam még egy veszélyes faktort: saját magukat... talán ez a legveszélyesebb

Sztem általánosságban érti - így meg lehetne elméletileg fogni a Barcát.
Gyakorlatilag...

Gyakorlatilag...

-
- Entrenador del Barça
és ezek lennétek tiBuitre írta: Persze egy tökéletesen kontrázó csapat meg tudja őket fogni, illetve egy nagyon agresszívan, feltoltan védekező csapat.

- Buitre
- Jugador d'estrella
szerintem sincs igaza azoknak, akik a Barca ellenfeleit lesajnálják, utálom a közhelyeket, de egy csapat tényleg úgy játszik ahogy az ellenfele hagyja. Márpedig a Barca kp-ja baromi erős és szervezett, nehezen lehet tőlük elvenni a labdát és nehéz átrohanni is rajtuk. Persze egy tökéletesen kontrázó csapat meg tudja őket fogni, illetve egy nagyon agresszívan, feltoltan védekező csapat. A gond ott van (mármint az ellen szempontjából
), hogy sok olyan játékos van, aki 1az1ben megveri a védőjét, és ha jó formában van a csapat ezekből a helyzetekből bemegy jó pár.

a realnak még nem is kellett igazán jó csapatok ellen játszania, így végképp nem lehetnek magukra büszkék, amikor kisebb csapatok pl a valladolid is igencsak megszorontgatták őket. fognak ők még bőven égni.
Azért ti sem vagytok verhetetlenek.lionelmessi19 írta:Werder elleni meccs óta várom, hogy újra kapjanak vmi komoly ellenfelet, vagy aki keményen és higgadtan oda tud állni eléjük, mint a Valladolid. Sztem a madrid most legalább 5-6 csapat számára verhető a spanyol ligából, ha folytatják az elmúlt 4-5 meccs játékát.Danka00792 írta:a real egyszer hibázni fog.... és akkor mi lecsapunk![]()
![]()

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)