Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet, h kiskorában sokat kellett rohangálnia az oroszlánok elől.nb.nb.nb írta:Sztem mielőtt Eto'o elkezdett focizni, hosszútávfutó volt. Nagyon sokat fut, és el se fáradDe mondjuk 100-on se lassú
![]()
Hát kicsit tényleg sokat húz mostanság.aky01 írta:Eto'o ha megkérhetnélek eggyel kevesebbet huzogass a labával a kapu elöttCsak eggyel
![]()
Sokkal több gólt rúghatna ha jobban odafigyelne,már vagy 20gólnál járhatna![]()
Nem gondoljátok
Montella asszem 19 gólnál jár.Chris írta:bocsi ez én voltam, csak nem kérte a belépésemet a gép, nem értem miért.Anonymous írta:most néztem meg a
www.lfp.es honlapon (a spanyol bajnokság hivatalos honlapja), hogy a Mallorca elleni első gólt Eto'o-nak adták és nem Deconak.
18 góllal vezeti a góllövő listát.
lehet, hogy ezzel lesz aranycipős![]()
![]()
![]()
ehhez viszont ma is kellene termelni neki egy párat.
Ah...pedig az Deco golja volt...de amugy mind1.Anonymous írta:most néztem meg a
www.lfp.es honlapon (a spanyol bajnokság hivatalos honlapja), hogy a Mallorca elleni első gólt Eto'o-nak adták és nem Deconak.
![]()
![]()
bocsi ez én voltam, csak nem kérte a belépésemet a gép, nem értem miért.Anonymous írta:most néztem meg a
![]()
![]()
Lőjjön egyet,és az legyen elég a továbbjutáshoz!ronaldo írta:Én azt se bánnám ha kicsit alulértékelte volna magát es mondjuk lo 3atZsolti írta:Remélem Etoo akkor beváltja az ígéretét,mármint azt,hogy ver nekik vagy 2-t.