Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legyen 4-2 ide!!!doki írta:Ha tippelni kell,akkor 3-1!
varga tamás írta:Igen, majd a jövő hétvégén, most EB-selejtezős hétvége van, úgyhogy szünet van a bajnokságokban.Victor_Valdes írta:Adnak Barca meccset valahol mert a porton nem látom kiirva!?
Igen, majd a jövő hétvégén, most EB-selejtezős hétvége van, úgyhogy szünet van a bajnokságokban.Victor_Valdes írta:Adnak Barca meccset valahol mert a porton nem látom kiirva!?
Most már nem hiszem hogy gond lesz a közvetítésekkel, az utóbbi néhány meccs is gond nélkül lement.Ronaldinho&Barca írta:huh még 1 hét :S h bírom ki Barca meccs nélkül?:S
Remélem végre megoldódik arra a közvetítéses gondok.. jó lenne
A pihenőt a capatjátékunk pihentetésére értettem. Nem szokott jól jönni egy lendületben lévő csapatnak. A sérültjeink miatt viszont nem baj, hogy nem kell játszani.Bodi írta:Pihenő???
Válogatott meccsek lesznek,valószínűleg fáradtabban térnek majd vissza a játékosok,mint ahogy elmennek.
Épp ezért nagyon nehéz lesz megfogni a Villarealt,de ha sikerül,az hatalmas lökést adhat a csapatnak,mert végre jönnek majd kicsit könnyebb meccsek is.
Előre is Boldog Szülinapot!Bár szeretném ha nyernénk.ElRamos írta:Október 20-án leszek 23 éves. Bocs srácok, de Madrid győzelmet, illetve Barca vereséget kívántam (na jó, ha x-eltek, az is jó...)varga tamás írta:A Villarreal-FC Barcelona meccset október 20-án, szombaton 20 órakor rendezik. A Madrid ugyanezen a napon 22 órától játszik. (forrás: futbol.sportec.es)
Október 20-án leszek 23 éves. Bocs srácok, de Madrid győzelmet, illetve Barca vereséget kívántam (na jó, ha x-eltek, az is jó...)varga tamás írta:A Villarreal-FC Barcelona meccset október 20-án, szombaton 20 órakor rendezik. A Madrid ugyanezen a napon 22 órától játszik. (forrás: futbol.sportec.es)