Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne legyél ilyen irígy, mit nem adnék, ha újra végzős lehetnék, negyedikben nem tanultam annyit (érettségit is beleszámítva - és még így is matek(emelt),infó,angol 5 magyar töri 4), mint ebben az 5 hétben az egyetemen, hiába a régi szép idők, igaz ennek is megvannak a maga szépségei, akkor mész bulizni, amikor akarsz.Saviola írta:Jó is az,bárcsak ott tartanék még..
Köszibarca99 írta: Viszont meglepődtem ti milyen iszonyat szinten játszottok.K.urva gyorsan, rövid passzok, jól helyezkedés, technika...grat!
![]()
Szokni kell ezt, 2-3 alkalom után jó lesz ez.
Jaja, jó volt, de lesz ez még jobb is. Ez egyik gyerek most jött tesióráról (meg egy év alatt eresztett egy kis sörhasatZozzy 5 írta:Más:
Kösz a focit barca99Kicsit elfáradtam, mert el vagyok szokva. Plusz egy-két embernek nem is annyira tetszett a futás, mint fogalom és tevékenység
![]()
Meg az is látszott, hogy nem vagyunk összeszokva, a másik oldalon a csapatomon azért látszik a folyamatos együttjátszás.
2 TZ-t is írtunk aznap, plusz egy szódoga. Muszáj volt megtanulni. Szerencsére már túl vagyok rajta.varga tamás írta:Azért hat és fél óra tanulás egyhuzamban, az már káros az egészségre.
Emlékszem volt egy 120 tételből álló társadalomföldrajz szigorlatom a fősulin, amire 5 napom volt - és 39 fokos láz közepette készültem fel rá. Így ágyban fekve tanultam, ami a számomra kész kínszenvedés volt. Ugyanis én mindig is úgymond aktívan tanultam, ami annyit jelentett, hogy hangos tanulás közben a szobámban fel s alá szoktam járkálni. Egy szakkönyvben olvastam, hogy a hangos tanulás valójában dupla memorizálást jelent, mert ha hangosan mondom, egyúttal hallom is amit tanulok. Nálam bejött. Ja, és szigorlat elégségesre sikerült - aznap nekem egyedüliként a tizenegynéhány próbálkozóból (a tanszékvezető vizsgáztató a tisztességtelenség és az embertelenség szininímájaként szerepelt a fősulin).
Juppkovinho írta:10.-es vagySharkinho írta:Nálunk is holnap lesz, de a mi évfolyamunk szervezi
Egyszer átkell esni rajta...kovinho írta:Gólyaavató lesz ergo szivatnak mint állat...
Hát ja, sajna nem jött össze egyik eurobarca-tali sem, pedig tervbe volt véve. De majd egyszer biztos összejön, és akkor megismertek, juj de izgi..Drigo írta:Személyleírás alapján, én már láttam a srácot máskor is (meg persze hétfőn is). De Téged még nem láttalak, igaz nem is tudom, hogy kit kell keresni
Személyleírás alapján, én már láttam a srácot máskor is (meg persze hétfőn is). De Téged még nem láttalak, igaz nem is tudom, hogy kit kell keresniRumig írta:Ma (ja már tegnap) , szóval hétfőn kb. 14:15kor egy srác jött velem szemben a BME "E" épülete előtt, tavalyi hazai Unicefes Barça-mezben, napszemüvegben. Rövid és talán szőkésbarna haja volt. Nem közületek volt valaki
![]()
Én FM-ezni szoktam, ott is egy csomót tölt a gépSlither írta:Bénám nyomod!Zozzy 5 írta:Rekord tanulási idő: 6 és fél óra egyhuzamban!
Tom, hogy ez itt a sok egyetemista között nem nagy cucc, de én majdnem meghaltam közben...
![]()
![]()
Ha sokat kell egyhuzamba tanulni, akkor mindig nyomok közben egy kis online pókert is.
Bénám nyomod!Zozzy 5 írta:Rekord tanulási idő: 6 és fél óra egyhuzamban!
Tom, hogy ez itt a sok egyetemista között nem nagy cucc, de én majdnem meghaltam közben...
![]()
Én már 2 óra után nem bírom tovább...Zozzy 5 írta:Rekord tanulási idő: 6 és fél óra egyhuzamban!
![]()