Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én az Elmundo-n olvastam, hogy jövő nyáron a Barca vezetősége megpróbálja "hazacsábítani" Fabregas-t! De szó sincs olyanról, hogy Xavi-t eladjuk vagy ilyesmi. Cesc-et a fiatalítás miatt akarják idehozni állítólag, mert gondolnak a jövőre is.(itt gondolom Deco-ra céloztak, akit ő tudna majd pótolni) Dícsérik a labdabiztosságát és a gólérzékenységét is. Nyáron elválik! Mindenesetre nagyon örülnék neki ha egyszer visszatérne hozzánk. Ő is mondta, hogy nagy álma hogy 1x visszatérjen a Barcába! Meglátjuk!noname írta:Az ilyen újságírókat le kéne lőni.Semmi valóságalapja nincs az egésznek, legalább olyat találnának ki,aminek van alapja!Asys írta:Ti elcserélnétek Xavit, Ces-re??? Én tuti nem!!!
http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=63083
Ez bizti hogy kacsa az egéx!!!![]()
Az ilyen újságírókat le kéne lőni.Semmi valóságalapja nincs az egésznek, legalább olyat találnának ki,aminek van alapja!Asys írta:Ti elcserélnétek Xavit, Ces-re??? Én tuti nem!!!
http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=63083
Ez bizti hogy kacsa az egéx!!!
Sztem bőven beférnedoki írta:Az Arsenal-nál meg örülhetnek,hogy nem sikerült megszerezni,hiszen nincs rá szükség.
Nem akar ideigazolni. Azt mondta szívesen játszana nagy csapatban. Valamint a képesség is megvan hozzá, mert szerinte semmivel sem rosszabb labdarugó, mint akik a Barcaban, realban, Milanban stb nagycsapatban játszanak.Primitive írta:Anelka az Barcába akarna igazolni, azt hiszi, hogy itt bir játszani, Eto'o, Henry, Messi, R10, Krkic, Dos mellett? Hát, azért ez elég érdekes lenne (:
Hát, ez nagy badarság...
minek??Zozzy 5 írta:Én sem.senzu írta: A válogatott sztár a Barcelona esetleges ajánlatát sem utasítaná vissza.
ez a baj hogy énseLa Pulga írta:Xavi 100%,Puyol 100%,Ini 100%,többiben meg nem vagyok biztos!Danka00792 írta:Én szeretném ha a Barcábol vonulna vissza...
(Mint ahogy: Xavi, Puyol, Roni, Ini, Messi, Dos santos .. uristen most soroljam?sokmindenki)
Xavi 100%,Puyol 100%,Ini 100%,többiben meg nem vagyok biztos!Danka00792 írta:Én szeretném ha a Barcábol vonulna vissza...
(Mint ahogy: Xavi, Puyol, Roni, Ini, Messi, Dos santos .. uristen most soroljam?sokmindenki)
Viszont még jól jönne jövőre is... és az is jó lenne, ha a klub egy ilyen kaliberű játékosa innen vonulna vissza.Zsolti írta:nem azért adnám el,mert nem szeretem,hanem azért,mert ő sem fiatalodik már,és idén nyáron még jó pénzt kapnánk érte....
De Rossi a világ egyik legjobbja a posztján. És ez messze, de nagyon nagyon messze nem ugyanaz a poszt, mint Decoé.Boixos írta:de rossi a posztján a világ egyik legjobbja, 24 éves és kb annyi gólt ért el, mint deco eddig a barcában.lionelmessi19 írta: a humor topic a minden más részben van
De Ross Deco csere....
igen, ez tényleg elég röhejes.
de igaza volt noname-nek, ezeket inkább a Barca igazolások topikban kéne megtárgyalni.
Jó, az már más kérdés hogy ki kit szeret és kit kevésbé. Ha valaki kiemelkedően jól játszik, ahogy idén Deco eddig, akkor ált. nem jut eszembe h eladjam. Én még kedvelem is őt, ígyaztán nálam szóba sem jön.Zsolti írta:Attól függetlenül,hogy idén jó,még énis eladnám....
Nem egy Gago szint.............![]()
![]()
![]()
![]()
Akkor a vezetőség is érzi, hogy a személyzettel sincs minden rendben a sok sérülések miatt és ezért akarják hozni Ayesterant. Mindenesetre nem ellenzem a dolgot, bár nem ismerem az embert, de hátrányunkra nem válhat!dickricsi írta:Állítólag a vezetőség szeretné idehozni a Pool korábbi [auto_cenzúra] erőnléti edzőjét Paco Ayesteran-t. Ennek én nagyon örülnék, mert jó lenne nekünk egy kemény hajcsár. Talán annyi húzódás, izomszakadás sem lenne, ha más stílusban melegítenének, készülnének fel a meccsekre a srácok.
Nem kell a Benítez féle taktik.dickricsi írta:(hátha tanult vmit Rafa mestertől az évek során)