Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát a 24 fenomenális,én is rákaptam és 6évadot végignéztem 2 hét alattKluivertinho írta:Volt osztálytársnőm barátnőjének töltöttem le a 24 második évadját, de 3 nap alatt végignéztem. Azt hiszem függő lettem.![]()
Tölthetem a többi évadot, csak hely is kéne neki a vinyón.
hmm nem is tudtam, hogy Heroes van ezen a héten. Köszi!Sharkinho írta:Heroes 2. évad 4. rész
Hát nem'tom mikor fog ideérni kicsiny Hazánkba. Szóval torrent letöltéssel kezdődik majd október 31-ei világhálón való szörfözésem(ünk).La Pulga írta:Csak majd ne hétköznaponként adják a Viasaton!
Én is nagyon bírtam Tonyt....Perrero írta:első évadtól kezdve Tony volt a No.1 szereplő -nekem- és mindig volt mellette 1-2 "alkedvenc", elsőbe Jack, 2ikba Kate Warner, 3ikban Chase, 4iktől Chloe , 5ikben Curtis (volt 1 jelenet mikor beb.szott 1 kumma nagyot vmi 20 kg-s nőnekozsimiki írta:Perrero! Sikerült végeznem a 24-6.évadával isKumma nagy sorozat,és kumma jó benne Kiefer...
![]()
7.évad aszhem csak 2008 elejétől lesz igaz?
![]()
De addig is találtam egy kis paródiát:
http://youtube.com/watch?v=kmL8A-1nBgI
Jack & Tony![]()
Kumma nagy....főleg tony já,já,já,já-i
![]()
![]()
, akkor a feje k.rva jó volt ) és Wayne Palmer, 6ikban Aaron Pierce és Bill Buchanan
Én most kezdtem el nézni a 2. évadot. Most zsinórban megnéztem 4 részt.ozsimiki írta:Perrero! Sikerült végeznem a 24-6.évadával isKumma nagy sorozat,és kumma jó benne Kiefer...
![]()
7.évad aszhem csak 2008 elejétől lesz igaz?
![]()
És azután jön a 3. évad is!Kluivertinho írta:A 2. évad. Abból van még 3 rész.Morminho írta:Tudja valaki h az a Dr.House ami MOST megy a TV2-n az melyik évad? Még mindig csak a második vagy már a harmadik?
Csak lentebb írtad,h te jobban szereted úgy nézni,mármint tévében...mintha más minőség lenne,vagy nemtombarca99 írta:Igen. És mint már leírtam, ezért előbb utóbb nem lesz nézettség, és az fogja megszívni, akik eddig is tévében nézte. Nem tudom mi nem volt érthető ezen.
barca99 írta:Jah, nem is neked írtam. Sokan vannak akik előre nézik (vagyis az amcsikkal szinte egyidőben) a sorozatokat, eredeti hang+felirat kombóban.Rajmó írta:Tudom, hogy most van a TV-ben,azért nemis mondtam/mondom el h mi fog történni, csak kérdeztem h mit szólnak ehhez a részhez a többiek, akik már látták
Előbb-utóbb nem lesz nézettség, én meg majd nem látom mondjuk a PB 3. évadot.
A 2. évad. Abból van még 3 rész.Morminho írta:Tudja valaki h az a Dr.House ami MOST megy a TV2-n az melyik évad? Még mindig csak a második vagy már a harmadik?
Nekem meg pont a 3. résztől kezdet el tetszeni, csak Sarah-t sajnálomRajmó írta:Mit szóltok a Szökéshez?
Nekem annyira nem jött be ez a negyedik részde legalább igazam lett, hogy mi volt a dobozban
![]()