nohát régen írtam már de ezt most nem lehet kihagyni...
szerintem nagyon kár amellett kardoskodni, hogy "számra nem veszem a nevét" jó focista e vagy nem. nyílván nem lehet azt mondani, hogy nem való focistának ha valahogy eljutott oda, hogy a világ egyik legjobb csapatában játszik. ezt be kell látni. de azt is, hogy annál azért sokkal rosszabb, hogy ebben a csapatban játszon...
hogy egy korábbi hozzászóló megjegyzésével éljek: "Aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik!"
persze, értem, hogy néhányan nem szeretik ha egy barcásról így ír valaki. de azért vegyétek azt is figyelembe, hogy aki azt írja, hogy kaki játékos, az is barca drukker! pont azért írja amit ír! nem csak az a barca a drukker aki mindent elnéz minden barca játékosnak! ahány szurkoló annyi magatartás.
én úgy vagyok vele, mint harcilepke, ha felé megy a labda, már szorul össze a gyomrom. nyílván nem arról van szó, hogy ugyanabban a vendéglőben ettünk a meccs előtt...azért valamit csak tett már ez a gyerek, hogy elérte, hogy ezt érezzük néhányan? szerintem félelmetesen kilóg a csapatból. leírnám, hogy falábú de nem akarok megbántani másokat. (

)
a videók:
oké, figyelembe kell venni azt is, hogy ezeket lehet azért csinálják vele, mert kissé nacionalista, és sok spanyolban ez ellenérzéseket kelt, meg lehet az újságok is azért húzza le állandóan, mert pl most is 1 est kapott hétvégén, de a tények attól még tények maradnak. ez a gyerek nem ide való. nekem ne mondja senki, hogy nem lehetne találni valakit aki jobb nála és ugyanúgy bevállalna egy barca kispadot! az meg még jó, hogy szívét lelkét kiteszi! hát basszus profi focista! gyerekek ez nem magyarország!!! itt mindenkinek ki kell tennie a szívét lelkét! nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy sumákoljanak egy meccsen...van persze ilyenre is példa...nem is kell messzire mennünk ugye...
szóval oleg...akkor se írom le...szal olyan, mint akhilleusz sarka. idén nem sok helyen vagyunk sebezhetőek, az egyik mindenképpen ő. nem véletlen, hogy rá is játszanak erre más csapatok. ez van. ezen nincs mit szépíteni.