Üzenetek mindenkinek - archív
-
- Eurobarca Staff
Ne legyél ilyen irígy, mit nem adnék, ha újra végzős lehetnék, negyedikben nem tanultam annyit (érettségit is beleszámítva - és még így is matek(emelt),infó,angol 5 magyar töri 4), mint ebben az 5 hétben az egyetemen, hiába a régi szép idők, igaz ennek is megvannak a maga szépségei, akkor mész bulizni, amikor akarsz.Saviola írta:Jó is az,bárcsak ott tartanék még..
Na most kezdem a második rajzot.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nah túl vagyok a gólyaavatón.
Komoly volt, kifestettek minket, (bár megkértem a 10.-es csajokat hogy legyen az a [auto_cenzúra] rúzs gránátvörös-kék így nem volt olyan rossz)
Egyébként énekelni kellett ilyen [auto_cenzúra] szöveget amiben a 10.-eseket istenítettük, na az is érdekes volt.
A vödrös, előkés, mamuszos megoldás sem volt gyenge.
De túl vagyok rajta!

Komoly volt, kifestettek minket, (bár megkértem a 10.-es csajokat hogy legyen az a [auto_cenzúra] rúzs gránátvörös-kék így nem volt olyan rossz)

A vödrös, előkés, mamuszos megoldás sem volt gyenge.

De túl vagyok rajta!

-
- Llegenda del Barça
Köszibarca99 írta: Viszont meglepődtem ti milyen iszonyat szinten játszottok.K.urva gyorsan, rövid passzok, jól helyezkedés, technika...grat!
![]()
Szokni kell ezt, 2-3 alkalom után jó lesz ez.

Ha lehet, akkor majd megismételhetjük

Jaja, jó volt, de lesz ez még jobb is. Ez egyik gyerek most jött tesióráról (meg egy év alatt eresztett egy kis sörhasatZozzy 5 írta:Más:
Kösz a focit barca99Kicsit elfáradtam, mert el vagyok szokva. Plusz egy-két embernek nem is annyira tetszett a futás, mint fogalom és tevékenység
![]()
Meg az is látszott, hogy nem vagyunk összeszokva, a másik oldalon a csapatomon azért látszik a folyamatos együttjátszás.

Viszont meglepődtem ti milyen iszonyat szinten játszottok.

Szokni kell ezt, 2-3 alkalom után jó lesz ez.

- noname
- Llegenda del Barça
Ennyire sokat a 8. végi vizsgára tanultam utoljára.Volt h egyszerűe úgy belemerültem h elfelejtettem enni és már a szüleim szóltak rám h menjek.
Egy hét, 4 vizsga, mire az utolsónak vége volt lefogytam 2 kilót.
De megérte hiszen első helyen jutottam be az osztályomba és ha jól tom a magyarok közül a megyében se vert meg senki.
románok már bőven, mert a román vizsgán magyarnak 8,50 fölé menni lehetetlen, csak összehasonltásként a földrajzom 10 lett a tízből, a matek és magyar egyaránt 9,65. 

De megérte hiszen első helyen jutottam be az osztályomba és ha jól tom a magyarok közül a megyében se vert meg senki.

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
2 TZ-t is írtunk aznap, plusz egy szódoga. Muszáj volt megtanulni. Szerencsére már túl vagyok rajta.varga tamás írta:Azért hat és fél óra tanulás egyhuzamban, az már káros az egészségre.
Emlékszem volt egy 120 tételből álló társadalomföldrajz szigorlatom a fősulin, amire 5 napom volt - és 39 fokos láz közepette készültem fel rá. Így ágyban fekve tanultam, ami a számomra kész kínszenvedés volt. Ugyanis én mindig is úgymond aktívan tanultam, ami annyit jelentett, hogy hangos tanulás közben a szobámban fel s alá szoktam járkálni. Egy szakkönyvben olvastam, hogy a hangos tanulás valójában dupla memorizálást jelent, mert ha hangosan mondom, egyúttal hallom is amit tanulok. Nálam bejött. Ja, és szigorlat elégségesre sikerült - aznap nekem egyedüliként a tizenegynéhány próbálkozóból (a tanszékvezető vizsgáztató a tisztességtelenség és az embertelenség szininímájaként szerepelt a fősulin).
Én meg inkább vizuális típus vagyok, sokáig nézem a tanulnivalót, és akkor hamarabb megjegyzem. Gondolkodás közben is a lap ugrik be mint kép, és azon próbálom "keresgetni" a dolgokat

Más:
Kösz a focit barca99

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért hat és fél óra tanulás egyhuzamban, az már káros az egészségre.
Emlékszem volt egy 120 tételből álló társadalomföldrajz szigorlatom a fősulin, amire 5 napom volt - és 39 fokos láz közepette készültem fel rá. Így ágyban fekve tanultam, ami a számomra kész kínszenvedés volt. Ugyanis én mindig is úgymond aktívan tanultam, ami annyit jelentett, hogy hangos tanulás közben a szobámban fel s alá szoktam járkálni. Egy szakkönyvben olvastam, hogy a hangos tanulás valójában dupla memorizálást jelent, mert ha hangosan mondom, egyúttal hallom is amit tanulok. Nálam bejött. Ja, és szigorlat elégségesre sikerült - aznap nekem egyedüliként a tizenegynéhány próbálkozóból (a tanszékvezető vizsgáztató a tisztességtelenség és az embertelenség szininímájaként szerepelt a fősulin).

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Juppkovinho írta:10.-es vagySharkinho írta:Nálunk is holnap lesz, de a mi évfolyamunk szervezi
Nekem tavaly nem volt kemény feladatom, el kellett játszanom a földrajztanáromat, a zsűrinek meg ki kellett találni, hogy ki az...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shark 2007.10.11. 18:02:46-kor.
-
- aka Game90
Egyszer átkell esni rajta...kovinho írta:Gólyaavató lesz ergo szivatnak mint állat...

Nekem pl. elkellett rappelnem a Gumimacikat ill. szkanderoznom kellett úgy, hogy egy paradicsom volt a kezünk között...
De ebben az évben már én fogok szivatni

Jah, és ma elkezdtem a KRESZT-t

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Wáh holnap nagyon durván égni fog az osztály.
Gólyaavató lesz ergo szivatnak mint állat...Mamuszba, Előkébe kell menni + vödörbe kell rakni a könyveket...
És akkor még délután is lesz kiválasztanak 5-6 gyereket és azokat mégjobban megszívatják ...
Természetesen én biztos benne leszek mert elég sok haverom van a 10. C-ből...

Gólyaavató lesz ergo szivatnak mint állat...Mamuszba, Előkébe kell menni + vödörbe kell rakni a könyveket...

Természetesen én biztos benne leszek mert elég sok haverom van a 10. C-ből...

-
- Entrenador del Barça
Hát ja, sajna nem jött össze egyik eurobarca-tali sem, pedig tervbe volt véve. De majd egyszer biztos összejön, és akkor megismertek, juj de izgi..Drigo írta:Személyleírás alapján, én már láttam a srácot máskor is (meg persze hétfőn is). De Téged még nem láttalak, igaz nem is tudom, hogy kit kell keresni

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Eurobarca Staff
Személyleírás alapján, én már láttam a srácot máskor is (meg persze hétfőn is). De Téged még nem láttalak, igaz nem is tudom, hogy kit kell keresniRumig írta:Ma (ja már tegnap) , szóval hétfőn kb. 14:15kor egy srác jött velem szemben a BME "E" épülete előtt, tavalyi hazai Unicefes Barça-mezben, napszemüvegben. Rövid és talán szőkésbarna haja volt. Nem közületek volt valaki
![]()

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Én FM-ezni szoktam, ott is egy csomót tölt a gépSlither írta:Bénám nyomod!Zozzy 5 írta:Rekord tanulási idő: 6 és fél óra egyhuzamban!
Tom, hogy ez itt a sok egyetemista között nem nagy cucc, de én majdnem meghaltam közben...
![]()
![]()
Ha sokat kell egyhuzamba tanulni, akkor mindig nyomok közben egy kis online pókert is.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Bénám nyomod!Zozzy 5 írta:Rekord tanulási idő: 6 és fél óra egyhuzamban!
Tom, hogy ez itt a sok egyetemista között nem nagy cucc, de én majdnem meghaltam közben...
![]()

Ha sokat kell egyhuzamba tanulni, akkor mindig nyomok közben egy kis online pókert is.

Én már 2 óra után nem bírom tovább...Zozzy 5 írta:Rekord tanulási idő: 6 és fél óra egyhuzamban!
![]()

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."