Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért jó lesz tudni,hogy mi már túl vagyunk sok jó csapaton míg a madrid nem játszott idáig olyan nagyon erős csapatok ellen!Bodi írta:Pihenő???
Válogatott meccsek lesznek,valószínűleg fáradtabban térnek majd vissza a játékosok,mint ahogy elmennek.
Épp ezért nagyon nehéz lesz megfogni a Villarealt,de ha sikerül,az hatalmas lökést adhat a csapatnak,mert végre jönnek majd kicsit könnyebb meccsek is.
Ha a Villareal megvan akkor egyenesbe vagyunk sok fog Messitől is függeni remélem nem piheni túl magát és más sem ott kell folytatni ahol abbahagyták!Rivaldo11 írta:Azt hiszem, most jól jön a két hét szünet a ligában. A sérültjeink miatt mindenképp. Bár most kezd belejönni a csapat, és ilyenkor nem szokott jól jönni a pihenő, remélem ez nem látszik majd meg a Villarreal ellen. Az nehéz derbi lesz, nyilván a madridtól elszenvedett zakó miatt ellenünk triplán készülnek majd.
KöszGame90 írta:Jah...egy kis éjféli Barca meccsZozzy 5 írta:Jól látom, hogy a hétvégi meccsünk 00:00kor kezdődik Vasárnap?![]()
![]()
Első 2 hsz-t olvasdd el:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=700
Jah...egy kis éjféli Barca meccsZozzy 5 írta:Jól látom, hogy a hétvégi meccsünk 00:00kor kezdődik Vasárnap?
leszünk elsök is.. ahogy elnézem a madrid teljesitményét és a barcáét hamarosan elsök leszünk... aztán hogy meg tudjuk tartani e ezt a teljesitményt az nagy kérdés.. de vmiért ugyérzem hogy igendavi10 írta:Csak Másodikok vagyunk...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OFF az egész. Segítség kéne topicban válaszolok.MESSIás(z) írta:És ott hogyan???
Megnyerhetnék nekem 18. szülinapi ajándékként...Primitive írta:"A Barcelonának október 23-án kedden Bajnokok Ligája találkozója van Glasgowban a Rangers ellen... "
Sablon: google a barátodMESSIás(z) írta:Nem tudjátok h a hétvégi meccse képeit honnan lehet letölteni??![]()
Igazad van csak nekem a következő ellenfélhez az van kiirva hogy Vasárnap (00:00)Primitive írta:Dehogy, szerintem szombat este a 22:00 meccs lesz a mienk, mert kedden játszunk a Glasgow ellen, ebből adódik az, hogy szombaton játszunk... Javítsatok ki, ha nincs igazam..Victor_Valdes írta:Most tényleg éjfélbe lesz a meccs?
Dehogy, szerintem szombat este a 22:00 meccs lesz a mienk, mert kedden játszunk a Glasgow ellen, ebből adódik az, hogy szombaton játszunk... Javítsatok ki, ha nincs igazam..Victor_Valdes írta:Most tényleg éjfélbe lesz a meccs?