Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bravórealbarca írta:Villareal - Barcelona 3-2
Espanyol - Real Madrid 0-3
![]()
![]()
Igazából a margó a legjobb csapat a világon, meg az Arsenal, mert ők vezetik a legjobb bajnokságokat. Slussz. Vagy igazából mondhatnánk a noname brazil csapatot is, aki megvert minket a klub vb döntőjében... Valójában pedig az a legjobb csapat, amelyikben egyesül a szép támadófoci, a betonbiztos védekezés és középpálya, sok gólt lőnek, és van potenciál a csapatban a jövőre nézve. Nos, ezek mindegyikének megfelel a Barca, míg a madrid csak az elsőnek és az utolsónak. Bár gondolom, ezzel le is hurrog engem majd a sok madridista. De hát szívük-joguk...Los Banditos írta:A bajnokságban csak 13.-ok és, ha jól tudom a BL-ben se olyan nagy ászok egyenlőre. Elvileg...ElRamos írta:Nézd meg a Milant. Európa legjobb csapata (elvileg...)![]()
A Sevilla ellen is fölkészültetek ám, mint az állatDanka00792 írta:ElRamos írta:A gyengébb csapatok ellen valszeg nem készülünk annyira, mint egy erősebb csapat ellen.
Pedig ahogy elnézem a teljesitményét a Real-nak ugyanugy készülnie kellene.. mert a nagy csapatoknál általában az eredmény mellett a szurkolok a látvány-t is elvárják. Eddig ez nem volt meg.
A bajnokságban csak 13.-ok és, ha jól tudom a BL-ben se olyan nagy ászok egyenlőre. Elvileg...ElRamos írta:Nézd meg a Milant. Európa legjobb csapata (elvileg...)
ElRamos írta:A gyengébb csapatok ellen valszeg nem készülünk annyira, mint egy erősebb csapat ellen.
Tényleg volt 2-3 Betis kapufa, de ugyanannyi Real kapufa is voltnoname írta:Hát még a Betios elleni győzelem milyen mgérdemelt volt.Asszem 2-3 Betis kapufa volt.![]()
![]()
A margó Atletico és Villarreal elleni sikere megérdemelt volt, jó játékkal, azóta viszont csak szenvednek gyenge csapatok ellen, mi pedig jóvan erősebbek ellen szárnyalunk. Ha jön egy erősebb a csapat, csúnya rel vereség lesz belőle.
+ Valladolid ellen nagyon nem érdemeltetek döntetlent. Tudom mert, bár általában nem nézek madrid meccset, azt megnéztem, mert éreztem, h jo lex.ra95 írta:Mi pedig két döntetlen és egy 1-0-ás nyögvenyelős győzelem mellett minden meccsünket megérdemelten hoztuk.
Nem tudom ti ennyi erővel mennyire lehettek büszkék? a két 0-0-ra pl.?a realnak még nem is kellett igazán jó csapatok ellen játszania, így végképp nem lehetnek magukra büszkék, amikor kisebb csapatok pl a valladolid is igencsak megszorontgatták őket. fognak ők még bőven égni.
nincs neked egy kicsit üldőzési mániád?vagy melyik csapatra gondoltál,kis hátsó szándékot érzek most,kis célozgatós feelingje van a dolognak
és ezek lennétek tiBuitre írta: Persze egy tökéletesen kontrázó csapat meg tudja őket fogni, illetve egy nagyon agresszívan, feltoltan védekező csapat.
Azért ti sem vagytok verhetetlenek.lionelmessi19 írta:Werder elleni meccs óta várom, hogy újra kapjanak vmi komoly ellenfelet, vagy aki keményen és higgadtan oda tud állni eléjük, mint a Valladolid. Sztem a madrid most legalább 5-6 csapat számára verhető a spanyol ligából, ha folytatják az elmúlt 4-5 meccs játékát.Danka00792 írta:a real egyszer hibázni fog.... és akkor mi lecsapunk![]()
![]()