Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem. Kiestek a BLbol. Sajnos ez van...Robinho7 írta:Hm.(Márcsak nekem kell ide írnom).Megint 8 pont a hátrány.Az életbe nem dolgozzuk le?!Megnyerjük az el-classico-t,már nem lesz olyan vészes.Elötte meg talán utána is elkalapálják 1-szer 2-szer Bárszelónát....valószínüleg..de csak ha tovább jutnak a BL-ben..Addig is amortizálódnak..szerintem..akkor nem árt ha tovább jutnak?nemde?..
Kosz. Paraszt madridosok kifutyulik, e meg golt lo nekik.Silvanus írta:Szép labdát kapott azt hiszem, hogy Samuel-től, elhúzta Canizares elől, majd egy kicsit belebotlott, de ez épp jól jött, elhúzta a berepülő védő elől, és ott maradt tök egyedül az üres kapu előtt! PASSZ - GÓL! 1-1
Az. Az as.comon néztem a képeket a golrol, nem tudtam semmit kivenni belole. De elég érdekes...vki leírnaá milyen voltEnrique írta:Már nem...
Büdös Ronaldó...
Én is nézem.ronaldo írta:Emberek kozben vezet a VALENCIAAimar goljával. Bárcsak igy is maradna...
velem ne szórakozz te tetű!LG írta:CSITTT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Te LG nem lehetsz ekkora bunkó. Most komolyan mér kell ezt csinálni?r9ronaldo írta:1ébként fingot Judásnak is szoktak nevezni. Pedig Judás a biblia szerint megbánta az árulását és folakasztotta magát.
Gyerunk Fingo te is![]()
Szal miért kellene meloznomrhynn írta:Itt kedvetekre ostorozhatjátok az ősi riválist!
Másrészt indul két új topic, amelynek neve #N#-nel kezdődik, ami azt jelenti, hogy az adott fórum nincs moderálva egy bizonyos szintig. Ez a két topic az Antimadridista (Madrid szurkolóknak nem ajánlott) és Flame topic (ahol személyes ellentéteiteket vezethetitek le).
Természetesen, ha téged a topic zavar, mélyen érint, akkor inkább ne olvasd. Ugyanakkor moderátoraink ettől kezdve a többi topicban sokkal szigorúbbak lesznek, semmiféle uszító, gyűlölködő, személyeskedő, sértő szöveget nem tűrnek el! Ha valaki vitázni kezd, akkor a fórumot szétbontják, hozzászólásait egy időleges, nem moderált topicba helyezik át, hogy ott folytatódjon a vita, amit mindenki elolvashat, ha akar. Ha nem, akkor természetesen nem kötelező a dolog.
Ezúton megkérnék mindenkit, hogy ha bármi ilyet észlel a nem moderált topicokon kívül, privát üzenetben azonnal jelentse valamelyik moderátornak, vagy nekem, hogy cselekedni tudjunk.
Természetesen a rasszista, antiszemita, stb megnyilvánulásokat a továbbiakban se toleráljuk!
Nem, csak miután ezért már többen szóltak, mellőzhetnéd az ilyen hozzászólásaidat...LG írta:Mintha ezt má montad volna+már mások is mondták volna....beakadt a lemezEszter21 írta:Nem kéne ilyeneket írogatni. Magadat minősíted ezzel...LG írta:FINGOO 2![]()
![]()