én abszolút meg voltam elégedve a tegnapi játékkal, kicsit megilletődötten kezdtünk, de a gól felpörgette a srácokat, ugyan a 2. félidőben kicsit visszavettek, de 2-0s vezetésnél ez érthető is...
na kezdjük:
Valdez - tette a dolgát, olyan nagy védeni valója azért nem volt
Abidal - na hát igen, ő egy állat

Puyol és Milito - nagyon szépen megoldották a középső védekezést, volt pár bakijuk, de igyekezték orvosolni
Oleguer - no comment, ezt a srácot nem értem, egyik meccsen egész elviselhetően játszik, következőn meg olyan mintha az nb1ből igazolták volna...
Deco - ugyancsak jól játszott, ide írnám le, hogy aki most szidja ronniet, jusson eszébe h decot is csomóan el akarták adni tavaly és most mégis milyen játékot mutat
Iniesta - hát igen, bárhol bevethető, és ugyanazt a formát hozza mindenhol
Xavi - hát, semmi érdekes nem jut eszembe róla
Ronnie- egyértelműen javuló tendenciát mutat, ha jól emlékszem volt pár beindulása, ugyan szerelték, de legalább már megpróbált futni. a 2. gól előtti gólpassza meg zseniális volt, meg azon kívül is olyan passzokat adott hogy hűha, egyértelműen a csapatban a helye, mondjuk ilyen 60-70. perc körül Dos Santos cserével tökéletes lenne
Messi - hozta az utóbbi meccseken mutatott formáját
Henry - ugyan a gólt megint nem jött össze neki, de iszonyú harcos, védekezésben támadásban egyaránt, látni h nagyon akar, csak sokszor nem neki passzolják a labdát, pedig pont úgy helyezkedik, hogy abból indulhatna is... ezt kell megszoknia, hogy nem úgy van mint az arsenalban, hogy támadásnál őt keresik, rajta kívül van még 4-5 ember, aki simán gólgyanús...