varga tamás írta:
3. ozsimiki: én sokszor kétségbe vonom, hogy ő a Barcáért küzd. Ha ezt tenné, nem hozna olyan döntéseket, mint a múltban vagy idén is nemegyszer. Gondoljunk a Sevilla góljára, vagy az Atlético elleni "gólpasszára" - mert azt a passzt egy Real vagy egy MU gólra váltotta volna.
Tamás!
Nem írtam,h szeresdd,és méltasdd,csupán nem kellene ocsmány jelzőkkel illetni senkinek sem...nekem is van olyan játékos akit nem bírok (Henry) a BARCÁBAN,de amióta itt van,hányszor engedtem meg magamnak ocsmány jelzőt vele szemben? Vagy bármely más BARCA játékossal szemben? Több mint 7000 hszem van immár,de ilyet nem fogsz találni,ha keresnél...
Én a hangsúlyt arra helyezem,h NORMÁLIS,BARCÁHOZ MÉLTÓ KRITIKÁKAT kellene írni,még a sokszor rosszúl játszó Olival kapcsban is,ez az én egyéni véleményem,ami érthető,hisz BARCÁért szorítok,de a játékosok meg a BARCÁért küzdenek...legyen az Oli,vagy anno Gyula,vagy most Messi,stb,stb,stb...lényeges kvalitási különbségek vannak köztük,de mindegyik úgy megy fel a pályára,h PRÓBÁL (ami nem azt jelenti,h sikerül is) mindent megtenni a BARCÁért.....
ezért nem fogok nem ideillő szavakat használni egy játékosunkról SEM!
Még1x: nem kell senkinek szeretnie (én sem favorizálom Oli-t),csupán normálisan kellene a negatív kritikát hsz-be vésni...amikor rászolgál!
Mert az elmúlt 4-5 meccsen, 1

meccsen szolgált rá,akkor sem lett belőle gond...
Részemről ennyi,remélem érthető a mondandóm lényege....