Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs, de nem vagy normális...varga tamás írta: mert akinek esze van, az nem követ el ennyi baklövést, mint Oli.
varga tamás írta: mert akinek esze van, az nem követ el ennyi baklövést, mint Oli.
Igazad van, elnéztem, bocsánat. Akkor ezen megjegyzésem redmillernek szólt.Slither írta:Hozzád egy szót sem szóltam, idézőjeleket pedig nem használtam, ezt inkább Rednek címezd.varga tamás írta: 2. Slither: az idézőjeles Barca-drukkerséget kikérem magamnak, akik ismernek tudják milyen vagyok Barca-meccs alatt. Akkoris nekik szurkoltam, ha elsők voltak, meg akkor is, amikor 15. helyen voltak.
Hozzád egy szót sem szóltam, idézőjeleket pedig nem használtam, ezt inkább Rednek címezd.varga tamás írta: 2. Slither: az idézőjeles Barca-drukkerséget kikérem magamnak, akik ismernek tudják milyen vagyok Barca-meccs alatt. Akkoris nekik szurkoltam, ha elsők voltak, meg akkor is, amikor 15. helyen voltak.
Tamás!varga tamás írta: 3. ozsimiki: én sokszor kétségbe vonom, hogy ő a Barcáért küzd. Ha ezt tenné, nem hozna olyan döntéseket, mint a múltban vagy idén is nemegyszer. Gondoljunk a Sevilla góljára, vagy az Atlético elleni "gólpasszára" - mert azt a passzt egy Real vagy egy MU gólra váltotta volna.
Ezt én se mondhattam volna szebben!ozsimiki írta:Basszús az az ember a BARCÁ-ért küzd,akár tetszik akár nem. Lehet nem kedvellni,és lehet normális kritikák elé állítani,de saját csapatom playaját,nem kéne ocsmány jelzőkkel illetni.
Sajnos nem volt régen ehhez hasonló hsze LosnakKluivertinho írta:Régen volt ennyire "értelmes" hsz-ed.Los Banditos írta:Oleguer minden 4. meccsen játszik jól, pedig itt alapkövetelmény lenne, hogy mindig korrektül játszon. Ez neki nem sikerül. Egyszerüen egy 0, aki csak hátráltatja a csapatot és csak vesz a Barça egójából.
Tömören ennyi a véelményem a terrorista nacionalistáról.![]()
![]()
![]()
![]()
Oleguer mostanában fejlődő tendenciát mutat, mintha több önbizalma lenne. Én bízom benne.
Régen volt ennyire "értelmes" hsz-ed.Los Banditos írta:Oleguer minden 4. meccsen játszik jól, pedig itt alapkövetelmény lenne, hogy mindig korrektül játszon. Ez neki nem sikerül. Egyszerüen egy 0, aki csak hátráltatja a csapatot és csak vesz a Barça egójából.
Tömören ennyi a véelményem a terrorista nacionalistáról.
megnyugtatlak 8 éve minden barca meccset nézek. egyet se hagyok ki me az életem a barca. és oleguer benne a halál. egy nagy kalap ..... ő még 1cer a barca vesztét okozza. mér nem megy el. ezt el kell ismerni h semmi köze a barcához.noname írta:Ahogy elnézem nem nézted az utóbbi meccseket, legalábbis a hszeidből nem ez tűnik ki. A kedvenc csapatom(tunk)ban játszik, szóval én ok nézlkül nem fogom szidni csak ha megérdemli, márpedig most nem érdemli meg!ronaldinho89999 írta:hát és huuu tapsoljuk meg mostanában sikerül odavonszolnia magát 1 emberhez. ilyen mondatokkal ti is csak szidjátok:D egyébként én mindenkinek örülnék oda. arra a posztra. mér nem adják el?
Részemről ezzel vita lezárva!
Ahogy elnézem nem nézted az utóbbi meccseket, legalábbis a hszeidből nem ez tűnik ki. A kedvenc csapatom(tunk)ban játszik, szóval én ok nézlkül nem fogom szidni csak ha megérdemli, márpedig most nem érdemli meg!ronaldinho89999 írta:hát és huuu tapsoljuk meg mostanában sikerül odavonszolnia magát 1 emberhez. ilyen mondatokkal ti is csak szidjátok:D egyébként én mindenkinek örülnék oda. arra a posztra. mér nem adják el?
Sztem meg ha egy kicsit régebben itt lennél, akkor tudnád h én rengeteget bírálom őt, pontosan tom milyen [auto_cenzúra],de ha jól játszik(akkor bármennyire is szeretném h ne nálunk játsszon)nem szidom ha kell ha nem csak úgy divatból!ronaldinho89999 írta:sztem neked nehéz felfogni h ez a csődtömeg igen egy [auto_cenzúra] kis bilbao v mit tom én ki ellen(mondjuk atmad se egy olyan hűha) deha majd mondjuk jácunk real, valencia,espanyol ellen ott ez az eladótt labda esetleg 0 pontot jelent![]()
![]()
Frank majd biztos meghúzza...La Pulga írta: Thuram..
Thuram..Zozzy 5 írta:És akkor ki játszon helyette okoska? Zambrotta sérült, Puyolt meg úgyse teszi oda ki.ronaldinho89999 írta: sztem neked nehéz felfogni h ez a csődtömeg igen egy [auto_cenzúra] kis bilbao v mit tom én ki ellen(mondjuk atmad se egy olyan hűha) deha majd mondjuk jácunk real, valencia,espanyol ellen ott ez az eladótt labda esetleg 0 pontot jelent![]()
![]()
És akkor ki játszon helyette okoska? Zambrotta sérült, Puyolt meg úgyse teszi oda ki. (a 3 védős nóbeldíjas ötletekből nem kér senki)ronaldinho89999 írta: sztem neked nehéz felfogni h ez a csődtömeg igen egy [auto_cenzúra] kis bilbao v mit tom én ki ellen(mondjuk atmad se egy olyan hűha) deha majd mondjuk jácunk real, valencia,espanyol ellen ott ez az eladótt labda esetleg 0 pontot jelent![]()
![]()
sztem neked nehéz felfogni h ez a csődtömeg igen egy [auto_cenzúra] kis bilbao v mit tom én ki ellen(mondjuk atmad se egy olyan hűha) deha majd mondjuk jácunk real, valencia,espanyol ellen ott ez az eladótt labda esetleg 0 pontot jelentZozzy 5 írta:Félreértés.ronaldinho89999 írta: 5-6meccs után???????????????????????ő legalább 100meccse csak rosszul jácik folyamatosan és ő az az egyedüli a barcában akit már azéh megdícsérnek ha hátrapasszolja vagy esetleg előre
Pont az a problémája néhány embernek, hogy egy 2 - !0! -ás meccs után is - ahol igazából semmi különöset nem csinált azon az egy eladott labdán kívül - az Ő topicja van tele azzal, hogy ez az ember mennyire béna volt már megint, vagy rosszabb esetben, hogy ez mennyire egy falábú barom.
Miért olyan nehéz ezt felfogni?