Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jobb nálad? Biztosan. Akkor meg beszélj róla normálisan.El Sueco írta:Lehet hogy első hozzászólás, lehet hogy nem.
S mi alaptalan szerinted? Technikás? nem. Gyors? Nem. Van agya a focihoz? Nem. Segíti a támadásokat? Nem. Falábú? igen. Ne máááá. A leggyengébb láncszem.
Csak annyi a különbség, hogy Deco a kaputól 50 méterre adja el a labdát, Oleguer meg ötre. A kettő nem mindegy - szerintem.Zozzy 5 írta:Eladott egy labdát. Égszakadás, földindulás...Bezzeg azt senki sem emíletette, hogy Deco hány labdát adott már el a vége fele. Néztem is, megtörtént ez a bizonyos halálos labdaeladás, a fórum rögtön tele volt a "falábú Oleguer" meg "ennél még egy 15 éves is jobb" szövegekkel.
Nyilván nem direkt adta el, de egyszer bárkivel megeshet. Egyébként annyira amúgy sem jellenző rá, hogy elszórja a labdát, mivel semmi kockázatosat nem vállal. Ezért nem ezt a mostani "jaj, újra a régi Oli" szöveget...
És elvesziti ismét a bajnokság ujabb rangadóját a Barcelona! Hölgyeim és uraim, ismét egy sikertelen év Barcelonában, pedig milyen jol támadnak, csakhát azok a fránya kapott gólok....El Sueco írta:Nincs kit? puyol milito abidal ez a hármas elég lenne olegé pad.
Én már évek óta mondom 3 védő 4 kp 3 csatár....
Valóban mentek már el rajta meccsek, mint ahogy máson is, igaz olin több, de most nem lehet mást játszatni, ezért amíg nincs Zambi ő is megfelelő.El Sueco írta:Te én ha az oleguer helyében lennék, nem lenne pofám cipőthúzni, már szögreakasztottam volna rég.
S hogy mi a gondom? Hát az hogy vérbéna. És rajta mennek el meccsek, jó idén még nem ment el egy se, de a Sevilla ellen miatta kaptunk gólt, szóval én nem tartom focistának. Lehet hogy első hozzászólás, lehet hogy nem.
S mi alaptalan szerinted? Technikás? nem. Gyors? Nem. Van agya a focihoz? Nem. Segíti a támadásokat? Nem. Falábú? igen. Ne máááá. A leggyengébb láncszem.
hát egy pár meccs már elment rajta... (igaz nem idén)Primitive írta:Majd, ha meccsek mennek el rajta, akkor véleményezzetek ahogy akartok, de addig nyugodjatok már le!!!
Első hsz-nek elég szapulós, mi a gondod Oleguerrel? Ha jobb lennél nála, akkor most nem velünk beszélgetnél... Gondolkozzál már, alaptalanul ne szapulj senkit! Nem olyan hú, mekkora játékos, de amíg nincs belőle gond, addig le a fegyverekkel... Majd, ha meccsek mennek el rajta, akkor véleményezzetek ahogy akartok, de addig nyugodjatok már le!!!El Sueco írta:Ha az Olegé helyett egy fabábú játszana sokkal kevesebb gondunk lenne, egyrészt nem lenne fék a csapatban, másrészt a szünet nagy része nem azzal telne hogy az edző elmagyarázza neki hogy most ha kimész a másik irányba támadunk. A labdaeladásokra pedig annyit ha olegé ha mindig csak leveszi és leadja a legközelebbi embernek no stress alapon, és még így is tud hibázni azért az durva...és ne hasonlítsuk már Decohoz...
Olegé a barcelona szégyene.
Abidal oldalán eleve meg sem próbálták, Oli oldalán se volt túl sok támadás. Legalábbis olyan nem, amiből veszély lett volna. Vagy kétszer hibázott komolyabban, de akkor belül javítottak. Hozzátenném, hogy az Ő oldalán volt az ellenfél részéről talán legaktívabb, és közel sem ügyetlen Simao. Azért azt ne várjátok, hogy Ő majd mindnekit minden meccsen megfog.noname írta:A AM szinte minden támadása az ő oldalán volt és kb Messi ért annyit védekezésben mint ő.![]()
Reméelm a köv 3 héten azt a formáját hozza, amit ezelőtt, mert különben bajok lehetnek.
A AM szinte minden támadása az ő oldalán volt és kb Messi ért annyit védekezésben mint ő.Zozzy 5 írta:Miért is? Egyszer eladott egy labdát, meg kapott egy bűrt. Ez semmi ahhoz képest, amit ő produkálni képes. Haggyuk már békén, semmi vészeset nem csinált ma sem.noname írta:Ma Oleguer ismét a régi volt.![]()
![]()
Tudom, nem is idéztelek.ozsimiki írta:"ezt most nem az idézettnek üzenem...."
"ezt most nem az idézettnek üzenem...."barca99 írta:Normális hangnemben írom le a véleményem, amiben semmi rossz indulat nem volt.
So-so...