Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor azért nem ****tam még meg sem Jenifer Lopezt, se Britneyt.Xavi írta:Állítólag, ha elmondod mit álmodtál, akkor nem fog teljesülni...Mr.Master írta:Egyik nap azt álmodtam hogy kettő nullra kikapunk...
Eddig egy álmom se jött be, reméljük ez se fog!!!
Nő már a szakállad? Remélem kedden nem kell elővenned a borotvátZsolti írta:Ma fogadást kötöttem.Abban fogadtam,hogy amíg a Barca bent lesz a Bl-ben,addig nem fogok borotválkozni.Remélem úgy fogok kinézni,mint egy Mikulás.
Alap.Há mit adnának ha nem az év meccsét???Enrique írta:Ajánlom is h a mi meccsünket adják!redlions írta:Kedden lesz a meccs és szvsz ezt fogja adni a Tv.
Szép is lenne, ha mást adnának...Boixos írta:igen. közvetíti.Mihu írta:Vlaki megtudná mondani hogy a viasat3 közvetíti-e élőben
Sztem tuti h lesz gól a meccsen. a mi részünkről (is) kb.80%, h legalább 1Xavi írta:Mi nem tudunk beállni bekkelni...Hál'Istennek!!!
Szerintem aki az első gólt rúgja az megy tovább...Ha nem lesz első gól, az is tökéletes!
Tökéletesen igazad van.Lehet oan lex a meccs állása mint amien a Nou Campban volt.Xavi írta:Mi nem tudunk beállni bekkelni...Hál'Istennek!!!
Szerintem aki az első gólt rúgja az megy tovább...Ha nem lesz első gól, az is tökéletes!