Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.08. 15:09:05

Arról nem tehet,hogy a technika mindig kib*ik vele..mesze ő a legpechesebb versenyző a mezőnyben a nagyok közül..ha csak picit szerencsésebb már simán lehetett volna VB....a McLarenben pedig a két legnagyobb makker ül jelen pillanatban....... :roll:
Raziel
Entrenador del Barça

2007.10.08. 14:57:25

Azért még sztem itt nem tartunk :) Ha olyan szinten lenne,akkor már lett volna vb is...Schumacher más kategória,nem emlithető egy lapon Raikonen és ő,kicsit túlzásnak tartom ezt a hírt...
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.08. 14:54:27

Mikinek, szeretettel... :P 8)

Sajnos megint csak rajta múlik, hogy nem lesz VB (remélem csoda történik).

Kétszer is sz.ar volt a Ferka, Felipe is kapott idén rossz kocsit, tehát nem lehet a nyakába varrni, hogy lehajtja a kocsit. Múltkor is a gumis dolog... :?

Ha idén nem is, de jövőre felül a trónra. 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.07. 21:27:05

G-Jay írta: (Kezdem érteni mért nem szerette Ron Dennist és hagyta ott a csapatot Kimi!)
Hát azért Kimivel max annyi gondjuk volt,h sokat bulizott......vele nem voltak konfliktusok szntem....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.07. 19:20:54

Na kiváncsi vagyok már h Ron Dennis hogy fog keresztbe tenni Alonsonak braziliában! Ha Alonso nyer szerintem tuti ő a vb!
(Kezdem érteni mért nem szerette Ron Dennist és hagyta ott a csapatot Kimi!)
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.07. 18:24:30

Mellébeszélek?? Én nem úgy vettem észre, hogy tereletem a témát. Csupán mindkét felvetésedre választ adtam a szemszögemből.

1. Szerencse kérdése :roll:
2. Szídhatóság kérdése :lol: :lol:

Nah és válasz az újabb kérdésedre, (ami ugyanz mint elöbb): Japánban nyomta nagyon Alonso és kiesett mert sok volt, Kínában Hamilton nyomta és kiesett, mert sok volt. Ez nekem hasonló esetnek tűnik. Vezetői hibák (?), befolyásoló tényezők mellett. Hamiltonon a csapat is rásegített, Alonsonál pedig az eső. Mindkét versenyző a saját hibájára hivatkozott.
Pozícióban volt különbség. Ez igaz.

Ha nem történik egyik félről sem a kiesés, akkor is MAX 8 pont lenne most a különbség.

Jelezném egyéni vélemény.

Én itt hagynám abba.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.07. 18:00:27

Számomra is Schumacher a number one, de nem ezért nem szeretm Alonsót. Hanem azért, mert semmibe veszi versenyzőtársait, lenézi az ellenfeleit, nagyképű módon nyilatkozik - mintha ő [auto_cenzúra] volna a spanyolviaszt. Pedig messze van attól, hogy a Forma-1 történetének top10-nek tagja lehessen.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.07. 17:30:29

Kralo megy a mellébeszéd megint,de mármegszoktam :wink:

Annyi cikket olvasol,akkor azér feltűnt gondolom,h tavaly a máker Schumi nem lett világbajnok,ellentétben a máker Alonsoval...mert ugye őt a szerencse a végén segítette,amikor anélkül esélye sem lett volna megelőzni Schumit....

Előző futamon hibázott Alonso,az mák Hamiltonra nézve? És hol volt Alonso? Hamilton mögött :wink: Tehát ígyis úgyis növelte volna az előnyét,mert jobban nyomta.....most honnan és miért esett ki Hamilton? Ha sznted ugyanaz a kettő eset,akkor no comment...

Nah most melyik irányba tereled a témát,h ezeket ne kelljen megmagyarázni..... :?: :roll:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.07. 17:07:34

Nah újra itt! :lol:
ozsimiki írta:
Kralo írta:
Egy Schumi szurkolótól mit is várjon az ember, csak azt, hogy minden, de minden(!) f1-el kapcsolatos hozzászólásával oltani próbálja Alonsot.
Kiesett,Alonso behozta 2.nak a kocsit. 4pont hátránya van. De gondolom ez teljesen normális Nálad,h egy ilyen helyzetben ekkora hibák legyenek...mert ugye nem szerencsének nevezed....

Kőkori része a hszednek,grt érte. :?
Fel lehetne fogni,h Alonso rászolgált bőven ezekre a megjegyzésekre,nehéz olvasnod? Nem igen zavar,mert igazak.
Amúgy gondolom elolvasod a hszeim mindig,akkor Te tudhatnád a legjobban,h el van ismerve a tudása a kedvencednek,attól még a szemét dolgai megmaradnak,és ahogy Te felemlegeted pl idén Hamiltont,h hát így könnyű,meg stb...úgyanúgy emlegethetem Alonsot....
Amúgy meg hidd el a Schumi ellenesek sem vakok,és hülyék,ők is tudják pontosan,h milyen is a spanyol....és hasonló véleménnyel vannak Róla...
Nem tudom te láttál engem előző futam után máker Hamilton -ozni? Egy rossz szót sem szóltam. Ilyenek előfordulnak. Tavaly ugyanez volt, amikor Alonso kiesett Monzában ÖRJÖNGÖTT a sok tifosi, aztán amikor Schumi esett ki akkor máker szót aggatták a spanyol nyakába. Ahogy te is mondanád valamire fogni kell az égést.

Én nem gratuláltam első mondatodhoz. Ehhez sem fogok.
Hihetetlen de még az olvasás sem esik nehezemre. F1-ből is sok cikket, interjút rágtam át idén. Nem kellett volna. Emellett fel lehet fogni, hogy a McLaren és maFIA által nyomott versenyzőről is leírható az, ami megtörténik.

Azt pedig a vak nem látja, hogy mi van a McLarennél.
Persze ezt így elintézted legutóbb is: csak őszinte, talán baj? :) :oops:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.07. 16:08:00

Kralo írta:
Nekem az nem tetszik, hogy Hamiltont próbálják beállítani a fedhetetlen világbajnoknak. Már ma világbajnokot avattak volna a McLarennél, úgy hogy futamot is nyer. Nem hiába koptatta rongyosra gumijait Hamilton. Aztán kissé gyorsan esett be a boxba... és most ezért megint Alonsot fikázzuk le gyorsba, a máker mindenit neki! :idea:

Egy Schumi szurkolótól mit is várjon az ember, csak azt, hogy minden, de minden(!) f1-el kapcsolatos hozzászólásával oltani próbálja Alonsot.
Nem írtam,h fedhetettlen,de Alonso rovásán legalább annyi minden van,mégis itt sírnak egyesek :wink: Azért koptatta el a gumijait,mert hajtott mint állat,a csapat meg hibázott,ezt mindenki látta,ennyi. Kiesett,Alonso behozta 2.nak a kocsit. 4pont hátránya van. De gondolom ez teljesen normális Nálad,h egy ilyen helyzetben ekkora hibák legyenek...mert ugye nem szerencsének nevezed....

Kőkori része a hszednek,grt érte. :?
Fel lehetne fogni,h Alonso rászolgált bőven ezekre a megjegyzésekre,nehéz olvasnod? Nem igen zavar,mert igazak.
Amúgy gondolom elolvasod a hszeim mindig,akkor Te tudhatnád a legjobban,h el van ismerve a tudása a kedvencednek,attól még a szemét dolgai megmaradnak,és ahogy Te felemlegeted pl idén Hamiltont,h hát így könnyű,meg stb...úgyanúgy emlegethetem Alonsot....
Amúgy meg hidd el a Schumi ellenesek sem vakok,és hülyék,ők is tudják pontosan,h milyen is a spanyol....és hasonló véleménnyel vannak Róla...

Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.07. 15:58:17

ozsimiki írta:Végülis tényleg az a legkönnyebb,ha úgy állítjuk be,h év eleje óta megvan ki a VB...ugyanmár...nem emögé kellene bújni,dehát ha maga Alonso is ezzel magyarázza,akkor mit várhatnánk a szurkolóitól...vakon követik.

Gondolom az évad első felében is egyértelműen mindenki Hamilton sikeréért küzdött,meg gondoloM az Olasz nagydíjon (csak az egyik példa) is,ahol Alonso jó taktikával,szépen versenyezve nyert,mert volt olyan is,h ő volt a jobb,de Hamilton többször mondhatta ezt el magáról,ezért vezet.

Az nem tetszik,h úgy van beállítva az egész,mintha szegény Alonso mindenkinél jobb,és ügyesebb,csakhát a csúnya bácsik nem engedik nyerni...ugyanmár,gyerekes. Ebben az évben nem úgy nyomta,ahogy várni lehetett volna,ill nem számolt azzal,h egy ujjonc felér hozzá,onnantól meg nem tudta tartósítani a formáját,ezért áll jelenleg 2.helyen,semmi másért.
Az olasz nagydíjat nem hoztam volna fel. Főként, ha követted az elötte lévő hétre eső teszt eseményeit (amely ugyanazon a helyszínen volt), akkor láthattad, hogy Alonso végig gyorsabb volt. Aztán a szabadedzésen, az időmérőn is nyert, ráadásra több benzin (versenytaktika?) volt a kocsiban. Aztán versenyen is végig gyorsabb volt.
Az év elejét lehetne emlegetni versenytaktikai előnyökben, pontosabban monacot, amikor nem merték ráereszteni Hamiltont Alonsora, de következő versenyen vissza is kapta azt.
Úgy volt elvileg, hogy egy versenyen Alonso egy versenyen meg Hamilton kapott jobb(?) taktikát. Egyszerre nem tudnak kiállni a boxba. Aztán ez felborult ez a Hungaroringen kinek a jó voltából? Japánban, kinek kedveztek? Ma is ő kapott jobb helyzetet. Akkor mit várjak brazíliától?

Nekem az nem tetszik, hogy Hamiltont próbálják beállítani a fedhetetlen világbajnoknak. Már ma világbajnokot avattak volna a McLarennél, úgy hogy futamot is nyer. Nem hiába koptatta rongyosra gumijait Hamilton. Aztán kissé gyorsan esett be a boxba... és most ezért megint Alonsot fikázzuk le gyorsba, a máker mindenit neki! :idea:

takivini
Capitá del Barça

2007.10.07. 15:18:59

ozsimiki írta:
Kluivertinho írta:Legyen úgy, ahogy Czollner mondta: "Esős futam, első sor a McLarené, kilökik egymást és Raikönnen a VB győztes." :lol: :lol: :lol: :lol:
Legyen :wink: :)

Ennek örülnék a legjobban,sajnos kevés esélyt látok rá....de ha nem ő,akkor legyen Hamilton,csak a spanyol ne....
Hát igen. Ez lenne az optimális. De ha már százalékoknál tartunk, akkor ennek az esélye kb 0,00000001%
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.07. 15:13:14

Végülis tényleg az a legkönnyebb,ha úgy állítjuk be,h év eleje óta megvan ki a VB...ugyanmár...nem emögé kellene bújni,dehát ha maga Alonso is ezzel magyarázza,akkor mit várhatnánk a szurkolóitól...vakon követik.

Gondolom az évad első felében is egyértelműen mindenki Hamilton sikeréért küzdött,meg gondoloM az Olasz nagydíjon (csak az egyik példa) is,ahol Alonso jó taktikával,szépen versenyezve nyert,mert volt olyan is,h ő volt a jobb,de Hamilton többször mondhatta ezt el magáról,ezért vezet.

Az nem tetszik,h úgy van beállítva az egész,mintha szegény Alonso mindenkinél jobb,és ügyesebb,csakhát a csúnya bácsik nem engedik nyerni...ugyanmár,gyerekes. Ebben az évben nem úgy nyomta,ahogy várni lehetett volna,ill nem számolt azzal,h egy ujjonc felér hozzá,onnantól meg nem tudta tartósítani a formáját,ezért áll jelenleg 2.helyen,semmi másért.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.07. 14:58:18

ozsimiki írta:Hehe :lol:

Végülis nem Alonso nyerte úgy az első címét,h Kimi folyamatosan gyorsabb,JOBB,volt nála,csak lerohadt mindig a kocsija...most meg a pályán nem bír az újonccal,aki ugyanolyan kocsit kap a segge alá,akár mit is beszélsz bele a dolgokba......az egy dolog h a nagy pofája miatt saját csapata sem bírja már a spanyolt,attól még az a Merci nem rosszabb....

Mind1,vmire kell fogni az eddigi égését :roll:

De ha tudásban nem is,szerencsében jobb,szóval van reménye az alonso fanoknak...
Végülis nem tudom ki is kritizálta Kimit, hogy nem véletlen a sok elfüstölés.

- 2 szabályt módosítottak, 2 Hamilton "eset" után. :)
- Sorozatosan jobb versenytaktikák.

Nincs ebben semmiféle belemagyarázás.

De nem ám. Viszont nem csak a merciből áll az az autó.

Reménye meg nincs se Alonsonak, se a szurkolóinak. Hamilton már vb! Megnyugodhatsz. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.07. 14:31:00

Hehe :lol:

Végülis nem Alonso nyerte úgy az első címét,h Kimi folyamatosan gyorsabb,JOBB,volt nála,csak lerohadt mindig a kocsija...most meg a pályán nem bír az újonccal,aki ugyanolyan kocsit kap a segge alá,akár mit is beszélsz bele a dolgokba......az egy dolog h a nagy pofája miatt saját csapata sem bírja már a spanyolt,attól még az a Merci nem rosszabb....

Mind1,vmire kell fogni az eddigi égését :roll:

De ha tudásban nem is,szerencsében jobb,szóval van reménye az alonso fanoknak...
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.07. 14:26:10

Szerintem az esélyek (természetesen a támogatottság faktort beleszámítva, amit bele is kell, ha Hamilton is érintett...):

Hamilton - 90%
Alonso - 5%
Kimi - 5%

:wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.07. 14:25:26

Kluivertinho írta:Legyen úgy, ahogy Czollner mondta: "Esős futam, első sor a McLarené, kilökik egymást és Raikönnen a VB győztes." :lol: :lol: :lol: :lol:
Legyen :wink: :)

Ennek örülnék a legjobban,sajnos kevés esélyt látok rá....de ha nem ő,akkor legyen Hamilton,csak a spanyol ne....
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.07. 14:14:28

Legyen úgy, ahogy Czollner mondta: "Esős futam, első sor a McLarené, kilökik egymást és Raikönnen a VB győztes." :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.07. 13:59:12

Mercinél azért szép nagy hibát vétettek,Hamilton kárára....mégse pocskondiázik senkit sem. Dúrva lesz az utcsó futam,szntem az esélyek (természetesen a mák faktort beleszámítva,amit bele is kell ha Alonso is érintett...):

1.Hamilton- 60%
2.Alonso-35%
3.Kimi-5% :roll:

Kimi abban az esetben lesz Vébé,ha:
-nyer, és Hamilton legfejlebb 6.,Alonso pedig legfejlebb 3.
(ez esetben annyi pontja lesz,mint Haminak,de neki több győzelme lenne 8) )

-2.,és Hamilton legfejlebb 8., míg Alonso legfejlebb 4. (3as holtverseny az élen 8) több győzelme lenne Kiminek...)

Szerintem az elsőre vmivel több sansz van,de az is elég kevés :?
Kép
noname
Llegenda del Barça

2007.10.07. 13:42:39

Szép volt Kimi, kár h így sincs sok esély a VB-re, de legalább ez a verseny egy újabb példa arra h bármi megtörténhet. :)
A Fifa egy szégyen
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.07. 13:16:27

Egész jó futam volt. Kiminek így még maradt egy kis esélye, de még ígyis Hamilton a legnagyobb esélyes. Vettel ismét nagyon jól ment. 2-3 hónapja már megmondtam, hogy nagy tehetség a srác. Sokra fogja még vinni...

A Super Agurik meg jól ráfáztak, a verseny elött a 7. helyen álltak, de a Honda és a Torro Rosso is megelőzte őket. :roll:
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.07. 12:01:29

Atyec írta:
ozsimiki írta: :roll: Mert Alonso aztán kummára etikusan szokott viselkedni... :?
Tegyük fel (jó nagy túlzással),h mindketten ugyanannyira khetsegek,attól még ELSŐ évében elveri a 2x vébé csapattársát...hm elég nagy égés....pontosabban remélem elveri...
Értem én. Annyira utálod Alonsót, hogy aki megveri, azt imádod.
Végülis a legszebb öröm a káröröm, megértelek. :-)
Nem imádom,de örülök,ha vki elveri a spanyolt. Ez van. Jobban örülnék ha Ferraris verné el,de arra kevesebb jóval már az esély. Amúgy éreztem,h nem kell elkiabálni Hamilton győzelmét még....túl nagy máker ahhoz a spanyol...
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.07. 10:44:10

Kluivertinho írta:Ha már választani kell a 2 McLarenes között akkor mostmár inkább Alonso mint Hamburger. Persze még jobb lenne, ha Raikönnen nyerné a VB-t, de ahoz óriási szerencse is kell.
Ezt bezzeg nem vetted észre.
:lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kluivertinho 2007.10.18. 23:51:43-kor.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.07. 10:37:57

Nem gondoltam volna,hogy valaha ilyet mondok,de mostmár énis jobban örülnék,ha Alonso lenne a VB,mint Hami.....amit nyilatkozott azzal elásta magát előttem....nekem kicsit olyan michael jacksonos a stílusa......... :lol: :lol:
De azért még bízok a csodában,hátha valahogy Kimi kerül oda a trónra... :roll:
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.07. 10:33:05

Asszem ilyen alapon Raikönnen már kétszer is vesztett el VB-t.

Nem bántam, hogy Hamilton kiesett, így mégiscsak izgalmas lesz az utolsó futam is. Csak a végén nehogy Alonso nevessen. :)
Válasz küldése