Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sokallom 7 meccsen az 5 sárgát. Biztosak vagytok benne?Game90 írta:Jól játszottunk, én nehezebb meccsre számítottam, az AM nagyon gyenge volt.
Nálam Iniesta volt a meccs legjobbja. Következő meccsen Deco nem játszhat, beszedte az 5. sárgáját.
Grat!
Az ATM partner volt.Az egész meccsen ezen gondolkodtam.Minden győzelmünk után ez volt a 2. vagy 3. mondat, h a Lyon,Zaragoza,Sevilla nagyon gyenge volt.....Zozzy 5 írta:Kidolgozott győzelem, max. 70%-on.
Első félidő jó volt, olyan kéne végig. Viszont azt nem bírom megérteni, hogy miért kell enniyre visszavenni időnként, és alkalmanként már egészen körülményesen játszani. Hozzátartozik, hogy ez a ATM partner volt ebben...
Na mind1, jók vagyunk, ,még a sérültekkel is. Realnak is jön majd előbb utóbb egy komolyabb ellenfél is...
Akkor beperelném a médiaprot hogy nem teljesíti a szerződési feltételeket és nem a kért meccset szolgáltatja. Egyébként amit írtál, hogy a Barca és a reál nem játszana,.... hát az még ennél is utópisztikusabb. Mindkét klubnak óriási bevétel folyik be a TV-s közvetítésekből és ők magasról tojnak rá, hogy most +pár százezer magyar helyett +pár százezer japán vagy mittudoménmi látja a meccsüket....Mr. Master írta:A probléma csak abban áll, hogy kifizették előre az összeget, és szerintem a mediapronak esze ágában sincs visszaadni... Így tehát maradnak a tévék a kisebb rossznál a kettő közül. Az már más kérdés, hogy a nézőknek semmi se jó. De egyébként valaki engem fel tudna világosítani azügyben, hogy pontosan mi is az összeveszés trágya (nem véletlen az elírás...) a cégek, és pontosan mely cégek között és mit lehetne tenni az ügy megoldódásának érdekében? Egyébként én arra tudok gondolni, hogy a realnak meg a Barcának össze kéne fogni, hogyha nem adja a tv a meccseit, akkor nem játszanak, mindezt a liga engedélyével és akkor talán népmuvészeti cserépedény spanyolok is megemberlnék magukat...cruyff írta:Itt csak egy megoldás lenne: az összes csatornának amelyek pénzért átveszik a közvetítéseket (köztük a magyar adók) le kellene mondania az egészet. Nem adjátok a kiemelt meccseket? Jól van, akkor nem kell semmi. Nem fizetünk és kész. Ennyi. Így viszont, hogy a "ha ló nincs, szamár is jó" elvet alkalmazzák ezek az ökrök, a jogtulajdonosok továbbra sem lesznek érdekeltek abban, hogy megállapodjanak. Így is jön a zseton....
A probléma csak abban áll, hogy kifizették előre az összeget, és szerintem a mediapronak esze ágában sincs visszaadni... Így tehát maradnak a tévék a kisebb rossznál a kettő közül. Az már más kérdés, hogy a nézőknek semmi se jó. De egyébként valaki engem fel tudna világosítani azügyben, hogy pontosan mi is az összeveszés trágya (nem véletlen az elírás...) a cégek, és pontosan mely cégek között és mit lehetne tenni az ügy megoldódásának érdekében? Egyébként én arra tudok gondolni, hogy a realnak meg a Barcának össze kéne fogni, hogyha nem adja a tv a meccseit, akkor nem játszanak, mindezt a liga engedélyével és akkor talán népművészeti cserépedény spanyolok is megemberlnék magukat...cruyff írta:Itt csak egy megoldás lenne: az összes csatornának amelyek pénzért átveszik a közvetítéseket (köztük a magyar adók) le kellene mondania az egészet. Nem adjátok a kiemelt meccseket? Jól van, akkor nem kell semmi. Nem fizetünk és kész. Ennyi. Így viszont, hogy a "ha ló nincs, szamár is jó" elvet alkalmazzák ezek az ökrök, a jogtulajdonosok továbbra sem lesznek érdekeltek abban, hogy megállapodjanak. Így is jön a zseton....
Röhej, nem lehet igazZ$oŁa írta:Nem adja a Sport2 a meccset!!! Helyette a Sevilla - Deportivo meccset adják!!!!!tiborpapp írta:Sport2
17:00 Labdarúgás - ÉLŐ
Barcelona-Atlético Madrid, spanyol bajnokság, 7. forduló (élő)![]()
Énsem értem... elvileg a mediapro-val megállapodtak, és onnantól rendben van. Aztsem értem, hogy hogy jön ide egyáltalán az audiovisual sportBoixos írta:én csak azt nem értem ebben az egészben, h akkor mi a fallosz volt az év elején az a nagy hajcihő, h a barca és a madrid is megállapodott ugyanazzal a médiacéggel a tévéközvetítésekről 1-1 milliárd egység értékben? akkor mi a rák ez az mostani szitu?