Én sokallom 7 meccsen az 5 sárgát. Biztosak vagytok benne?Game90 írta:Jól játszottunk, én nehezebb meccsre számítottam, az AM nagyon gyenge volt.
Nálam Iniesta volt a meccs legjobbja. Következő meccsen Deco nem játszhat, beszedte az 5. sárgáját.
Grat!
Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Az Eurobarca Anonymusa

(...eleve úgy kezdem a sztorit, hogy mivel azt hittem, hogy nem adják, Messi góljának ismétlésére értem haza...)
Csak én nem vagyok elégedett?
Félreértés ne essék, a 3 pont az 3 pont, gólt is rúgtunk, eleget...
de
sztem borzasztóan sok hibával játszottunk. Sok elszórt labda, a védelem néha nagyon körülményes volt...
Jó, mondjuk ez legyen a legnagyobb bajunk, nem tudott vele élni az ATMA, nem voltak nagy hibák.
Az meg a másik, ki nem kaksizza le magasról, milyen volt az ellenfél? És igaz...az nem lehet, hogy mindig gyenge az ellen. Egyszerűen nem tudnak velünk mit kezdeni. Agüero - ugyan... olyan, mint tavaly volt Torres. Mindenki tartott tőle, végül semmit nem tudott csinálni. Átlagban meg vagyok elégedve mindenkivel, R10 is egyre jobb, bár még mindig nem nagyon akart megindulni, és az 1v1 sem olyan természetes, mint anno.
Iniesta nálam fantasztikus, tényleg minden poszton nagyon jó.
Forca...
Csak én nem vagyok elégedett?

Félreértés ne essék, a 3 pont az 3 pont, gólt is rúgtunk, eleget...
de
sztem borzasztóan sok hibával játszottunk. Sok elszórt labda, a védelem néha nagyon körülményes volt...

Jó, mondjuk ez legyen a legnagyobb bajunk, nem tudott vele élni az ATMA, nem voltak nagy hibák.
Az meg a másik, ki nem kaksizza le magasról, milyen volt az ellenfél? És igaz...az nem lehet, hogy mindig gyenge az ellen. Egyszerűen nem tudnak velünk mit kezdeni. Agüero - ugyan... olyan, mint tavaly volt Torres. Mindenki tartott tőle, végül semmit nem tudott csinálni. Átlagban meg vagyok elégedve mindenkivel, R10 is egyre jobb, bár még mindig nem nagyon akart megindulni, és az 1v1 sem olyan természetes, mint anno.
Iniesta nálam fantasztikus, tényleg minden poszton nagyon jó.
Forca...

-
- aka Game90
Jól játszottunk, én nehezebb meccsre számítottam, az AM nagyon gyenge volt.
Nálam Iniesta volt a meccs legjobbja. Következő meccsen Deco nem játszhat, beszedte az 5. sárgáját.
Grat!
Grat!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Nem számítottam ilyen sima győzelemre, sőt igazából a mérkőzés előtt úgy éreztem jó lesz egy döntetlen is.
Valdes, Abidal, Iniesta, Deco nagyszerűen játszott. Henrytól és Ronaldinhotól több kell.
Deconak ez volt az 5. sárgája?
Valdes, Abidal, Iniesta, Deco nagyszerűen játszott. Henrytól és Ronaldinhotól több kell.
Deconak ez volt az 5. sárgája?

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Gratulálok a csapatnak, nagyon elégedett vagyok a látottakkal. Megvoltak a gólhelyzeteink, ebből hármat értékesítettünk, de a helyzetek alapján lehetett volna 5-0 is. A csapat egésze kiválóan, egy svájci óra pontosságával működött: a védelem - Runcájsz kivételével - stabilan állt a lábán. A középpályán Xavi és Deco hatalmasat játszott, Ini talán egy picit halványabb volt - ezt be tudom annak, hogy neki kellett leginkább védekező középpályásként funkcionálnia. A támadószekció mindhárom tagját csak dícséret illeti, de Messi megint kiemelkedett közülük. Én személy szerint R10 mozgásával, akarásával is meg vagyok elégedve, sokat mosolygott, számtalan forintos labdát adott, és szimpi volt, ahogy a beálló Dos Santost bíztatta a cserénél.
Messi-Bojan-Dos Santos: a jövő támadósora, akik nagyon sok örömet fognak nekünk szerezni.
Szép volt fiúk!

Messi-Bojan-Dos Santos: a jövő támadósora, akik nagyon sok örömet fognak nekünk szerezni.
Szép volt fiúk!

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Az ATM partner volt.Az egész meccsen ezen gondolkodtam.Minden győzelmünk után ez volt a 2. vagy 3. mondat, h a Lyon,Zaragoza,Sevilla nagyon gyenge volt.....Zozzy 5 írta:Kidolgozott győzelem, max. 70%-on.
Első félidő jó volt, olyan kéne végig. Viszont azt nem bírom megérteni, hogy miért kell enniyre visszavenni időnként, és alkalmanként már egészen körülményesen játszani. Hozzátartozik, hogy ez a ATM partner volt ebben...
Na mind1, jók vagyunk, ,még a sérültekkel is. Realnak is jön majd előbb utóbb egy komolyabb ellenfél is...
Az nem lehet h mi tettük őket gyengévé?

Sajnálom, hogy nem most járszunk a Madriddal, nagyon jó formában vagyunk. Dícséret illeti a csapatot ezután a győzelem után, de azért két dolog mellett nem tudok elmenni. Az egyik az, hogy Messi sok ziccert kihagy (ma is vagy kettőt), a másik, hogy Ronni és Henry baromira nem érzik egymást. Ha ez nem így lenne, a tökéletesség határát súrólnánk.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Éppen annyit adtunk ki magunkból, amennyit kellett, de még ígyis elég jól játszottunk. A legjobbak Ronaldinho és Messi voltak, de Xavi, Deco, Puyol vagy éppen Valdes is kitettek magukért.
A következő bajnokin, -amit 2 hét múlva rendeznek meg- Deco nem játszhat majd eltiltás miatt, ha jól számoltam.
Visca el Barça!
A következő bajnokin, -amit 2 hét múlva rendeznek meg- Deco nem játszhat majd eltiltás miatt, ha jól számoltam.
Visca el Barça!
in to exile
-
- Llegenda del Barça
Kidolgozott győzelem, max. 70%-on.
Első félidő jó volt, olyan kéne végig. Viszont azt nem bírom megérteni, hogy miért kell enniyre visszavenni időnként, és alkalmanként már egészen körülményesen játszani. Hozzátartozik, hogy ez a ATM partner volt ebben...
Na mind1, jók vagyunk, ,még a sérültekkel is. Realnak is jön majd előbb utóbb egy komolyabb ellenfél is...
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A második félidőt végigaludtuk,de a 3 pont a lényeg.
A homok madrid is kiszenvedte,de így is feljöttünk a 2. helyre,mert Villareal kikapott.
A homok madrid is kiszenvedte,de így is feljöttünk a 2. helyre,mert Villareal kikapott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2007.10.07. 19:02:11-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
fakkk
RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
-
- Entrenador del Barça
Akkor beperelném a médiaprot hogy nem teljesíti a szerződési feltételeket és nem a kért meccset szolgáltatja. Egyébként amit írtál, hogy a Barca és a reál nem játszana,.... hát az még ennél is utópisztikusabb. Mindkét klubnak óriási bevétel folyik be a TV-s közvetítésekből és ők magasról tojnak rá, hogy most +pár százezer magyar helyett +pár százezer japán vagy mittudoménmi látja a meccsüket....Mr. Master írta:A probléma csak abban áll, hogy kifizették előre az összeget, és szerintem a mediapronak esze ágában sincs visszaadni... Így tehát maradnak a tévék a kisebb rossznál a kettő közül. Az már más kérdés, hogy a nézőknek semmi se jó. De egyébként valaki engem fel tudna világosítani azügyben, hogy pontosan mi is az összeveszés trágya (nem véletlen az elírás...) a cégek, és pontosan mely cégek között és mit lehetne tenni az ügy megoldódásának érdekében? Egyébként én arra tudok gondolni, hogy a realnak meg a Barcának össze kéne fogni, hogyha nem adja a tv a meccseit, akkor nem játszanak, mindezt a liga engedélyével és akkor talán népmuvészeti cserépedény spanyolok is megemberlnék magukat...cruyff írta:Itt csak egy megoldás lenne: az összes csatornának amelyek pénzért átveszik a közvetítéseket (köztük a magyar adók) le kellene mondania az egészet. Nem adjátok a kiemelt meccseket? Jól van, akkor nem kell semmi. Nem fizetünk és kész. Ennyi. Így viszont, hogy a "ha ló nincs, szamár is jó" elvet alkalmazzák ezek az ökrök, a jogtulajdonosok továbbra sem lesznek érdekeltek abban, hogy megállapodjanak. Így is jön a zseton....

VISCA EL BARCA!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem hiszem el,h hogy lehetnek ennyira papucs fhaszok arrafele.....rég szankcionálni kellett volna a pénzéhes barmok eme tevékenységét,h a világ két kummára népszerű csapatát HETEK óta nem lehet Tévén követni....ez elfogadhatattlan! Ha nem lennék BARCA szurkoló akkor is ezt írnám!
És ebben az is kummára bosszantó,h valszínű ha végre megoldódik ezek a szemetek csak több kest kapnak,és működhetnek tovább...mintha misem történt volna...

És ebben az is kummára bosszantó,h valszínű ha végre megoldódik ezek a szemetek csak több kest kapnak,és működhetnek tovább...mintha misem történt volna...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
A probléma csak abban áll, hogy kifizették előre az összeget, és szerintem a mediapronak esze ágában sincs visszaadni... Így tehát maradnak a tévék a kisebb rossznál a kettő közül. Az már más kérdés, hogy a nézőknek semmi se jó. De egyébként valaki engem fel tudna világosítani azügyben, hogy pontosan mi is az összeveszés trágya (nem véletlen az elírás...) a cégek, és pontosan mely cégek között és mit lehetne tenni az ügy megoldódásának érdekében? Egyébként én arra tudok gondolni, hogy a realnak meg a Barcának össze kéne fogni, hogyha nem adja a tv a meccseit, akkor nem játszanak, mindezt a liga engedélyével és akkor talán népművészeti cserépedény spanyolok is megemberlnék magukat...cruyff írta:Itt csak egy megoldás lenne: az összes csatornának amelyek pénzért átveszik a közvetítéseket (köztük a magyar adók) le kellene mondania az egészet. Nem adjátok a kiemelt meccseket? Jól van, akkor nem kell semmi. Nem fizetünk és kész. Ennyi. Így viszont, hogy a "ha ló nincs, szamár is jó" elvet alkalmazzák ezek az ökrök, a jogtulajdonosok továbbra sem lesznek érdekeltek abban, hogy megállapodjanak. Így is jön a zseton....
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
TVU player-t honnan lehet leszedin?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Entrenador del Barça
Itt csak egy megoldás lenne: az összes csatornának amelyek pénzért átveszik a közvetítéseket (köztük a magyar adók) le kellene mondania az egészet. Nem adjátok a kiemelt meccseket? Jól van, akkor nem kell semmi. Nem fizetünk és kész. Ennyi. Így viszont, hogy a "ha ló nincs, szamár is jó" elvet alkalmazzák ezek az ökrök, a jogtulajdonosok továbbra sem lesznek érdekeltek abban, hogy megállapodjanak. Így is jön a zseton....
VISCA EL BARCA!
-
- Llegenda del Barça
Meddig akarják még a faxságaikat folytatni?
Legszivesebben kiraknám az összes pénzhajhász barmot az utcára
Ez mostmár nem állapot, ez nem az izlandi bajnokság, itt az egész világ álltal követett csapatok játszanak, ha nem tudnák...

Ez mostmár nem állapot, ez nem az izlandi bajnokság, itt az egész világ álltal követett csapatok játszanak, ha nem tudnák...

Hmm... nem tom. Egyik szemem sír, a másik nevet. Így focizhatok nyugodtan,ígyse úgyse látom a meccset.
Mondjuk szívesebben hagynám abba, ha láthatám. 

Röhej, nem lehet igazZ$oŁa írta:Nem adja a Sport2 a meccset!!! Helyette a Sevilla - Deportivo meccset adják!!!!!tiborpapp írta:Sport2
17:00 Labdarúgás - ÉLŐ
Barcelona-Atlético Madrid, spanyol bajnokság, 7. forduló (élő)![]()

- Andris
- Adminisztrátor
Énsem értem... elvileg a mediapro-val megállapodtak, és onnantól rendben van. Aztsem értem, hogy hogy jön ide egyáltalán az audiovisual sportBoixos írta:én csak azt nem értem ebben az egészben, h akkor mi a fallosz volt az év elején az a nagy hajcihő, h a barca és a madrid is megállapodott ugyanazzal a médiacéggel a tévéközvetítésekről 1-1 milliárd egység értékben? akkor mi a rák ez az mostani szitu?

Egyébként emlékeim szerint a Barca egy százassal többet kapott a 7 évért, mint a madrid.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
én csak azt nem értem ebben az egészben, h akkor mi a fallosz volt az év elején az a nagy hajcihő, h a barca és a madrid is megállapodott ugyanazzal a médiacéggel a tévéközvetítésekről 1-1 milliárd egység értékben? akkor mi a rák ez az mostani szitu?
PUYOL-XAVI-INIESTA