Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért Kimivel max annyi gondjuk volt,h sokat bulizott......vele nem voltak konfliktusok szntem....G-Jay írta: (Kezdem érteni mért nem szerette Ron Dennist és hagyta ott a csapatot Kimi!)
Nem tudom te láttál engem előző futam után máker Hamilton -ozni? Egy rossz szót sem szóltam. Ilyenek előfordulnak. Tavaly ugyanez volt, amikor Alonso kiesett Monzában ÖRJÖNGÖTT a sok tifosi, aztán amikor Schumi esett ki akkor máker szót aggatták a spanyol nyakába. Ahogy te is mondanád valamire fogni kell az égést.ozsimiki írta:Kiesett,Alonso behozta 2.nak a kocsit. 4pont hátránya van. De gondolom ez teljesen normális Nálad,h egy ilyen helyzetben ekkora hibák legyenek...mert ugye nem szerencsének nevezed....Kralo írta:
Egy Schumi szurkolótól mit is várjon az ember, csak azt, hogy minden, de minden(!) f1-el kapcsolatos hozzászólásával oltani próbálja Alonsot.
Kőkori része a hszednek,grt érte.![]()
Fel lehetne fogni,h Alonso rászolgált bőven ezekre a megjegyzésekre,nehéz olvasnod? Nem igen zavar,mert igazak.
Amúgy gondolom elolvasod a hszeim mindig,akkor Te tudhatnád a legjobban,h el van ismerve a tudása a kedvencednek,attól még a szemét dolgai megmaradnak,és ahogy Te felemlegeted pl idén Hamiltont,h hát így könnyű,meg stb...úgyanúgy emlegethetem Alonsot....
Amúgy meg hidd el a Schumi ellenesek sem vakok,és hülyék,ők is tudják pontosan,h milyen is a spanyol....és hasonló véleménnyel vannak Róla...
Nem írtam,h fedhetettlen,de Alonso rovásán legalább annyi minden van,mégis itt sírnak egyesekKralo írta:
Nekem az nem tetszik, hogy Hamiltont próbálják beállítani a fedhetetlen világbajnoknak. Már ma világbajnokot avattak volna a McLarennél, úgy hogy futamot is nyer. Nem hiába koptatta rongyosra gumijait Hamilton. Aztán kissé gyorsan esett be a boxba... és most ezért megint Alonsot fikázzuk le gyorsba, a máker mindenit neki!![]()
Egy Schumi szurkolótól mit is várjon az ember, csak azt, hogy minden, de minden(!) f1-el kapcsolatos hozzászólásával oltani próbálja Alonsot.
Az olasz nagydíjat nem hoztam volna fel. Főként, ha követted az elötte lévő hétre eső teszt eseményeit (amely ugyanazon a helyszínen volt), akkor láthattad, hogy Alonso végig gyorsabb volt. Aztán a szabadedzésen, az időmérőn is nyert, ráadásra több benzin (versenytaktika?) volt a kocsiban. Aztán versenyen is végig gyorsabb volt.ozsimiki írta:Végülis tényleg az a legkönnyebb,ha úgy állítjuk be,h év eleje óta megvan ki a VB...ugyanmár...nem emögé kellene bújni,dehát ha maga Alonso is ezzel magyarázza,akkor mit várhatnánk a szurkolóitól...vakon követik.
Gondolom az évad első felében is egyértelműen mindenki Hamilton sikeréért küzdött,meg gondoloM az Olasz nagydíjon (csak az egyik példa) is,ahol Alonso jó taktikával,szépen versenyezve nyert,mert volt olyan is,h ő volt a jobb,de Hamilton többször mondhatta ezt el magáról,ezért vezet.
Az nem tetszik,h úgy van beállítva az egész,mintha szegény Alonso mindenkinél jobb,és ügyesebb,csakhát a csúnya bácsik nem engedik nyerni...ugyanmár,gyerekes. Ebben az évben nem úgy nyomta,ahogy várni lehetett volna,ill nem számolt azzal,h egy ujjonc felér hozzá,onnantól meg nem tudta tartósítani a formáját,ezért áll jelenleg 2.helyen,semmi másért.
Hát igen. Ez lenne az optimális. De ha már százalékoknál tartunk, akkor ennek az esélye kb 0,00000001%ozsimiki írta:LegyenKluivertinho írta:Legyen úgy, ahogy Czollner mondta: "Esős futam, első sor a McLarené, kilökik egymást és Raikönnen a VB győztes."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ennek örülnék a legjobban,sajnos kevés esélyt látok rá....de ha nem ő,akkor legyen Hamilton,csak a spanyol ne....
Végülis nem tudom ki is kritizálta Kimit, hogy nem véletlen a sok elfüstölés.ozsimiki írta:Hehe![]()
Végülis nem Alonso nyerte úgy az első címét,h Kimi folyamatosan gyorsabb,JOBB,volt nála,csak lerohadt mindig a kocsija...most meg a pályán nem bír az újonccal,aki ugyanolyan kocsit kap a segge alá,akár mit is beszélsz bele a dolgokba......az egy dolog h a nagy pofája miatt saját csapata sem bírja már a spanyolt,attól még az a Merci nem rosszabb....
Mind1,vmire kell fogni az eddigi égését![]()
De ha tudásban nem is,szerencsében jobb,szóval van reménye az alonso fanoknak...
LegyenKluivertinho írta:Legyen úgy, ahogy Czollner mondta: "Esős futam, első sor a McLarené, kilökik egymást és Raikönnen a VB győztes."![]()
![]()
![]()
Nem imádom,de örülök,ha vki elveri a spanyolt. Ez van. Jobban örülnék ha Ferraris verné el,de arra kevesebb jóval már az esély. Amúgy éreztem,h nem kell elkiabálni Hamilton győzelmét még....túl nagy máker ahhoz a spanyol...Atyec írta:Értem én. Annyira utálod Alonsót, hogy aki megveri, azt imádod.ozsimiki írta:Mert Alonso aztán kummára etikusan szokott viselkedni...
![]()
Tegyük fel (jó nagy túlzással),h mindketten ugyanannyira khetsegek,attól még ELSŐ évében elveri a 2x vébé csapattársát...hm elég nagy égés....pontosabban remélem elveri...
Végülis a legszebb öröm a káröröm, megértelek.
Ezt bezzeg nem vetted észre.Kluivertinho írta:Ha már választani kell a 2 McLarenes között akkor mostmár inkább Alonso mint Hamburger. Persze még jobb lenne, ha Raikönnen nyerné a VB-t, de ahoz óriási szerencse is kell.