Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de ha a Barca hívta volna fel őket, akkor szent emberek lennének ugye?agy az után, h egy másik klubtól felhívják, h mi lenne, ha... -, megváltoztatná a véleményét olyan dolgokról, amikről nemrég még az ellenkezőjét mondta, vagy netán elkezdene fürdőskrvaként hisztizni, mint nemrégiben diarra v robinho.
Fabregas azért többet lép vissza labdáért és sztem Deco jobban irányít mint Cesc! De biztos vagyok benne hogy még sokat fog fejlődni(mármint Fabregas). Én inkább Xavihoz hasonlítanámbarca99 írta:Fabregas sokkal jobban pótolná Deco-t, ebben biztos vagyok.Kaká sokkal előrébb játszik, míg Deco a pálya közepéről indul, és mozgatja a csapatot, sokkal többet kell védekeznie is. Sztem ezt nagyon jól játsza Cesc is. Lehet, hogy Kakának is menne, de sztem Fabregas jobb lenne (és jobban is örülnék neki
)
Hmm.. tényleg.. Erre sosem gondoltam..lionelmessi19 írta:Azért többnyire nálunk lesznek aranylabdásak a játékosok, a Madrid meg legtöbbször csak utólag veszi meg őket.. ez fontos különbség.
Azért ha az idény végén eladnánk Decót, az ő helyén simán el tudnám képzelni. Bár úgysem jön ide, ebben biztosak lehetünk.lionelmessi19 írta:És valljuk be, hogy igazából nem is kéne. Nekem nem tetszene h ittjátszik minden aktuális sztár. Kaká maradjon csak a fenekén.
Nemférne el sehol, ígyis csatár és tkp poszton is egy feleslegünk van, már ha a fiatalokat nem számítjuk.
Schumacher friends vs. Ronaldinho friends meccsen(ha 1szer lesz ilyen), talán együtt is játszhatnak...La Pulga írta:"Lionel Messinek nagyon jó képességei vannak. Fiatal és már nagy neve van a futballban, élvezem a játékát figyelni, remélem egyszer Henry-val és vele egy csapatban fogunk játszani." -Kaká.![]()
Azért többnyire nálunk lesznek aranylabdásak a játékosok, a Madrid meg legtöbbször csak utólag veszi meg őket.. ez fontos különbség.Danka00792 írta:Így igaz... ne legyen a Barca olyan mint 2-3 éve a Real.. hogy minden aranyladbást megvesz
Ez kemény lenne.... bár sztem kicsi annak az esélye hogy Messi-t és Henry-t is leigazolja a Milan... Kaka... hát nemtom.. szerintem nem fog jöni a Barca-ba..noname írta:Holnapai hír:A Milan érdeklődik Messi és Henry után.La Pulga írta:"Lionel Messinek nagyon jó képességei vannak. Fiatal és már nagy neve van a futballban, élvezem a játékát figyelni, remélem egyszer Henry-val és vele egy csapatban fogunk játszani." -Kaká.![]()
Holnapai hír:A Milan érdeklődik Messi és Henry után.La Pulga írta:"Lionel Messinek nagyon jó képességei vannak. Fiatal és már nagy neve van a futballban, élvezem a játékát figyelni, remélem egyszer Henry-val és vele egy csapatban fogunk játszani." -Kaká.![]()
http://gportal.hu/portal/lionel-messi/lionelmessi19 írta:Ez túl jól hangzik, honnan van?La Pulga írta:"Lionel Messinek nagyon jó képességei vannak. Fiatal és már nagy neve van a futballban, élvezem a játékát figyelni, remélem egyszer Henry-val és vele egy csapatban fogunk játszani." -Kaká.![]()
Ez túl jól hangzik, honnan van?La Pulga írta:"Lionel Messinek nagyon jó képességei vannak. Fiatal és már nagy neve van a futballban, élvezem a játékát figyelni, remélem egyszer Henry-val és vele egy csapatban fogunk játszani." -Kaká.![]()
Azóta is keresem vmi normális nemzetközi v nyugati sportlapnál, de nem találom.Az AC Milan brazil klasszisa, Kaká elismerte: szívesen játszana a Real Madridban vagy a Barcelonában, így elképzelhető, hogy a közeljövőben elhagyja az olasz alakulatot.
Nem könnyű a Milan szurkolók élete mostanság, hiszen a csapat kiábrándítóan kezdte a bajnokságot: hat forduló elteltével már hétpontos hátrányban van a listavezető Interrel szemben, valamint a Bajnokok Ligájában sem megy a szekér, most pedig Kaká jelentette be távozási szándékait.
A brazil ász a spanyol El País című sportnapilapnak árulta el terveit. „Jelenleg is egy kiváló csapatban játszom, de szívesen kipróbálnám magam Spanyolországban is. Legszívesebben a Real Madrid vagy a Barcelona színeiben” – árulta el Kaká.
A támadó bejelentése a lehető legrosszabbkor jött a Milan számára, hiszen így újabb és újabb pletykák látnak napvilágot Kaká távozásáról.
Teneked meg mi a abjod?Franco írta:A te vicceidet általában senki sem érti.(de tudjuk e vicces gyerek vagy)
..gondolt biztos vki arra.. csak volt annyi esze hogy nem írja leElRamos írta: Azt viszont nem hiszem el, hogy közületek néhányan már nem gondoltak arra, hogy ha így játszátok végig a szezont, ahogy az elmúlt néhány meccsen nyomtátok, akkor lealázzátok a világot.
Ez nem mindenkire igaz. Majd ha egymás után 10 meccsen úgy játszunk, mint az Atlético vagy a Villarreal ellen, akkor majd lesz ami a régi Madridra emlékeztet. Az eredményesség nem minden, a Madridi közönségnek látványosság kell (ami viszont nem mehet az eredményesség rovására).LG írta:A villarreal elleni meccsetek után ti már bajnoki cimet meg béelt emlegettetek, meg szép támadofocit, ami régi realra emlékeztett-ez a játék aztán el is tünt mi szamár a ködben Szoval mi legalább 3ig várunkKeelhaul írta:Látom továbbra is tombol a szakértelem. Gyerekek, három győztes meccs után nem kell egyből nagyarcúskodni, tavaly is valahogy ebből lett a betli., ti meg egy után nem tudjátok hova [auto_cenzúra].
Csak a magad nevében beszélj. Nem tett smájlit, ennyi.Franco írta:A te vicceidet általában senki sem érti.(de tudjuk e vicces gyerek vagy)
A te vicceidet általában senki sem érti.noname írta:Akár hiszed akár nem, ez nem csak utólagos magyarázkodás, ha nm értede a viccet az a te bajod!battya írta:Ez nem csak utólagos magyarázkodás?Kihagytam a smájlit.Így télleg félreérthető volt.![]()
Nyílván igazad van/lesz.ahogy jövünk formába, a madrid úgy lesz egyre [auto_cenzúra]