Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meghívós oldal, sajnos még nincs elég pontom, hogy visszahívjalak a múltkoriért cserébe, mert engem is pár napja hívtak csak meg, de nagy mázlim volt ezek szerint.Sharkinho írta:HonnanDrigo írta:Aham.![]()
Aham.Sharkinho írta:A teljes verziótDrigo írta:Most kezdtem el tölteni PC-reRemélem hamar lejön
![]()
Attól függ mire akarod letölteni:szergoka írta:meg tudná nekem valaki mondani, h mikor jelenik mega Pes hivatalosan, v azt, h mikor lehet már letölteni és , hogy honnan.
előre is köszönöm
Egyre jobban, nekem még mindig szokatlan, a távoli lövéseknél és a ziccereknél sem érzem még teljesen, mit kell csinálni. Egyelőre a professionalt tolom, néha becsúszik egy-egy zakó, de már egyre ritkábban, nemsokára átállok a legnehezebbre... Legtöbbször természetesen az argentinokkal vagyok, mert az az egyetlen válogatott a hatból, amelyiket szeretem. A törökök és a brazilok ellen nyomom legtöbbször, mert a törököket nem igazán szeretem, a brazilokat meg... Ezt a fantáziádra bízomZozzy 5 írta:Tudom, jó vagyok![]()
![]()
Egyébként neked hogy megy a játék Ati? Nekem az elején szokatlan volt, a védelmet alig bírtam irányítani, és a támadások is elég sablonosak voltak. De mostmár egyre jobban megszokom. Álltalában a portugálokkal vagyok, nem tom miért, de nekem ők válltak be a legjobban. Azzal az alap taktikával ami be van nekik állítva jól védekeznek és vissza is zárnak.
a müesés-t nem beállitani kell, hanem (érdemes egyébként FiFA-hoz és PES-hez gamepad-ot venni mer igy elég bonyolult) le kell nyomni hozzá bizonyos gombokat.. nemtudom hogy billentyüzeten meikeket kell mer gémpad-al szurom...Agatha írta:Azt szeretném megkérdezni hogy a műesést hol lehet beállítani, mert eddig nem találtam meg
Nem akarok beleszolni de a PES-ben már 3éve van "BE A PRO" mod... csak a fifa átneveztenagyakos91 írta:amúgy sztem fifa az jobbBE A PRO
Tudom, jó vagyokantiimperialista írta: Vadállat
VadállatZozzy 5 írta:Most délután játszottam egy poén meccset![]()
Vezettem 5-0ra a törökök ellen a brazilokkal, és utánna már csak arra mentem, hogy minél több bűűűrt adjak a gépnek. Jó poén volt, mondjuk párszor elvesztettem a labdát hátul, de a gép szánalmas volt, semmit nem tudtak berugni. A meccshez hozzátartozik, hogy 5 emberem kiállították, így a törökök nyertek 3-0ra
Szerintem akkor próbáld ki a PES 2008 demot is. Még 1szer, mert szerintem nem azzal játszottál.nagyakos91 írta: amúgy sztem fifa az jobbBE A PRO
Csak tudnám hogy miben?nagyakos91 írta:HátigenOrdog írta:müesés..... szépre tanítják a fiatalokat![]()
vanakinek pl Cristiano Ronaldo az egyik példaképe....(pl nekem
)
amúgy sztem fifa az jobb
BE A PRO
HátigenOrdog írta:müesés..... szépre tanítják a fiatalokat![]()
csababarca:Ez nem egy téma, hanem egy program, Pack Vista Inspirat 1.1 a nevecsababarca írta:ez milyen téma amilyened van Rajmó?