Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jóerősssssssSlither írta:Kerestem googleban képeket a Barcáról és egy ilyet találtam: http://www.euroresidentes.com/Blogs/fut ... 778095.jpg
![]()
Nagyon kemény.
Nekem még mindig inkább jobban bejön a ford gt, mint bármilyen ferrari vagy lambi(olasz autót sose vennék igaz amerikait se).barca99 írta:Nem tom ti hogy vagytok vele, de én vhogy ki nem állhatom a Ford GT-t...![]()
Én azért nem sírnék ha a jelenlegi kocsink helyett/mellett az lenne a garázsban.barca99 írta:Nem tom ti hogy vagytok vele, de én vhogy ki nem állhatom a Ford GT-t...![]()
Hmm, fene tudja...Most nagyon nagy szükség lenne rá, hiába van itt Henry, a társak még Eto'o mozgására vannak beállva. Plusz vele le lehetne ültetni Ronniet is könnyebben, gondolom Rijkkard is bátrabb lenne ebben a tekintetben.Atesz írta:Azzal amit Eto'o-ról írt Rhynn azzal nem értek egyet...
Sztem nem lesz innentől kezdve sérülékeny játékos!!!
...... aztán majd ő is lesérül, és addigra pont felépul Gudjohnsenlionelmessi19 írta:Francba. Még jó hogy megvettük Henryt. Áldom a vezetőséget...
Januárban meg mehet ANK-ra...Titinho írta:és végül olyan január körül kezdő lehet! Hát ez kumma jó!!!![]()