Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos ez van! Jobb mint a Madrid!Titinho írta:http://translate.google.com/translate?u ... en&ie=UTF8
Úgylátszik, hogy mégiscsak igaz.Azt a csapatot fogja irányítani amelyiket a legjobban utálom!
![]()
El se hiszem.
OKéoké, jó a srác meg minden, de szerintem jobb lenne ha a vkp poszton nézelődnénk, mert elég kevés egy folyton sérült Edmilson Touré mellett! Láthatjuk mi van ha nincs Yaya!Replay írta:Barca Scouts Monitor Giovinco In Zurich
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=435667
Szerintem Ten Cate lenne az edző és Grant visszatérne a másodedzői pozícióba. A realitásokat figyelmbe véve, szerintem van Bastennek vagy egy munkanélküli nagynevű edzőnek több esélye van, mint Ten Caténak. Pl. Lippi.Hawk írta:A Barca-tól azért ment el, mert vezetőedző szeretett volna lenni!
Nem hiszem, hogy elmenne másodedzőnek a Chelsea-hez.
A Barca-tól azért ment el, mert vezetőedző szeretett volna lenni!Shandor írta:én megőrülök, ha elmegy a Chelseahez
Remélem a vezetőségünk is felveszi vele a kapcsolatot.. (persze, csak ha igaz a hír)
Na szerintem gyorsaba adjuk a oroszoknak Frankot, ha annyira kell nekik egy holland, és Henk jöhet vissza vezetőedzőnekShandor írta:én megőrülök, ha elmegy a Chelseahez
Remélem a vezetőségünk is felveszi vele a kapcsolatot.. (persze, csak ha igaz a hír)
Csak Runinak nem 1,5 évig nem ment a játék.varga tamás írta:Ó, igen. Én tisztelem Cruyff-ot, általában egyetértek nyilatkozataival - ezzel a legmesszebbmenőkig nem tudok. Egyszerűen nincs igaza. Pedagógiailag a legrosszabb, és legalkalmatlanabb megoldás. Én még emlékszem, mikor Rooney rosszabbnál-rosszabb teljesítménnyel rukkolt elő a MU-ban heteken keresztül - de Sir Alex bízott benne, rendszeresen a kezdőbe jelölte, és végigjátszatta. És a skótnak lett igaza - aki legalább akkora alaja a futballnak, mint Nagy Johan - ha nem nagyobb, edzőként.Zozzy 5 írta:Nini mit mondott az öreg Cruyff...