Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A villarreal elleni meccsetek után ti már bajnoki cimet meg béelt emlegettetek, meg szép támadofocit, ami régi realra emlékeztett-ez a játék aztán el is tünt mi szamár a ködben Szoval mi legalább 3ig várunkKeelhaul írta:Látom továbbra is tombol a szakértelem. Gyerekek, három győztes meccs után nem kell egyből nagyarcúskodni, tavaly is valahogy ebből lett a betli.
Akár hiszed akár nem, ez nem csak utólagos magyarázkodás, ha nm értede a viccet az a te bajod!battya írta:Ez nem csak utólagos magyarázkodás?Kihagytam a smájlit.Így télleg félreérthető volt.![]()
Nyílván igazad van/lesz.ahogy jövünk formába, a madrid úgy lesz egyre [auto_cenzúra]
Ez nem csak utólagos magyarázkodás?Kihagytam a smájlit.Így télleg félreérthető volt.
Nyílván igazad van/lesz.ahogy jövünk formába, a madrid úgy lesz egyre [auto_cenzúra]
nekem nem viccként jött le, nem láttam benne smileytnoname írta:Viccről hallottál már?
Miféle világ rendje?noname írta:És végül 2-2.
Ez a Lazio akármilyen szervezett is, a keretük naon gyenge, simán verni kellett volna. Kezd helyreállni a világ rendej.rosszul kezdtünk, ahogy jövünk formába, a madrid úgy lesz egyre [auto_cenzúra].Csak ne legyen több sérültünk.![]()
dirtyjoe írta:Csá mindenki!
Hát a Real elég gyenge volt tegnap de megbocsájtom nekik, abban az esetben ha szerdán odateszik magukat és megmutatják hogy is tudnak jáccani. Ha meg folyton makkunk van szerintetek akkor nyugodjatok meg előbb utóbb vége kell h legyen és akkor megelőztök, de ez nem csak szerencse, az iylen csapatok ellen akik 10 emberrel védekeznek csak így lehet, bár akik a barca ellen jáccanak azoknál ezt sosem tapasztaltam, és nemtom mi az oka, lehet mi vagyunk lassúak, de majd minden kiderül az el clasicón, addig is sok sikert a bl ben majd találkozunk a döntőben
Évek óta az ő tudásának köszönhettek mindent, nem csak az utóbbi meccseken.realbarca írta:Sztem nem azért nyertük meg az utóbbi meccseket, mert mindig szerencsénk volt!
Hanem azért mert egy nagyon jó kapusunk van akinek nem tudnak gólt rúgni és ez nem a szerencsén múlik, hanem az ő tudásán!
Nem tudtam először, hogy ebből a hsz-ből mit vegyek ki, de végül kivettem az egészet. Fölösleges külön-külön mindegyikre azt írni, hogy "Te valamit rosszul látsz/érzékelsz".én nem akarok senkivel összeveszni, de pár Madridistát ezzel már helyretettem a személyes ismerősi körömben:
egy madrid szurkoló mindig azt kérdezi a meccs után hogy monduk mittudom én...X nevű sztár játszott-e tegnap.
megnézel egy Barcást azzal kezdi hogy szépen játszott-e a csapat, volt-e joga bonito. én emléxem hogy az első santander-i meccs közben már azt tudakoltam itt hogy milyen a játék sajnos ide a madridisták sohasem fognak eljutni hogy megbecsüljék a szép futballt ez Barca-védjegy:)
Azért tegnap mi többet tettünk a győzelemért... az a kapufa akár be is akadhatott volna, az igaz, de akkor mivan ha pl: Baptista kapufája is befelé pattan? Akkor nem voltunk mákosak? Elég rossz volt a védelmünk, és Gago nem egy Diarra valjuk be, nem szürt olyan jol mint ő, de szerencsével sikerült nyerni...És az sem szerencse, hogy az ellenfél ziccereket hagy ki, az utolsó percben meg megmenti őket a kapufa?
És az sem szerencse, hogy az ellenfél ziccereket hagy ki, az utolsó percben meg megmenti őket a kapufa?mypeter írta:Sztem nem lehet véletlen, hogy a MAdrid az uccsó 10-15 cinkes meccsét végül mind hozni tudta. Ez nem szerencse, és nem bíró kérdése. Statisztikailag is lehetetlen. Ez a végig küzdő csapat jutalma. Ezért nyerték meg a bajnokságot is, és ezért vezetnek most is. Én ezt tisztelem a Madridban. De ha a Barca sérüléshullám nem folytatódik, akkor remélem hiába lesz minden küzdés, brusztolás....
Nem, csak amikor így játszotok, akkor inkább örüljetek, hogy megint bemákoltátok, és ne gyertek át megmagyarázni, hogy ezt gólra játszák. Egyik madridista komának is volt pofája átjönni, és leköc$ögözni minket, mert leszakadt a pofánk az orbitális szerencsesorozatotok miatt. Inkább húzza meg magát, és ahogy Te is írtad, vakarja a fejét a madrid miatt.Buitre írta:És mégis most mit kellene csinálni? A játékosok a 93. percben rúgjanak öngólt szándékosan, mert hogy nem érdemelték meg? Vagy a madridisták fújjanak s köpjenek, hogy zsebben a 3 pont?
én nem akarok senkivel összeveszni, de pár Madridistát ezzel már helyretettem a személyes ismerősi körömben:barca99 írta:Ez igaz, viszont akkor mi a halálért nézzünk meccset? Majd vki leírja a végeredményt, és kész. Mondjuk igazad van, az első fordulók óta tényleg nem lehet vmi nagy élmény Real meccset nézni, akkor jó takarózni ilyenekkel.Alessandro írta:SRácok ,könyörgöm a focit gólokra játszák ,ezt 3 évesen tudtam ,nem kapufákra ,,löttünk egyet ,és nem kaptunk egyet se 0 - 1 ,ennyi . a tabella 2.jának is löttünk 5-t nem kaptunk egyet se 0 -5 .ennyi... NEm bonyolult sportág. ,ti képzeltek bele mindenféle Isteneket
Az meg, hogy fikázod azokat, akik elismerték a Real-t, amikor jól játszott...(magadat minősíted, ha dolgozol, mégsem tudsz szöveget értelmezni)
Játszátok nyugodtan az 1-0-itokat, majd kirúgják Schustert is...
Tudom.barcelinho_5 írta:nem is az a gond hogy a két magyar Sportcsatorna nem tud egymással megegyezni. Valami kavarás van Spanyolországban egy bizonyos MediaPro nevű céggel aki állítólag szemtelenül magas pénzeket kér a közvetítésért...vagy nem tudom pontosan. de a bibi nem Magyarországon vanmost az egyszer. ilyen is van