Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Manapság xtem már nincs másodosztályú ellenfél!!! A kis csapatok is ha jól szervezettek képesek meglepetést okozni! senki ellen se lehet biztosra menni már...varga tamás írta:Mifsud= a "máltai Messivel" - tényleg megmosolyogtató a hasonlat.
Gera jól játszik, a csapaton látszik a szervezettség egy másodosztályú ellenféllel szemben, amelyik csak 'ugatja' a labdarúgást. Könnyű ellenfél, könnyű játék - és könnyed győzelem lesz, remélhetőleg. Azért el ne bízzuk magunkat. Az is szép eredmény lenne, ha Boszniát sikerülne megelőzni a csoportból.
és jól is játszunkGame90 írta:Vezetünk! Feczesin!
Remélem lövünk még kettőt.
A szupersztár Mifsud-ot jól tartjuk.
U-19:
Magyarország - Svájc 2-1
Gólszerzők: Frei (7.), Lengyel (59.), Koman (85.)
elvileg 10 087 szurkolót mondott a hangosbeszóló, de láttam foghíjas szektort. Mongyuk én a tömött J-ben voltam a kijelző alatt, de mellettünk jobbra, a B szekor előttiben még elfértek volna (onnan hiányozhatott 87 ember).ultrasur írta:Remélem naon sok ember lesz és bíztatja őket nemtom hány férő helyes de bosnyákok ellen is voltak 12000
Áhh, az húzós...La Pulga írta: A bosnyákok ellen volt 5000 FT,és mi elég jó helyen voltunk!
A bosnyákok ellen volt 5000 FT,és mi elég jó helyen voltunk!Zozzy 5 írta:
Akkor pont Pesten leszek, kicsi a valószínűsége, de lehet, hogy én is kimegyek. Habár nem azért megyek Pestre, úgyhogy csak úgy egy válogatott meccset elég nehéz lenne közbeiktatni.
Mennyik lesznek a jegyárak?
Akkor pont Pesten leszek, kicsi a valószínűsége, de lehet, hogy én is kimegyek. Habár nem azért megyek Pestre, úgyhogy csak úgy egy válogatott meccset elég nehéz lenne közbeiktatni.Game90 írta:Október 13.La Pulga írta:Mikor játszunk Málta ellen?![]()
Valszeg megyek a meccsre. Jön még valaki innen a fórumról?
Október 13.La Pulga írta:Mikor játszunk Málta ellen?