Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lol, bár én sem hixem, hogy ilyeneket csinált volna..Game90 írta:Azért egy 14 (??) éves gyerek nem mer ilyet csinálni...sztem tuti, hogy kamu. Lehet, hogy egy kicsit elferdítette a dolgokat. A gatyájába hugyozott be, amikor meglátta az Emirates-t...
És ezt most elkéne hinni?kovinho írta:Erre lepisálta az Emirates stadiont, a biztonságiak jól megkergették de nem kapták el...![]()
![]()
Szal jó kis kirándulása volt...
Ha most bunkó akarnék lenni,azt írnám,h hisz arra valókovinho írta:
Erre lepisálta az Emirates stadiont, a biztonságiak jól megkergették de nem kapták el...![]()
![]()
Szal jó kis kirándulása volt...
Elvileg viasaton 23:00-tól egy összefoglalót ad belőle.Victor_Valdes írta:Ezt tom nem ide kell irni csak sietek,adnak kedden barca-stutgart-ot??
Ez télleg marha jó!Vito írta:marha jó
Egyből erre gondoltam valaki belinkelte a simpsonmovie oldalát, onnan én is eljutottam egy hasonló oldalra, de megnézem, amint lesz egy kis szabadidőm mert most tanulnom kéne.Tim írta:Hogy kissé oldjam a feszültséget a figyelmébe ajánlok mindekinek egy oldalt
http://www.simpsonizeme.com Itt a feltöltött képekből csinálhattok Simpsons karaktereket,akár saját képből isCsináltam egy Leo Messit a springfieldi sulielőtt,majd megpróbálom feltölteni.Az oldalt egyébként a Burger King szponzorálja csak hogy a délelötti témához is kapcsolódjon.Külön ajánlom az oldalt Drigonak,akinek köszönök mindent,és jelzem hogy küldtem neki egy pü.-t.