Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem pedig ez a baromság. A klubok nevelik ki a játékosokat és nem az országok. A kluboktól kapják a fizetésüket is. Én magam se biztos, hogy elmennék a válogatottba, ha profi focista lennék. Bőven elég a játékosoknak az a terhelés és nyomás ami a klub csapataikban éri őket.fcbarcelonazsombi írta:Nem tudom egyesek mért vannak így felháborodva. Így is túll nagy hangsúly fekszik a klubokra (pénzre). Régebb a válogatott volt a legfontosabb. Szerintem mindenki büszke lehet ha a hazáját képviselheti. Ezért nem is értem, hogy minek szól bele a klub a válogatott dolgaiba vagyis tudom, hogy mért csak nem értek vele egyet.
Klub érveit én is tudomG-Jay írta:Talán azért szolnak bele mert ők fizetnek a játékosnak, a válogatott nem igen hinném...és ha összeszed vmi sérülést, elfárad vagy ilyenek akkor az megintcsak rossz a csapatnak, valamint már az is hogy nincs ott amikor kéne.
Ezekkel a klubbok álláspontját akartam elmondani, szerintem is megtiszteltetés a hazát képviselni, nameg nyerni velük is
G.
Gondolj csak bele, hogy Domenech mekkora hisztit vágott le azért, hogy Thuram és Makelele visszatérjen a válogatottban, ők pedig visszatértek, szóval szerintem nem a játékos dönt.Capon írta:Háát én sem sem tudom biztosra, de nem a játékoson múlik, hogy megy vagy marad? Nem kötelezhető senki sem a válogatot szereplésre.
Sajnos nem így megy, elvileg nagyon nehezen lehet "elkerülni" a válogatott meccseket!Capon írta:Háát én sem sem tudom biztosra, de nem a játékoson múlik, hogy megy vagy marad? Nem kötelezhető senki sem a válogatot szereplésre.
de sérült.. nagyonmademan írta:edmilson még nálunk játszik??? mert ha nem sérült akkor bevethető nem???
LG ezt még a meccs előtt írta, szerintem most Ő is tanácstalantakivini írta:Aha és miután nincs ő sem?LG írta: Amugy sztem is most Rafa nagyon jo formában van, ugyhogy megoldja Yaya potlását.
Hát, nem tudom. Lehet...Viszont ez érdekes, mert asszem Kolo Touréról meg azt mondják, hogy olyan izomzata van, hogy nem nagyon tud megsérülni. Szerintem ezt örökölte Yaya is, ettől a sérüléstől függetlenül. Vagy nem tom...Slither írta: Essien is elég technikás.
Nem azt mondtam, hogy gyengébb lenne fizikálisan, hanem hogy az izomzata, testalkata nem olyan "vastag" (), emiatt az ütközéseket jobban megérzik.