Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csak ezt találtam meg eddig. Ebben ugyan nincs Rossell, de attól mg érdekes...Szakacs írta:Van a barcelonas dokumentum film(ott rosselekkel) valaki tudna adni egy linket...vagy akar a cimet irjatok meg...veletlenul le torultem s nem kapom pedig nagyon kellene..a cimet azert nem tudom mert ugy mentettem le h dok barca.avi :)fontos lenne koszi
Szerintem egy lábújkörömgomba kalapjaKluivertinho írta:Lehet tippelni: Szökés 3. részének végén mi van a dobozban?
Szerintem egy végtag.
Egy bal tüdő.Kluivertinho írta:Lehet tippelni: Szökés 3. részének végén mi van a dobozban?
Szerintem egy végtag.
Pedig jó esély van ráVIII.Henrik írta:igen, 1 kézfej leszKluivertinho írta:Lehet tippelni: Szökés 3. részének végén mi van a dobozban?
Szerintem egy végtag.
el ne hidd! én nem láttam még belőle egy részt sem
igen, 1 kézfej leszKluivertinho írta:Lehet tippelni: Szökés 3. részének végén mi van a dobozban?
Szerintem egy végtag.
PÜ.Gömzító írta:...
Pedig vannak rajta jó számok, például a Come Together igazán ütős, a Don't Wanna Miss a Thing pedig alap, gyönyörű szám. A többire most nem emlékszem, nagyon régen láttam már a filmet...Drigo írta:Dettó, le is töltöttem a soundtracket, mert nagyon tetszett a zene, amit a beharangozójában nyomtak, de így kompletten már nem is annyira jó
Éppen most akartam kicserélni, de megelőztélSlither írta:Heroesra EZ jobb link, .aviban van.
Thanks