Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
miröl beszélsz? star sporton adják tovább... minjá megynagyakos91 írta:Barcaforever írta:Jól láttam h a star sporton a Lyon - Rangers meccs 2. félidejét közvetítik?![]()
nemár én is azt nézon nézem
Ha én lennék a Barca edzője nálam Thuramnak mindig lenne valahol helye, mert egy rohadt jó védő. A válogatottban is egyenletes teljesítményt nyújt és még amikor a juveba játszott ott is kiválóan ellátta a feladatát. Egyébként lehet, hogy most nem Oli a leggyengébb, de szerintem nincs helye a Barában.Zozzy 5 írta:Egyiknek sem kéne ma játszani...Egyébként Thuram és Oli képességeit mindenki ismeri, de ma nem Oli a leggyengébb láncszem.Belletti írta:Azért az neked nem mond semmit, hogy Thuram 36 éves, Oleguer pedig 27 éves. Thuram mégis két métert ver rá egy méteren.
Barcaforever írta:Jól láttam h a star sporton a Lyon - Rangers meccs 2. félidejét közvetítik?![]()
1. helyzeténél amit dinho alakitott ki ott lepaszolhatta volna középen xavinak és gol.. erre kapusba lövi...Belletti írta:Úgy érzem Messi megérezte a siker izét. Remélem nem lesz olyan, mint Robben, hogy csak örökölni tudják tőle a labdát.
Ne is mondd, biztos vmi húzódás. Már látom is a főcímet: Márquez egy hónapra kidőlt.Zozzy 5 írta:Egyébként Marquez mitől sérült le? Én úgy láttam a semmitől...Ez mostmár elképesztő, ezek a kis kumma sérülések együtt megtizedelik az esélyeinket minden tekintetben.
takivini írta:Hát ez így van, de ki?Chris0527 írta:sajnos ez télleg igy van de sztem a középpályára kéne vki vkp-nak
Egyiknek sem kéne ma játszani...Egyébként Thuram és Oli képességeit mindenki ismeri, de ma nem Oli a leggyengébb láncszem.Belletti írta:Azért az neked nem mond semmit, hogy Thuram 36 éves, Oleguer pedig 27 éves. Thuram mégis két métert ver rá egy méteren.
Ne is mond, én már gólt láttam, amikor bevetődött...Boixos írta:mekkora mákunk volt akkor, amikor a fehérhajú gyerek az üres kapu helyett valdesnek adta a zsugát...
sajnos ez télleg igy van de sztem a középpályára kéne vki vkp-nakZozzy 5 írta:Semmivel nem jobb Thuram és Puyol sem...varga tamás írta:Különösen ez a szakállas majom: a végén hogy kaphatott 5 méteren két méteres hátrányt Farnerud-től? Ha ezt nekem megmagyarázná valaki, megköszönném.
Semmivel nem jobb Thuram és Puyol sem...varga tamás írta:Különösen ez a szakállas majom: a végén hogy kaphatott 5 méteren két méteres hátrányt Farnerud-től? Ha ezt nekem megmagyarázná valaki, megköszönném.
Én megmagyarázom: Lassú.varga tamás írta:Különösen ez a szakállas majom: a végén hogy kaphatott 5 méteren két méteres hátrányt Farnerud-től? Ha ezt nekem megmagyarázná valaki, megköszönném.