Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
8000.fcjoc írta:írta is hogy mennyit futott! csak annyira rosz volt a kép a sopcoaston hogy nem tuttam kivenni.. 6000-t vagy 8000-t?
DE AZÉRT KÖSZÖNÖM A SOPCOAST ISTENÉNEK!
Dinhonak meg grat hogy nem aludt
Így van.Slither írta:Hát nem tartott sokáig a lendülete, sokkal lassabb volt a játékunk, mint nélküle volt.
Na nehogy már bántsd a kisgyereket!Ronal.10 írta:mekkora passzok+1 csello... hajráááá.
(már többet csinált mint a nagy dos santos szokott...)
megleszFiginho írta:Gyerekek!Azon gondolkoztam h Roni barátunkról lekéne venni azt a bandanát és vissza kéne szereznie a T90-es cipőjét
Cruyff egy kritikus, és én még nem hallottam egy kritikustól pozitív mondatot.Ha jól megy a csapatnak nyílván nincs ok felszólalni, mert akkor jól megy, de viszont ha bajok vannak kell egy külső szemlélő akinek nagy tisztelete van.merx írta:Nem írtam, h a Cruyff-é durva volt szimplán csak arra gondoltam (bocs rosszul írtam le amit akartam), hogy lehet megunta (amin nem kell csodálkozni), h Cruyff-nak enyhén szólva ritkaságba megy a csapattal kapcslatban, a pozitív nyilatkozata.Zozzy 5 írta:Mert Cruyffébe mi volt durva?merx írta: Hát igen ha ezt Cruyff sértésnek veszi, az az ő dolga, gondolhatja, hogy egy idő után bárki megunná, hogy folyamatosan csak [auto_cenzúra]ák, ebben semmi durvaság nem volt egyébként, ez így igaz ahogy mondta, finom jelzés értékű, hogy unja a [auto_cenzúra]ástAz, hogy nem lehet a múltból élni, vagy, hogy leültetné? Ronnie mondata inkább tüske, mint Cruyffé...
Így igaz, ha vki bármi is történjék Ronaldinho-t elfelejti, az... nem folytatnám mert nem tetszene.varga tamás írta:Lehet, hogy te elfelejted, de én sohase fodom elfelejteni.haze71 írta:Mennyivel jobb lenne, ha nem a riportokban bizonygatná a tudományát, hanem a pályán! Az elmúlt egy évben vagy három ilyen cikk is született. Most kell megmutatni, mit is tudsz, különben elfelejtjük, ki is voltál valójában!... Lássuk!!!
Ha csak a puszta számokat nézzük, már most többet tett a Barcáért, mint Cruyff - játékosként.
én is nagyon remélem és nagyon szorítok Ronnynak:) nekem ő a kedvencem a Barcából és én kitartok mellette. Vissza kell térnie a régi Ronnynak:)Titinho írta:Én nagyon bízok Ronnie-ban és remélem, hogy tényleg megtartja a szavait! Kíváncsi leszek a következő meccseken mutatott formájára! Mindig is bíztam benne meg szerintem sokan még itt a fórumon (sőt Barcelonában is mindenki), hogy visszaszerzi a régi formáját! Látja ő szerintem, hogy mindenki mellette áll, a csapattársak és a szurkolók is és mostmár csak "játszania" kell a Joga Bonitot amitől a világ legjobb játékosává vált és megszerette mindenki! Én bízok benne, hogy újra a régi lesz! SOM-HI RONALDINHO!!!! Remélem góllal/gólokkal tér vissza!
Nem írtam, h a Cruyff-é durva volt szimplán csak arra gondoltam (bocs rosszul írtam le amit akartam), hogy lehet megunta (amin nem kell csodálkozni), h Cruyff-nak enyhén szólva ritkaságba megy a csapattal kapcslatban, a pozitív nyilatkozata.Zozzy 5 írta:Mert Cruyffébe mi volt durva?merx írta: Hát igen ha ezt Cruyff sértésnek veszi, az az ő dolga, gondolhatja, hogy egy idő után bárki megunná, hogy folyamatosan csak [auto_cenzúra]ák, ebben semmi durvaság nem volt egyébként, ez így igaz ahogy mondta, finom jelzés értékű, hogy unja a [auto_cenzúra]ástAz, hogy nem lehet a múltból élni, vagy, hogy leültetné? Ronnie mondata inkább tüske, mint Cruyffé...