Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.04. 19:25:00

Attya írta:Remélem Hamiltont +büntetik és akkor jó izgalmas lesz a hátralevő 2 futam!!!

Hajrá ALONSO
Hát elég nevetséges lenne,a mezőnynek ilyenekre fel kell készülni a biztonsági autó mögött,az elől álló szabályozza a tempót...mindenki így szokta csinálni ahogy Hamilton....
nem lesz bünti.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Attya
Jugador d'estrella

2007.10.04. 19:22:23

Remélem Hamiltont +büntetik és akkor jó izgalmas lesz a hátralevő 2 futam!!!

Hajrá ALONSO
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.04. 19:16:57

Én nagyon örülnék ha Alonso elmenne akár a rönóba,akár a toyotába,akár a hondába :twisted:

Akkor látnánk pár Alonso mentes évet,már ami a sikereket illeti :P
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.04. 15:09:16

Kralo írta: 1. Ilyen f1-et nem szeretnék látni, ahol azon kell izgulni , hogy vajon valaki megdönti-e a sokadik rekordot. :twisted:
Másrészt ezt a "fekete" - "fehér" igen-nem dolgot annyira unom.

2. Kellemes két futam jön, ahol Alonso és Kimi is szinte tét nélkül versenyezhet. Ez jól sülhet el.

3. Vajon hol folytatja Alonso? Kinek mi a véleménye?
Esetleg a Hondában is szívesen látnám.
1. Teljesen egyet értek, már Schumi sima éveiben szinte teljesen feladtam h a forma1 még jó is lehet, és mondjunk köszönetet a Renaultnak és Alonsonak, mert a változást ő inditotta el! (nyilván a Schumisok nem annyira örülnek ennek, semlegesek szerintem egyet kell h értsenek)

2. Kiváncsi vagyok hogy Kimi mit fog csinálni, eddig elég tesze tosza volt idén, úgy értem nem láttam benne a tüzet, ha jol sült el a futam jol ment, de amugy nem volt annyira harcos, többet vártam tőle!
Alonso viszont azért rendesen felszivta magát, és évközben is voltak agressziv jó meccsei!
Remélem mindketten átszakitják a kocsi padlóját ugy nyomják majd neki! (Persze Alonso nyerjen:D(neki mégiscsak jobb esélye van megfogni még Hamit))

3. Renaultban szerintem sok idő lenne ujra felérni, nomeg szerintem a Renault Kovira meg A kicsi Pikére épit majd! (kiv vagyok Nelsinhora)
Toyota az egy vicc lenne, akármennyi a lóvé, nem szervezett az egész, elmehetnek a legjobb évei rá
Ferrariban jó lenne, de csak akkor ha Todt elmegy, különben Massa ugyis marad, Kimit meg egy év után hülyék lesznek továbbadni!
Mclarenben örülnék is meg nem is ha maradna, örülnék, mert jó csapatrol van szó, de ha elmenne akkor nagy esélyel Rosberg ülne be a helyére, és azt nagyon megnézném hogy mit csinál Hamival! Komly nagyon a srác tudása!
Honda a kedvenc csapatom, szal ott látnám legszivesebben, de nem hinném h lenne rá egy icipici esély is!

Várom a reakciókat!
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.02. 17:00:09

Mr. Master írta: Én őt szeretném látni, ahogyan a tróónra ül, és fekete létére a fehérek sportjában beállítja schumi összes rekordját :!:
Ilyen f1-et nem szeretnék látni, ahol azon kell izgulni , hogy vajon valaki megdönti-e a sokadik rekordot. :twisted:
Másrészt ezt a "fekete" - "fehér" igen-nem dolgot annyira unom.
G-Jay írta:Attol hogy most nem jött össze még nem [auto_cenzúra], csak nem volt szerencséje, az meg hogy valaki 15-böl 15-öt befejez, 14-en pontot szerez, és csak kétszer nem áll dobogón, ha jol emlékszem, az a szerencse!(És valljuk meg nagyobb szerencse mint amit sokan állitanak Alonso két vb ciménél!)
Se erre a teljesítményre, se az előző két évre nem lehet mondani, hogy csupán szerencse. A többi mondandóddal lényegében egyetértek.

Kellemes két futam jön, ahol Alonso és Kimi is szinte tét nélkül versenyezhet. Ez jól sülhet el.

Sainz mondott egy nagyon okosat: "Ahhoz, hogy igazán jól teljesíts, muszáj elégedettnek lenned azzal a helyzettel, amelyben vagy."

Vajon hol folytatja Alonso? Kinek mi a véleménye?
1. McLarenben marad, mivel elsődleges célja jelenleg visszavágnia Hamiltonnak, és ugyanolyan autóval lenne célszerű. Viszont benne van a kockázat. Jövőre se változna a helyzet közte és a McLaren között, és Hamilton újabb sikerével végleg eldöntené a "ki a jobb" kérdést.
2. Renault biztos hely, de vajon versenyképes autó? Talán 2009re lehet.
3. Toyota Felszabadult egy hely. Rengeteg pénzforrás. Viszont nem sok esélyt látok arra, hogy jövőre a Toyotából élcsapat lenne. Későbbiekben előfordulhat. Elnézve a márkának az utcai autókban elért sikereit, és a nagy pénzeket.
4. Ferrari :? Nem tudom, de nekem elég gyanús, Schumi nyilatkozata, Alonso dícsérete Kimi felé, Spaban is elég kellemesen viszonyultak egymáshoz. Aztán most Todt is cáfolta azt, hogy ha rajta múlik akkor soha nem lesz Ferraris Alonso. :roll: Továbbá Todt is távozhat, és Brawn jönne vissza?

Én ilyen sorrendben járnám körül a dolgot: 2., 3., 4., 1. :) Esetleg a Hondában is szívesen látnám. De az ő szemszögéből nem kerülhet szóba.
Ő talán így gondolkodik: 4., 2., 1. :lol:
Guardiola
Capitá del Barça

2007.10.02. 13:44:02

Drigo írta:
Zsolti írta:Idén akinek nem volt szerencséje a nagyok közül az Kimi volt szvsz :roll: :cry:
Az idént akár el is hagyhattad volna...
Hat evel teljesen egyetertek... De majd jovore! :)
Drigo
Eurobarca Staff

2007.10.02. 13:34:43

Zsolti írta:Idén akinek nem volt szerencséje a nagyok közül az Kimi volt szvsz :roll: :cry:
Az idént akár el is hagyhattad volna...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.02. 13:31:05

Idén akinek nem volt szerencséje a nagyok közül az Kimi volt szvsz :roll: :cry:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.02. 11:03:46

Mr. Master írta:Szerintem a 12 dobogó nem szerencse, hanem egy nagyon kiegyensúlyozott teljesítmény. Ráadásul, hogyha kétszer ki kellett volna állnia armadik helyről még mindig vezetne Hamilton. Szerintem emgérdemli méltán. Hogyha van egy versenyződ újoncként, akibe nagyobb tehetség szorult, mint a szűk esztendők kétszeres világbajnokába, akkor igenis lehetne őt támogatni szvsz, hogyha a csapatfőnök szemével nézem a helyzetet. Egyébként nem vagyok nagy Forma 1 rajongó, de nekem nagyon tetszik, amit ez a hamilton gyerek művelt itt ebben az évben.
Ezzel eddig maxra egyetértek!

Amúgy pont Schumi tartja a rekordot a zsinórban befejezett versenyekkel,ahol pontot is szerzett....ez nem szerencse kérdése,hanem ahogy Mester is írta kiegyensúlyozottság,hidegvér,stb,stb...Alonso alatt sem ment szét a Merci,viszont Haminak volt defektje,stb....

Szerintem badarság szerencsének titulálni az eredményeit.
Kép
Atyec

2007.10.02. 10:20:25

Mr. Master írta: Én őt szeretném látni, ahogyan a tróónra ül, és fekete létére a fehérek sportjában beállítja schumi összes rekordját :!:
Nem fogja!
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.10.02. 06:05:51

Szerintem a 12 dobogó nem szerencse, hanem egy nagyon kiegyensúlyozott teljesítmény. Ráadásul, hogyha kétszer ki kellett volna állnia armadik helyről még mindig vezetne Hamilton. Szerintem emgérdemli méltán. Hogyha van egy versenyződ újoncként, akibe nagyobb tehetség szorult, mint a szűk esztendők kétszeres világbajnokába, akkor igenis lehetne őt támogatni szvsz, hogyha a csapatfőnök szemével nézem a helyzetet. Egyébként nem vagyok nagy Forma 1 rajongó, de nekem nagyon tetszik, amit ez a hamilton gyerek művelt itt ebben az évben. Én őt szeretném látni, ahogyan a tróónra ül, és fekete létére a fehérek sportjában beállítja schumi összes rekordját :!:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.01. 23:44:59

Hmm

Irod Hamilton nyilatkozatára h őszinte, és ez miért baj?
Arra mért nem ezt irtad amikor ALonso azt nyilatkozza h adott valamit a csapatnak, nem kapt semmi plusz támogatást, pedig ő már letett vmit azzal h kétszer vb lett, amit szerintem sokan valahogy elfelejtenek, de legalábbis lebecsmérlik (márpedig még Schumi is pont ez elen nyilatkozott, h nem kéne lebecsmérelni a 2 vb cimet). Valljuk be, csapaton belül soha nem müködhet az egyenlőség két pilóta között! Dönteni kell!, Amennyiben nem egyértelmü az év elején, még lehet év közben dönteni, de maikor annyira egyenlő a pontok alapján is két pilóta mint most, akkor is muszáj lesz, mert nem megy máshogy! Márpedig év elején kellett volna dönteni egyértelmüen a spanyol mellett, hisz Hami ujonc volt (és félre ne értsen senki, Schumi vagy bárki ms esetén is a tapasztaltra kell épiteni szerintem!). Alonso ezt hiányolta, és ő lesz.rja h tud e vezetni aki mellette van vagy sem, hisz tudja h nem kell félnie senkitöl, mert ő is penge nagyon.

Másrészt alapjában véve Alonso nézetei miatt van az hogy a csapat nem érdekli annyira, igy ő egyszerüen fel sem veszi azt h a csapattal milyen negativ dolgot tesz, mert neki fontosabb az egyén mint a csapat, és ő azzal hogy a teljes tudását odaadta meg is tett mindent!
Valljuk be igaza van Alonsonak, h az egyén fontosabb legyen már mint a csapat, hisz pont ez lenne a lényeg, hogy ne a csapat kerüljön előtérbe hanem a pilóta tudása! Épp ezért sz.rja le Alonso h vb lesz e a csapat vagy sem, mert valljuk be ez amugy sem izgat annyira mást sem, csak formalitás az egész, a figyelem középpontjában a pilóta vb áll és állt mindig is!

Alonso pedig egy igazi gladiátor, ahogy Hamilton is! Nem toleránsak (és hogy egy számot idézzek: no respekt). Kérdés nélkül hideg vérrel "ölnek". Ez az igazi pilóta, nem az aki jól viselkedve meghuzódik és csinálja amire utasitják szó nélkül! Ésszel is birnak ráadául! Amikor nagyon kellett Alonso eléggé megmutatta mit tud, lásd monza, spaban is jobb volt, nürburgringet se feldjük milyet előzött stb stb., Attol hogy most nem jött össze még nem [auto_cenzúra], csak nem volt szerencséje, az meg hogy valaki 15-böl 15-öt befejez, 14-en pontot szerez, és csak kétszer nem áll dobogón, ha jol emlékszem, az a szerencse!(És valljuk meg nagyobb szerencse mint amit sokan állitanak Alonso két vb ciménél!)

Hirtelen ennyi, hosszu lettem, de remélem azért lesz aki elolvassa! És szeretném ha megosztanátok a véleményeteket kulturált formában! És kijavitanátok amit rosszul irtam ,mert nem sikerált olyan jol a terjedelem miatt
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.30. 19:49:08

Engem nem zavar,h hosszú lett :wink: Elolvasom mindig amiket írsz,mert érdekelnek a nézőpontjaid..

-Hamiltonra nem írtam,h szent.
-a balhék előtt is előtte volt a spanyolnak,elég sokszor le is győzte.
-nyilatkozatok terén mindketten alkottak. (de SZNTEM a spanyol jobban kitett magáért)
-HAmilton azon nyilatkozata,h nyílvánvalóvá vált,h kit KELL támogatni: Őszinte :arrow: baj? Bevallom a Merci helyében kibhasztam volna idény közben Alonsot,amennyi mindent megengedett SAJÁT CSAPATA ELLEN magának....ezek TÉNYEK,amit a Csapat VEZETŐJE is megerősített. Merci nem tette,sőt ezek ellenére megkapta mindig a versenyképes kocsit, elmúlt 2-3 futamon jobb volt Haminál,most gyengébb volt,ahogy előfordult ez már párszor az idény során.

Csak úgy leírtam

:P
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.30. 19:39:10

Erre még nem reagáltam, de hosszabban szerettem volna, a tegnapi vitánkhoz is még hozzácsatolni pár dolgot:
ozsimiki írta: Használdd..
Alonso meg pár éve a szhart keveri folyamatosan,amúgy meg Hamilton 12pontos előnynél 2 futammal a vége előtt nyilatkozik ilyeneket,Alonso meg már az első versenyek után elvárta volna,h nyomja őt a csapat...de ez is már lerágott csont...de ha kell leírom annyiszor,amennyiszer te is...
Használtam is, amikor volt rá ok.

A nyilatkozat, amit másoltam nem verseny után született, hanem még előtte…

De ha már nyilatkozatok, szemezgessünk még a tökéletes Hamiltontól:
"Az elmúlt hetek történései után világossá vált a McLaren számára, hogy valójában kit is KELL támogatniuk. Úgy érzem, hogy most még szorosabb a kötelék köztem és a csapat között" - vélekedett a brit.
Ezt még valamikor a héten közölte a maga szerény módján.

Alonso sokat kritizált nyilatkozatára még a héten is volt reakció:
Nézzük mit is kotyogott Haug (ő például nem szereti Alonsot, akinek megmozdulását Spaban nem tartotta fairnek):
"Fernando mond néha ezt-azt. Hallottam, hogy arra panaszkodott, hogy hat tizedet hozott a csapatnak és nem kapott semmit cserébe. Ez így ebben a formában nem igaz, a McLaren-Mercedes azonos bánásmódban részesíti a versenyzőket. Az pedig természetes, hogy egy világklasszis pilóta hat tizedmásodpercet hoz a csapatnak. Egy másodperc ellen sem lett volna kifogásom. De azt senki se gondolja, hogy Lewis nem tud semmit se felmutatni. Vannak néha szócsaták, és helyezkedési kísérletek, de ez így van rendjén."
Tehát nem butaságokról beszélt Fernando, amikor azt mondta, hogy mennyit is tett hozzá az idényhez.

… persze most jöhetünk azzal, hogy azok után ahogy Alonso elintézte a csapat hírnevét, ne csodálkozzunk hogy a McLaren és az egész banda nem lojális vele. A kérdés, hogy előtte a csapat az volt-e a spanyollal?

Nekem egyáltalán nem tűnt úgy. Apró jelek, arckifejezések mindig jelen voltak. Elég csak belegondolni Hamilton faterjának „menedzserének” szerepére. Minden versenyen képernyőre kerül. Miért? Egy szép összkép kialakításáért? Az egész esztendő Hamiltonról és családjáról szólt. Mindig körülötte forogtak.

Aztán ezekből levonva nekem ne mondja senki, hogy ha van egy kedvenc a csapatnál, ne kapja meg azt a kis pluszt a lelki fölény mellett.

Visszaugorva Alonsora: Én azt gondolom a Hungaroringen úszott el az esztendeje.
Ott kellett volna higgadt módon döntenie, nem így történt. Ezzel viszont nem Hamiltont leckéztette meg, hanem maga elé teremtett plusz akadályokat. A saját csapdájába esett?
Akárhonnan is nézem ellentmondásos az egész idény, és bele lehet menni sok apró dologba. Mi miért történt? Részemről ez csak egy elfogult okfejtés volt. Nem is szívesen írok ilyen szösszenetet, ami nem bizonyított csupán a látott képek, olvasott cikkek által összehozott gondolat. De Alonso ellen is rengetegszer megteszik ezt sokkal alpáribb módon. Akkor végülis miért ne…
Ezzel nem Hamilton teljesítményét kritizáltam, mert az bizony fantasztikus. Újoncként tudta tartani a lépést, sőt túllépett mindenkit a hibátlan teljesítményével. De a körülmények adottak voltak és számára a lehető legkedvezőbben alakultak a dolgok.

Elnézést hogy hosszú lettem…
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.30. 19:37:02

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Vito
Llegenda del Barça

2007.09.30. 19:14:01

Alonso nem egy matyóhímzés.
ennek ellenére olvastam 1-2 olyan Hamilton nyilatkozatot, amitől felállt a szőr a hátamon. egy újonc, zöldfülű tudjon már viselkedni. év elején még nem volt ekkora szája.
ha nem rögtön(!) a mekiben kezdett volna, akkor ugyanolyan pilóta lenne, mint Rosberg, Kova, vagy annak idején Webber.
most meg picsog állandóan. nem szimpatikus. nagyon nem

de jövőre ő is megtudja azt, amit idén Alonso, tavaly, tavalyelőtt pedig Schumi tudott meg. ez viszont megnyugtató... 8)
Atyec

2007.09.30. 19:11:55

Hubi írta:hát én nem értem hogy mi a bajotok Hamiltonnal. nekem nagyon szimpatikus, egy egyéniség, és egy győztes ember. már ki merem jelenteni hogy a világbajnok! az hogy ott van az apja,testvére szerintem nem jelent semmit.
Talán amit írtam. Az apján túl. És ez csak szemezgetés.
... de tied! Vigyed!
Hubi
Barça B

2007.09.30. 19:04:13

hát én nem értem hogy mi a bajotok Hamiltonnal. nekem nagyon szimpatikus, egy egyéniség, és egy győztes ember. már ki merem jelenteni hogy a világbajnok! az hogy ott van az apja,testvére szerintem nem jelent semmit.
Atyec

2007.09.30. 18:57:30

barca99 írta:Nem igazán tudom megérteni a Hamilton-"elleneseket". Van egy mocskos jó Ferra... khmm... Mercije. Mit csináljon szerencsétlen? Csak kihozza, amit tud belőle. Ennyi. Nem tudom mitől válik ezért vkinek kevésbe szimpatikussá.
Vezetni tud. Mondjuk van még van 6-8-10 pilóta mezőnyben, akik utána csinálta volna ezt szerintem. Csak idén neki volt a legjobb a szerencse faktora a defktjei ellenére, de le fog még fagyni vigyor a képéről a következő években, mert nem lesz 5 évig toppon a Mercédesz és a nagy számok törvénye rajta is érvényes. Egyszer hopp másszor kopp. És aki első páratlan sikeres évében olyanokra képes, mint a Hungaroringen vagy ma pl, az mire lesz képes majd a koppon? Na majd akkor válik el mennyire egyenes az a gerincoszlop.

Addig is engedtessék meg, hogy ne tetszen ez a tisztelet nélküli magabiztos bevonulás, az állandó idióta vigyorgás. És senki mellett nem tolong ott az apja vagy manager-e, hogy kicsit neki is jusson a rivaldafényből. stb. stb.
vito írta:ugyanez a véleményem már év eleje óta.
már oda jutottam, hogy inkább Alonso, mint ő...
Sajnos ez van!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.30. 18:17:54

Kralo írta: Én Alonsot vártam kb 2 körrel későbbre, mint Hamiltont. Így mindketten elkerülhették volna a forgalmat. :roll:
Hát az is lehetséges,h most kb ugyanakkora súlyú cuccal mentek,nem? Köv körben jött Hami is,aki azért nem a forgalomba pottyant,mert kiautózótt már vmi előnyt magának Alonsoval szemben....erre volt elég 8)

Nem kell mindenhol összeesküvéselméleteket gyártani....Alonso eddig vesztésre áll és kész. De nem fogom elkiabálni azért sem :!: Még van két futam,csak remélni tudom,h marad minden így 8)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.30. 18:14:54

Los Banditos írta:Pedig a Ferrarinak igencsak kéne egy olyan pilóta, aki tudna címeket szerezni a Maranelloiaknak, mert 2004 óta rendre legyőzik őket. :?
Fújjjjjjjjjjjjjjjjj :evil: :evil: :evil:
Ide ne jöjjön....Todtéknak több eszük van remélem...nem érdekel,h mekkora pilóta,nincs helye a vörösöknél! Kimi is tud annyit,de még a beállításoknál gyengébb,viszont fejlődnie kell,és fog is talán....
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.30. 17:56:42

Zsolti írta:Hát szerintem Kimi semmivel sem rosszabb pilóta,mint Alonso...Alonsonak több szerencséje van,kb ennyivel jobb.
Simán képes arra,hogy címeket nyerjen.
Hát, mindig elmondják róla, hogy a jövő világbajnoka, de most fogja befejzni a 7.(!) világbajnoki idényét és eddig csak kettö 2. hely jött össze. :roll:

Egyébként Liuzzit kizárták a versenyből, így Sutil a 8. lett és megszerezte a Spyker első pontjait! :D :D

A Ferrarival meg rendesen kib*aszott az FIA... :roll:
in to exile
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.09.30. 17:53:28

Hát szerintem Kimi semmivel sem rosszabb pilóta,mint Alonso...Alonsonak több szerencséje van,kb ennyivel jobb.
Simán képes arra,hogy címeket nyerjen.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.30. 17:50:48

Pedig a Ferrarinak igencsak kéne egy olyan pilóta, aki tudna címeket szerezni a Maranelloiaknak, mert 2004 óta rendre legyőzik őket. :?
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.30. 17:42:27

Los Banditos írta:
varga tamás írta:Úgy vélem csAlonzo elgondolkozhat az élet törvényszerűségein, mint pl. az igazság győzelmén. Én örülök Hamilton győzelmének, és Alonso bukfencének, a sors igazságot szolgáltatott. A FIA megkegyelmezett a csalónak, de Isten nem felejtett. Gyönyörű verseny volt, amelyen Hamilton - gyakorlatilag megszerezte a VB-címet. Gratulálok Neki, nagyon megérdemli!
Azért ezeket a túlvilági hókuszpókuszokat ne vegyük bele az F1-be. :wink: Hamilton ugyanolyan csaló, mint Alonso, nem?

Egyébként nem bánnám, ha Alonso jövőre átjönne a Ferrarihoz. Elég szemét tud lenni, de összeségében a legjobb pilóta jelenleg. Természetesen Massa helyére jöhetne. :)
Én nem örülnék, ha kedvenc istállómhoz szerződne ez a rm-drukker, féregnek nevezett csótány. Menjen inkább a Holdra.
Kép
Válasz küldése