Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát elég nevetséges lenne,a mezőnynek ilyenekre fel kell készülni a biztonsági autó mögött,az elől álló szabályozza a tempót...mindenki így szokta csinálni ahogy Hamilton....Attya írta:Remélem Hamiltont +büntetik és akkor jó izgalmas lesz a hátralevő 2 futam!!!
Hajrá ALONSO
1. Teljesen egyet értek, már Schumi sima éveiben szinte teljesen feladtam h a forma1 még jó is lehet, és mondjunk köszönetet a Renaultnak és Alonsonak, mert a változást ő inditotta el! (nyilván a Schumisok nem annyira örülnek ennek, semlegesek szerintem egyet kell h értsenek)Kralo írta: 1. Ilyen f1-et nem szeretnék látni, ahol azon kell izgulni , hogy vajon valaki megdönti-e a sokadik rekordot.![]()
Másrészt ezt a "fekete" - "fehér" igen-nem dolgot annyira unom.
2. Kellemes két futam jön, ahol Alonso és Kimi is szinte tét nélkül versenyezhet. Ez jól sülhet el.
3. Vajon hol folytatja Alonso? Kinek mi a véleménye?
Esetleg a Hondában is szívesen látnám.
Ilyen f1-et nem szeretnék látni, ahol azon kell izgulni , hogy vajon valaki megdönti-e a sokadik rekordot.Mr. Master írta: Én őt szeretném látni, ahogyan a tróónra ül, és fekete létére a fehérek sportjában beállítja schumi összes rekordját
Se erre a teljesítményre, se az előző két évre nem lehet mondani, hogy csupán szerencse. A többi mondandóddal lényegében egyetértek.G-Jay írta:Attol hogy most nem jött össze még nem [auto_cenzúra], csak nem volt szerencséje, az meg hogy valaki 15-böl 15-öt befejez, 14-en pontot szerez, és csak kétszer nem áll dobogón, ha jol emlékszem, az a szerencse!(És valljuk meg nagyobb szerencse mint amit sokan állitanak Alonso két vb ciménél!)
Hat evel teljesen egyetertek... De majd jovore!Drigo írta:Az idént akár el is hagyhattad volna...Zsolti írta:Idén akinek nem volt szerencséje a nagyok közül az Kimi volt szvsz![]()
Az idént akár el is hagyhattad volna...Zsolti írta:Idén akinek nem volt szerencséje a nagyok közül az Kimi volt szvsz![]()
Ezzel eddig maxra egyetértek!Mr. Master írta:Szerintem a 12 dobogó nem szerencse, hanem egy nagyon kiegyensúlyozott teljesítmény. Ráadásul, hogyha kétszer ki kellett volna állnia armadik helyről még mindig vezetne Hamilton. Szerintem emgérdemli méltán. Hogyha van egy versenyződ újoncként, akibe nagyobb tehetség szorult, mint a szűk esztendők kétszeres világbajnokába, akkor igenis lehetne őt támogatni szvsz, hogyha a csapatfőnök szemével nézem a helyzetet. Egyébként nem vagyok nagy Forma 1 rajongó, de nekem nagyon tetszik, amit ez a hamilton gyerek művelt itt ebben az évben.
Nem fogja!Mr. Master írta: Én őt szeretném látni, ahogyan a tróónra ül, és fekete létére a fehérek sportjában beállítja schumi összes rekordját
Használtam is, amikor volt rá ok.ozsimiki írta: Használdd..
Alonso meg pár éve a szhart keveri folyamatosan,amúgy meg Hamilton 12pontos előnynél 2 futammal a vége előtt nyilatkozik ilyeneket,Alonso meg már az első versenyek után elvárta volna,h nyomja őt a csapat...de ez is már lerágott csont...de ha kell leírom annyiszor,amennyiszer te is...
Talán amit írtam. Az apján túl. És ez csak szemezgetés.Hubi írta:hát én nem értem hogy mi a bajotok Hamiltonnal. nekem nagyon szimpatikus, egy egyéniség, és egy győztes ember. már ki merem jelenteni hogy a világbajnok! az hogy ott van az apja,testvére szerintem nem jelent semmit.
Vezetni tud. Mondjuk van még van 6-8-10 pilóta mezőnyben, akik utána csinálta volna ezt szerintem. Csak idén neki volt a legjobb a szerencse faktora a defktjei ellenére, de le fog még fagyni vigyor a képéről a következő években, mert nem lesz 5 évig toppon a Mercédesz és a nagy számok törvénye rajta is érvényes. Egyszer hopp másszor kopp. És aki első páratlan sikeres évében olyanokra képes, mint a Hungaroringen vagy ma pl, az mire lesz képes majd a koppon? Na majd akkor válik el mennyire egyenes az a gerincoszlop.barca99 írta:Nem igazán tudom megérteni a Hamilton-"elleneseket". Van egy mocskos jó Ferra... khmm... Mercije. Mit csináljon szerencsétlen? Csak kihozza, amit tud belőle. Ennyi. Nem tudom mitől válik ezért vkinek kevésbe szimpatikussá.
Sajnos ez van!vito írta:ugyanez a véleményem már év eleje óta.
már oda jutottam, hogy inkább Alonso, mint ő...
Hát az is lehetséges,h most kb ugyanakkora súlyú cuccal mentek,nem? Köv körben jött Hami is,aki azért nem a forgalomba pottyant,mert kiautózótt már vmi előnyt magának Alonsoval szemben....erre volt elégKralo írta: Én Alonsot vártam kb 2 körrel későbbre, mint Hamiltont. Így mindketten elkerülhették volna a forgalmat.
FújjjjjjjjjjjjjjjjjLos Banditos írta:Pedig a Ferrarinak igencsak kéne egy olyan pilóta, aki tudna címeket szerezni a Maranelloiaknak, mert 2004 óta rendre legyőzik őket.![]()
Hát, mindig elmondják róla, hogy a jövő világbajnoka, de most fogja befejzni a 7.(!) világbajnoki idényét és eddig csak kettö 2. hely jött össze.Zsolti írta:Hát szerintem Kimi semmivel sem rosszabb pilóta,mint Alonso...Alonsonak több szerencséje van,kb ennyivel jobb.
Simán képes arra,hogy címeket nyerjen.
Én nem örülnék, ha kedvenc istállómhoz szerződne ez a rm-drukker, féregnek nevezett csótány. Menjen inkább a Holdra.Los Banditos írta:Azért ezeket a túlvilági hókuszpókuszokat ne vegyük bele az F1-be.varga tamás írta:Úgy vélem csAlonzo elgondolkozhat az élet törvényszerűségein, mint pl. az igazság győzelmén. Én örülök Hamilton győzelmének, és Alonso bukfencének, a sors igazságot szolgáltatott. A FIA megkegyelmezett a csalónak, de Isten nem felejtett. Gyönyörű verseny volt, amelyen Hamilton - gyakorlatilag megszerezte a VB-címet. Gratulálok Neki, nagyon megérdemli!Hamilton ugyanolyan csaló, mint Alonso, nem?
Egyébként nem bánnám, ha Alonso jövőre átjönne a Ferrarihoz. Elég szemét tud lenni, de összeségében a legjobb pilóta jelenleg. Természetesen Massa helyére jöhetne.![]()