Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ezeket a túlvilági hókuszpókuszokat ne vegyük bele az F1-be.varga tamás írta:Úgy vélem csAlonzo elgondolkozhat az élet törvényszerűségein, mint pl. az igazság győzelmén. Én örülök Hamilton győzelmének, és Alonso bukfencének, a sors igazságot szolgáltatott. A FIA megkegyelmezett a csalónak, de Isten nem felejtett. Gyönyörű verseny volt, amelyen Hamilton - gyakorlatilag megszerezte a VB-címet. Gratulálok Neki, nagyon megérdemli!
Igazad van. Még jó, hogy Hamilton McLaren színekben versenyzik. Gratulálok. Örülök, hogy győzött az igazság.varga tamás írta:Úgy vélem csAlonzo elgondolkozhat az élet törvényszerűségein, mint pl. az igazság győzelmén. Én örülök Hamilton győzelmének, és Alonso bukfencének, a sors igazságot szolgáltatott. A FIA megkegyelmezett a csalónak, de Isten nem felejtett. Gyönyörű verseny volt, amelyen Hamilton - gyakorlatilag megszerezte a VB-címet. Gratulálok Neki, nagyon megérdemli!
Nincs is miért megbüntetni. Marca... egyébként van némi igazságalapja, hogy Hamilton drasztikusan fékezgetett. Ezért viszont büntetést nem érdemel. Emlékszem Alonsot ilyenért mennyien támadták egyszer. Ma már ez természetes, főleg, ha nem Alonso teszi.dodii írta:úgyse büntetik meg (sajnos)Scorpio írta:A FIA vizsgálja Hamilton győzelmét
Scorpio írta:A FIA vizsgálja Hamilton győzelmét
úgyse büntetik meg (sajnos)Scorpio írta:A FIA vizsgálja Hamilton győzelmét
Használdd míg csak akarod,attól még inkább a spanyolra igaz,mint sok más negatív jelző isKralo írta:
Magaslabda.
Tehát hiába hisztizett korábban Alonso, az elveidet követvén én is JOGOSan használhatom a hisztis szót az új Schumira. Tovább folytatván én is nagyokat röhöghetnék a versenyenkénti egy-két szép szavadért a spanyol ellen. Mert megkapja. Ha kell, ha nem. Nem baj majd lollozok nagyokat.
Ma reggel folytatta egyébként a szarkeverést az ifjú titán.
"Az istálló okosan fog dönteni, mert tudják, mi a HELYES és mit KELL tenniük"- folytatta az újonc. "Nem tudom ugyan, hogy ki lehetne Fernando helyettese, de én sokkal jobban bírnám, ha ő egy Ferrarit vezetne, én pedig egy McLarent."
ugyanez a véleményem már év eleje óta.Rivaldo11 írta:Sajnálom, hogy a formula1-nek egy ilyen kis t*kony lesz a világbajnoka. Nekem, mint egykori hatalmas Schumi rajongónak, ez egyben kiábrándulás a forma-1 ből. Bocs azoktól, akik szurkolnak neki, de szerintem ő amolyan villeneuve effektus lesz.
fogunk,ittvan Hamilton...22éves és vb ennyi,köv. évben is ez a cél.még van ideje, több mint 10éve van mégbarca99 írta:Amíg megbízható kocsi lesz alatta (egy fél-Ferrari), addig hozni fogja az eredményt. Mert ügyes.Rivaldo11 írta:Sajnálom, hogy a formula1-nek egy ilyen kis t*kony lesz a világbajnoka. Nekem, mint egykori hatalmas Schumi rajongónak, ez egyben kiábrándulás a forma-1 ből. Bocs azoktól, akik szurkolnak neki, de szerintem ő amolyan villeneuve effektus lesz.
Egyébként nem tudom, hogy fogunk-e még látni ilyen pilótát, mint Schumi volt.
Magaslabda.ozsimiki írta: Mint már írtam,előszőr azzal volt a gondom,h Hamilton a hisztis,akkor Alonso mi? Depis? De ezt Kraloval meg is beszéltük (és igen elismerte,csak fura volt Hami jelzője,ennyi.....)
+nem értem,mi a fenéért kellett jönnöd a Schumis párhuzammal,amikor sosem tagadtam le a dolgait,de ettől még Alonso nem mentesűl,csak azért,mert egy Schumis megemlíti....
Schumachert is szidták jó sokan anno,sajnos jogosan is,most ez van Alonsoval,pont. Akár kapise,akár nem.
RivaRivaldo11 írta:Nem ügyetlen, az tény. De szerintem pl. Heidfeld, Webber, vagy Rosberg is képes lenne erre, ezzel a Mc Larennel. De ez nem von le semmit az érdemeiből persze. Csak kiváncsi lennék, hogy mondjuk Heidfeld mire menne egy tényleg jó autóval.
Igazad van. Ezért írtam, hogy amíg jó kocsi van alatta... Ha Heidfeld, Button, etc. alatt lenne ennyire jó (vagy jól lopott) kocsi, nagy pénzt tennék rá, hogy közel hasonlót produkálnának.Rivaldo11 írta:Nem ügyetlen, az tény. De szerintem pl. Heidfeld, Webber, vagy Rosberg is képes lenne erre, ezzel a Mc Larennel. De ez nem von le semmit az érdemeiből persze. Csak kiváncsi lennék, hogy mondjuk Heidfeld mire menne egy tényleg jó autóval.