Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
noname
Llegenda del Barça

2007.09.30. 17:37:38

Ha Alonso a Ferrarihoz jönne asszem nem néznék több F1-et. :shock: #-o
Hihetetlen h mennyire utálom az a férg...khm embert.Hamilton se a szívem csücske, de azt még elgodanám ha ő lesz világbajnok, de az szörnyű lenne ha csalonzó. :x
A Fifa egy szégyen
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.30. 17:32:24

varga tamás írta:Úgy vélem csAlonzo elgondolkozhat az élet törvényszerűségein, mint pl. az igazság győzelmén. Én örülök Hamilton győzelmének, és Alonso bukfencének, a sors igazságot szolgáltatott. A FIA megkegyelmezett a csalónak, de Isten nem felejtett. Gyönyörű verseny volt, amelyen Hamilton - gyakorlatilag megszerezte a VB-címet. Gratulálok Neki, nagyon megérdemli!
Azért ezeket a túlvilági hókuszpókuszokat ne vegyük bele az F1-be. :wink: Hamilton ugyanolyan csaló, mint Alonso, nem?

Egyébként nem bánnám, ha Alonso jövőre átjönne a Ferrarihoz. Elég szemét tud lenni, de összeségében a legjobb pilóta jelenleg. Természetesen Massa helyére jöhetne. :)
in to exile
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.30. 17:14:43

varga tamás írta:Úgy vélem csAlonzo elgondolkozhat az élet törvényszerűségein, mint pl. az igazság győzelmén. Én örülök Hamilton győzelmének, és Alonso bukfencének, a sors igazságot szolgáltatott. A FIA megkegyelmezett a csalónak, de Isten nem felejtett. Gyönyörű verseny volt, amelyen Hamilton - gyakorlatilag megszerezte a VB-címet. Gratulálok Neki, nagyon megérdemli!
Igazad van. Még jó, hogy Hamilton McLaren színekben versenyzik. Gratulálok. Örülök, hogy győzött az igazság. :oops:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.30. 17:03:26

Úgy vélem csAlonzo elgondolkozhat az élet törvényszerűségein, mint pl. az igazság győzelmén. Én örülök Hamilton győzelmének, és Alonso bukfencének, a sors igazságot szolgáltatott. A FIA megkegyelmezett a csalónak, de Isten nem felejtett. Gyönyörű verseny volt, amelyen Hamilton - gyakorlatilag megszerezte a VB-címet. Gratulálok Neki, nagyon megérdemli!
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.30. 16:25:36

dodii írta:
úgyse büntetik meg (sajnos)
Nincs is miért megbüntetni. Marca... egyébként van némi igazságalapja, hogy Hamilton drasztikusan fékezgetett. Ezért viszont büntetést nem érdemel. Emlékszem Alonsot ilyenért mennyien támadták egyszer. Ma már ez természetes, főleg, ha nem Alonso teszi.

Belekukkantottam délután is - miközben gyarapítottam tanulgattam módjával - . Kubica büntetését még mindig nem értem. Sántít. Vigyázni kell Hamiltonra? :roll:
A McLaren taktikáját sem értettem. Én Alonsot vártam kb 2 körrel későbbre, mint Hamiltont. Így mindketten elkerülhették volna a forgalmat. :roll:
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.09.30. 16:14:18

http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=62705

hivatalosan is Hamilton nyert, nem találták bűnösnek:))))
Raziel
Entrenador del Barça

2007.09.30. 16:11:16

nagyon [auto_cenzúra] volt az idő,ezért ugysem büntetik meg...nem látott semmit szinte az egész versenyen ezt ő is mondta,ugyis vb lesz akármit csinálnak ellene :!:
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.09.30. 15:52:49

Mekkora hülyeség! Webber és Vettel a 3. , 4. pozícióban volt asszem, tehár még valaki volt a 2. helyen is. Úgy van ahogy barca99 írja. Vettel nem volt a helyzet magaslatán, ennyi. A másik: Marca . . . no comment.

Remélem már nem lesz gond Hamilton végső győzelméig vezető úton, és szurkolok Kiminek is a vb. 2. helyért.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.09.30. 15:08:49

"Ezt a gonoszságot szerintem anyatejjel szívta magába" - Palik Hamiltonról :lol:

Hamiltonnak meglesz a vb-cím...nem hittem volna az idény elején (egyébként nem örülök az ő sikerének... :roll: ).

Ferrarik sajnos elrontották a versenyt :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.30. 14:59:58

Eleve ott kezdődik, hogy a Marca írja... :lol: meg sem lepődök...

Hamiltonnak nincs joga féket melegíteni? Ugyan már. Mindenkinek figyelni kell az előtte lévőre. Webber meg tudta oldani, Vettel nem. Ennyi. Safety Car-nál ez egy full átlagos dolog, most volt egy figyelmetlen, baleset lett belőle. Vettel a hibás, meg is büntették.
dodii
Barça C

2007.09.30. 14:40:22

úgyse büntetik meg (sajnos)
Visca el Barça!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.30. 14:26:06

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Danka00792
Director del Fútbol

2007.09.30. 13:56:04

Nekem semmi bajom nincs hamiltonnal... sőt... (neki szurkolok általában) én egy fiatal tehetséget látok benne és nem egy kis t*knyos kölyköt aki véletlen megnyeri a VB-t...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.30. 13:43:26

Ha valaki azt meri mondani mostmár hogy Alonso a legmákosabb annak szijjelverem az arcát, mert Hamiltonnál nincs nagyobb máker ez már biztos, 15 futambol 15-öt befejezni, és csak egyetlen egyszer nem szerezni pontot, az nem tudom milyen kategória már, de Respekt neki azért, amugy nincs vele bajom, de 22 évesen még nem legyen már világbajnok valaki, amikor még anyuci meg apuci eteti.
Mostmár csak a vb izgalmasabbá válaása miatt remélem h csökken még a különbség (talán ki is eshetne Hami)

Továbbra is GO ALONSO (és Honda! remélem jövőre végre jol tolják)
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.30. 13:24:38

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.30. 13:21:08

Kralo írta:
Magaslabda.
Tehát hiába hisztizett korábban Alonso, az elveidet követvén én is JOGOSan használhatom a hisztis szót az új Schumira. Tovább folytatván én is nagyokat röhöghetnék a versenyenkénti egy-két szép szavadért a spanyol ellen. Mert megkapja. Ha kell, ha nem. Nem baj majd lollozok nagyokat.

Ma reggel folytatta egyébként a szarkeverést az ifjú titán.
"Az istálló okosan fog dönteni, mert tudják, mi a HELYES és mit KELL tenniük"- folytatta az újonc. "Nem tudom ugyan, hogy ki lehetne Fernando helyettese, de én sokkal jobban bírnám, ha ő egy Ferrarit vezetne, én pedig egy McLarent."
Használdd míg csak akarod,attól még inkább a spanyolra igaz,mint sok más negatív jelző is :wink: Az egy-két szép szavamra szintén rászolgált,ugyanakkor tudását sosem vitattam...de ismét csak azt tudom írni,ha Schumi hibáit ÉVEKIG emlegették jópáran,és szidták amikor csak lehetett,Alonso miért lenne kivétel?
Ezt nem érdemes túlragozni,elhiszem,h szhar olvasni a kedvencedről ilyeneket,nekem is az volt Schumiról,de ha igaz,akkor igaz. Ha meg nem gondolod annak,idézz,és megvitatjuk,h miért is tévedtem,hajrá.

Alonso meg pár éve a szhart keveri folyamatosan,amúgy meg Hamilton 12pontos előnynél 2 futammal a vége előtt nyilatkozik ilyeneket,Alonso meg már az első versenyek után elvárta volna,h nyomja őt a csapat...de ez is már lerágott csont...de ha kell leírom annyiszor,amennyiszer te is...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.30. 12:55:45

Nem igazán tudom megérteni a Hamilton-"elleneseket". Van egy mocskos jó Ferra... khmm... Mercije. Mit csináljon szerencsétlen? Csak kihozza, amit tud belőle. Ennyi. Nem tudom mitől válik ezért vkinek kevésbe szimpatikussá. :)

Nem egy Tóth Imi - már ha példálózhatok MotoGP-vel - hogy nulla tehetséggel ott van apuka istállójában.

Tehetséges, saját nevelsés, kihozza azt, amit lehet.

:roll:
Vito
Llegenda del Barça

2007.09.30. 12:34:40

Rivaldo11 írta:Sajnálom, hogy a formula1-nek egy ilyen kis t*kony lesz a világbajnoka. Nekem, mint egykori hatalmas Schumi rajongónak, ez egyben kiábrándulás a forma-1 ből. Bocs azoktól, akik szurkolnak neki, de szerintem ő amolyan villeneuve effektus lesz.
ugyanez a véleményem már év eleje óta.
már oda jutottam, hogy inkább Alonso, mint ő... :roll:

Heidfeld jól elintézte Button versenyét, pedig talán egy dobogó is összejöhetett volna. ilyenkor nem számít annyit az autó és lám rögtön ott volt az elején. őt is odatenném a 'mekiben győzelemre képes pilóták közé'.
igaz nem olyan agresszív, mint Alonso, Rosberg, vagy Schumi. az ő stílusa teljesen más, talán Prostéhoz hasonlít a legjobban, aki szintén nagy kedvencem volt.
talán jövőre összetákol a Honda egy ütőképes autót, mint amilyet 2004-ben...
...legalább olyan jót
Raziel
Entrenador del Barça

2007.09.30. 12:06:10

barca99 írta:
Rivaldo11 írta:Sajnálom, hogy a formula1-nek egy ilyen kis t*kony lesz a világbajnoka. Nekem, mint egykori hatalmas Schumi rajongónak, ez egyben kiábrándulás a forma-1 ből. Bocs azoktól, akik szurkolnak neki, de szerintem ő amolyan villeneuve effektus lesz.
Amíg megbízható kocsi lesz alatta (egy fél-Ferrari), addig hozni fogja az eredményt. Mert ügyes.

Egyébként nem tudom, hogy fogunk-e még látni ilyen pilótát, mint Schumi volt.
fogunk,ittvan Hamilton...22éves és vb ennyi,köv. évben is ez a cél.még van ideje, több mint 10éve van még :!: első évben vb,az azért nem semmi,nem sokan csinálták meg ezt sztem.Alonso meg ugyis elhúz a mclarentől.Jövőre is ez a cél Hamnek.GO HAMILTON :!:
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.30. 11:50:03

Szegény Alonso! :lol:
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.30. 11:18:08

ozsimiki írta: Mint már írtam,előszőr azzal volt a gondom,h Hamilton a hisztis,akkor Alonso mi? Depis? De ezt Kraloval meg is beszéltük (és igen elismerte,csak fura volt Hami jelzője,ennyi.....)

+nem értem,mi a fenéért kellett jönnöd a Schumis párhuzammal,amikor sosem tagadtam le a dolgait,de ettől még Alonso nem mentesűl,csak azért,mert egy Schumis megemlíti....
Schumachert is szidták jó sokan anno,sajnos jogosan is,most ez van Alonsoval,pont. Akár kapise,akár nem.
Magaslabda.
Tehát hiába hisztizett korábban Alonso, az elveidet követvén én is JOGOSan használhatom a hisztis szót az új Schumira. Tovább folytatván én is nagyokat röhöghetnék a versenyenkénti egy-két szép szavadért a spanyol ellen. Mert megkapja. Ha kell, ha nem. Nem baj majd lollozok nagyokat.

Ma reggel folytatta egyébként a szarkeverést az ifjú titán.
"Az istálló okosan fog dönteni, mert tudják, mi a HELYES és mit KELL tenniük"- folytatta az újonc. "Nem tudom ugyan, hogy ki lehetne Fernando helyettese, de én sokkal jobban bírnám, ha ő egy Ferrarit vezetne, én pedig egy McLarent."

Versennyel kapcsolatban: Megjegyzem még mindig nem értem Kubica büntijét, főként a Vettel eset miatt.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.30. 10:59:16

Alonso számora teljesen közömbös. Alapból pedig azt tudom mondani, ami már lerágott csont: Mindkettőnek nulla ponttal kellett volna állni a FIA döntése után...
Ellenben a Ferrarinál jövőre szívesen látnék egy fiatal, sikerre éhes pilótát.
Én úgy érzem, hogy pl. ebben a Vettel gyerekben is sok lehet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.30. 10:55:21

Rivaldo11 írta:Nem ügyetlen, az tény. De szerintem pl. Heidfeld, Webber, vagy Rosberg is képes lenne erre, ezzel a Mc Larennel. De ez nem von le semmit az érdemeiből persze. Csak kiváncsi lennék, hogy mondjuk Heidfeld mire menne egy tényleg jó autóval.
Riva :!: Óirási Schumis vagyok,voltam én is....de inkább ez a kisgyerek nyerjen,mint Alonso,nem? Képességei megvannak,sokaknak az szúrja a szemét,h egyből a jóba került,dehát ez egy folyamat része,végigversenyezte a cuccokat a McLaren részlegeinél,előbb utóbb itt kötött ki ennyi. És mint látjuk,nem féldisznóért kapta a helyet....
Azért nem semmi első évében felveszi a kesztyűt (sőt...) kétszeres Vb csapattársával...

Nem lett kedvencem,nem is lesz senki annyira,mint Schumi volt.de örülök a sikerének,plána úgy,h Ő tudja csak megállítani a spanyolt.

De továbbra is FORZA FERRARI,ÉS FOREVER SCHUMI :!:

U.i.:
b99: értettem,voltak még 2-3an akik mercisek,és egekbe emelték a spanyolt,igaz ritkábban írnak,nevüket meg sem jegyeztem,de szitukra emlékszem...pl czollner szaktekintély komment :shock: :lol: többit meg tisztáztuk.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.30. 10:50:52

Rivaldo11 írta:Nem ügyetlen, az tény. De szerintem pl. Heidfeld, Webber, vagy Rosberg is képes lenne erre, ezzel a Mc Larennel. De ez nem von le semmit az érdemeiből persze. Csak kiváncsi lennék, hogy mondjuk Heidfeld mire menne egy tényleg jó autóval.
Igazad van. Ezért írtam, hogy amíg jó kocsi van alatta... Ha Heidfeld, Button, etc. alatt lenne ennyire jó (vagy jól lopott) kocsi, nagy pénzt tennék rá, hogy közel hasonlót produkálnának.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.30. 10:46:35

Nem ügyetlen, az tény. De szerintem pl. Heidfeld, Webber, vagy Rosberg is képes lenne erre, ezzel a Mc Larennel. De ez nem von le semmit az érdemeiből persze. Csak kiváncsi lennék, hogy mondjuk Heidfeld mire menne egy tényleg jó autóval.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése