Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
noname írta:
Nagyon király!
Köxönöm uramLG írta:Most valoban esélyesebbnek tünik a Roma, de bizom benne, h a meccs után a roma drukkereknek csak sirás-rivás és fogak csikorgatása marad
Természetesen eljöhetne, hiszen ő is a fórumcsaládhoz tartozik. Most attól, hogy nem komálom a Romát (finoman szólva), még nem kell összeverekednünk, akármi lenne is a vége nem lenne a kedvenc csapatom. Amúgy is, attól, hogy szereti a Romát még nem "rossz ember". Ha mondjuk Real vagy Chelsea drukker lenne, akkor azért az kimerítené (nálam!) a főbűnök egyikét. Meg nem Roma fórumon vagyunk, hanem az Eurobarcán, így nem a Romat kell szeretnie mindenkinek és nem azt kell nézni, hogy ki miben különbözik a másiktól, hanem, hogy miben hasonlítunk, és azért aki a Barçát szereti rossz ember nem lehet, maximum hüjeKrojf írta:Drigo Koma!
Akkor egy leendő fórumtalin ha esetleg Boixos koma is ott lenne,
akkor jó kis boxmeccset vívnátok egymással!
Na jólvan, csak vicceltem!
Egy családos ember, mint ő, erre nehezen állna rá!
De a következő talira Boixos kománk eljöhetne végre, ugye?
Kérdezi Drigoságodtól Krojf komád.
Nálam az Inter örök vesztes, annak ellenére, hogy nyertek, én mindig is úgy fogok rájuk tekinteni, a Romaról ne is veszéljünk, őket egyszerűen csak utálombarca99 írta:nálam az Inter akkor is az olasz Real Madrid...
Sajna ez nagyon nem jött jókor (MU - meccs)noname írta:Egy kapusnál megértem az ilyen reflexet.A legnagyobb hibás így se ő volt, hanem a kapitány. Mikor láttam h hova készül rúgni a szögletet,már láttam h abból baj lehet.Sajna az is lett.
A lényeg h gyorsan el kell felejteni ezt a meccset!
varga tamás írta: Gratula az Internek, az idén is ők lesznek a bajnokok - remélem.
Reflexnek hívják...noname írta:Ha hagyta volna a francba azt a labdát,akko 1-0 oda és még legalább lett vollna esély.Totti és Giuly, két nagyon rutinos játékos hibája döntötte el a meccset.