Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amíg megbízható kocsi lesz alatta (egy fél-Ferrari), addig hozni fogja az eredményt. Mert ügyes.Rivaldo11 írta:Sajnálom, hogy a formula1-nek egy ilyen kis t*kony lesz a világbajnoka. Nekem, mint egykori hatalmas Schumi rajongónak, ez egyben kiábrándulás a forma-1 ből. Bocs azoktól, akik szurkolnak neki, de szerintem ő amolyan villeneuve effektus lesz.
Nem kapise...ozsimiki írta:Párszor lefutottuk,de egyeseknek nem esnek le dolgok,nem Kralora értem![]()
Schumi drukker vagyok,de elismertem a dolgait...Alonsonak meg nagyon kevés valós szemétségét ismerik el itt páran,ez zavar.
Kapise?
Párszor lefutottuk,de egyeseknek nem esnek le dolgok,nem Kralora értembarca99 írta:Ez teljesen szubjektív, Te Alonsot tartod féregnek, miközben Schumi drukker vagy.ozsimiki írta:Csak kicsit érdekes volt,h Hamiltont nevezed hisztisnek,miközben Alonsonak szurkolsz![]()
![]()
![]()
Ezt a kört már párszor lefutottuk, úgy hogy most ki is maradhat.![]()
Tehát szubjektíven látjuk a dolgokat.
Ez teljesen szubjektív, Te Alonsot tartod féregnek, miközben Schumi drukker vagy.ozsimiki írta:Csak kicsit érdekes volt,h Hamiltont nevezed hisztisnek,miközben Alonsonak szurkolsz![]()
![]()
Bizony megtévesztő volt.ozsimiki írta:Megtévesztő hamisság![]()
![]()
![]()
![]()
Szép esszéket írsz,de a tény,tény...Alonso nagyban rászolgált sok sok ember "szimpátiájára" és teljesen jogosak a kritikák felé,akár tetszik,akár nem. Persze ettől még megértem ha kitartasz mellette (ettől még a tény,tény),hisz már régóta szúrkolsz neki. Ezzel nincs gond.
Újabb kört nyitsz, az előző állításod megtévesztő hamissága után.ozsimiki írta: Hát végülis utóbbi egy hónapban nem hisztizett,csak fenyegette a csapatfönőkét,meg ilyenek,hm sokkal szimpibb cselekedett....![]()
Nem csak a hisztikre értettem az évadnyitó óta dolgot
Csinált ő már dúrvábbat sima hisztinél....
Hát végülis utóbbi egy hónapban nem hisztizett,csak fenyegette a csapatfönőkét,meg ilyenek,hm sokkal szimpibb cselekedett....Kralo írta: Mert én utóbbi egy hónapban egy nyilatkozatában nem vettem észre.
Mint az összeset.. ezt is megnézem. Időmérőt is lestem.Los Banditos írta:Mindegy, majd holnap meglátjuk.![]()
Amúgy ki az-az őrült, aki élőben nézi meg a futamot?![]()
Évadnyitó óta? Évadnyitónál még erről szó sem volt.ozsimiki írta: Kralo!
Nem vagyok ideges,de tényleg megmosolyogtattál,felőlem szidhatod Hamiltont,és nevezheted aminek akarod,nem írtam,h ne teddDe a reakció ilyen lesz,ne is várj mást,és ezt a kedvenced viselkedése teljesen meg is alapozza
![]()
![]()
Hm...Hami Spa óta hisztisAlonso meg az évadnyitó óta
![]()
De lheszarom,az eredmény számít,ott meg remélem előbbi nyer....(Kiminek nincs sok sansza,Massáról nem is beszélve
)
U.i.:
ha már ismét gumikérdés....spanyol kedvenced is kint volt,ő gumiszettje is új volt,majd ment egy gyorskört,ami nem volt annyira jó,mint Hamié...akkor![]()
TippeljLos Banditos írta:
Amúgy ki az-az őrült, aki élőben nézi meg a futamot?![]()
jut eszembe Sato-Yamamotoval fog harcolni szamurájkardal,mint 98-ban nakano takagival suzukábankovinho írta:Nem, egy ütközés lesz csak: Alonsoba belemegy Sato.![]()
Hogy erre is válaszoljak: NEM CSODÁLKOZOK! Csak megjegyeztem, mint az összes többit.ozsimiki írta: Mit csodálkozol,h örültek a Mercinél? Alonso rosszabb mint egy áruló,saját csapatába rúg bele bármikor,meg is érdemli ha megvetik SAJÁT CSAPATÁN BELŰL! És miért? Mert a csapat nem volt hajlandó az ELEJÉTŐL Őt nyomni,és MERÉSZELTEK azonos feltételt nyújtani a brittnek...hm mekkora bűűűűűűűűűűn...szegény ártattlan kis alonso...
Látom rohadtul értesz te is az F1-hez. Tudhatnád, hogy Alonso a pálya koszosabbik feléről fog indulni, ami előny Kiminek. Bár ha ilyen kumma nagy vihar lesz holnap, akkor nagyon könnyen lehet roncsderbi is.gianni írta:...hogy aztán ütközzön hamiltonnal?Los Banditos írta:A kis spanyol cirigány inkább arra ügyeljen Raikkönen "nehogy" lestartolja majd a rajtnál.gianni írta:Alonso nyer holnap.
Ez tuti.![]()