Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.30. 10:43:58

Rivaldo11 írta:Sajnálom, hogy a formula1-nek egy ilyen kis t*kony lesz a világbajnoka. Nekem, mint egykori hatalmas Schumi rajongónak, ez egyben kiábrándulás a forma-1 ből. Bocs azoktól, akik szurkolnak neki, de szerintem ő amolyan villeneuve effektus lesz.
Amíg megbízható kocsi lesz alatta (egy fél-Ferrari), addig hozni fogja az eredményt. Mert ügyes.

Egyébként nem tudom, hogy fogunk-e még látni ilyen pilótát, mint Schumi volt.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.30. 10:40:45

Sajnálom, hogy a formula1-nek egy ilyen kis t*kony lesz a világbajnoka. Nekem, mint egykori hatalmas Schumi rajongónak, ez egyben kiábrándulás a forma-1 ből. Bocs azoktól, akik szurkolnak neki, de szerintem ő amolyan villeneuve effektus lesz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.30. 10:38:56

Miki, nem értetted meg, de mindegy.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.30. 10:36:35

Hej de szépen kezdődőtt ez a nap 8) 8) 8)

Kralo! Korrekt hsz,idén tényleg jobb eddig Hamilton,de még nincs vége,(remélem azonban köv futamon vége lesz)

barca99:

Mint már írtam,előszőr azzal volt a gondom,h Hamilton a hisztis,akkor Alonso mi? Depis? De ezt Kraloval meg is beszéltük (és igen elismerte,csak fura volt Hami jelzője,ennyi.....)

+nem értem,mi a fenéért kellett jönnöd a Schumis párhuzammal,amikor sosem tagadtam le a dolgait,de ettől még Alonso nem mentesűl,csak azért,mert egy Schumis megemlíti....
Schumachert is szidták jó sokan anno,sajnos jogosan is,most ez van Alonsoval,pont. Akár kapise,akár nem.

Majd el felejtettem GRT HAMILTONNAK :!: 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
dodii
Barça C

2007.09.30. 09:15:39

Új Alonso szurkoló a fórumon: én.
Visca el Barça!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.30. 09:15:02

Hosszantartó esős kavalkád. Az egyéni vb cím is eldőlt.
Grat Hamiltonnak az egész éves hibátlan teljesítményéért. ezzel idén mindenképp Alonso fölé nőtt.

Ferrari gumiválasztást enyhén benézte.
Grat és köszönöm Massanak a végén a műsorért, emellett Kimi is szépet ment. Nyerhettek volna, ha nincs az a csodahúzás.

Egy dolgot azonban nem értek. Kubica miért kapott büntit? Esete első ránézésre úgy tűnt, mint Vettel vs Alonso koccanása. :roll:

A lassításban mindenből csak a végét láthattuk. Japók fejlődhetnének a közvetítésben.

Végül pedig ennyi maradt: sajnálom Alonsot. :cry:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.30. 09:02:11

Végülis rávettem magam, hogy megnézzem élőbe. Hihetetlen, hogy a Ferrari mennyire nulla gumiválasztás terén. Ha Raikkönenre felrakják az extrém eső gumikat, akkor ő nyer valószínűleg. Vettel nagyon szépen ment és össze is jöhetett volna neki egy jó eredmény, ha nem hibázik. Alonso pedig: :lol: :lol:

Nembaj Kimi, legalább a spanyolt előzd meg! :D
in to exile
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.30. 00:38:49

Nah még lefekvés elött ezt beszúrom, hogy Miki jogosan tudjon nevetni.. :D

Kép

Remélem még nem volt humor topicban. :)
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.29. 23:23:42

ozsimiki írta:Párszor lefutottuk,de egyeseknek nem esnek le dolgok,nem Kralora értem :wink:
Schumi drukker vagyok,de elismertem a dolgait...Alonsonak meg nagyon kevés valós szemétségét ismerik el itt páran,ez zavar.
Kapise?
Nem kapise...

Sztem egy ujjamon meg tudom számolni itt az Alonso drukkerekt. És igen, Kralora gondolok. :) Akkor kik azok páran? Mert tudtommal most is ketten vitatkoztatok, én szóltam csak közbe. És ha jól értelmezem a mondandóját, ő is elismeri. Akkor most csak úgy megszokásból szidtad Alonsot ill. kötöttél bele Kralo hsz-ébe? Mert most így már nem kerek a dolog.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.29. 23:11:54

barca99 írta:
ozsimiki írta:Csak kicsit érdekes volt,h Hamiltont nevezed hisztisnek,miközben Alonsonak szurkolsz :shock: :lol:
Ez teljesen szubjektív, Te Alonsot tartod féregnek, miközben Schumi drukker vagy. :P

Ezt a kört már párszor lefutottuk, úgy hogy most ki is maradhat. :)

Tehát szubjektíven látjuk a dolgokat.
Párszor lefutottuk,de egyeseknek nem esnek le dolgok,nem Kralora értem :wink:
Schumi drukker vagyok,de elismertem a dolgait...Alonsonak meg nagyon kevés valós szemétségét ismerik el itt páran,ez zavar.
Kapise?
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.29. 23:00:47

ozsimiki írta:Csak kicsit érdekes volt,h Hamiltont nevezed hisztisnek,miközben Alonsonak szurkolsz :shock: :lol:
Ez teljesen szubjektív, Te Alonsot tartod féregnek, miközben Schumi drukker vagy. :P

Ezt a kört már párszor lefutottuk, úgy hogy most ki is maradhat. :)

Tehát szubjektíven látjuk a dolgokat.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.29. 22:39:20

Csak kicsit érdekes volt,h Hamiltont nevezed hisztisnek,miközben Alonsonak szurkolsz :shock: :lol: Aki az idény során szntem jóval többet hisztizett....
Hadd röhögjek már ezen... :lol:

Na píííísz.... 8)
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.29. 22:29:28

ozsimiki írta:Megtévesztő hamisság :?: :roll: :shock: :D

Szép esszéket írsz,de a tény,tény...Alonso nagyban rászolgált sok sok ember "szimpátiájára" és teljesen jogosak a kritikák felé,akár tetszik,akár nem. Persze ettől még megértem ha kitartasz mellette (ettől még a tény,tény),hisz már régóta szúrkolsz neki. Ezzel nincs gond.
Bizony megtévesztő volt. :roll: :shock: :cry:
Azzal nincs bajom, hogy jogosan kritizálják Alonsot, én is gyakran fogom a fejem, hogy nah ezt most miért kellett.. ha látod ki is emeltem elöbb: ALJAS ALONSO, nem véletlen. DE a Jogos és túlzó kritizálás között különbség van. Ha pedig egyetlen szót is felhozok Hamilton ellen csak röhögsz. Pedig te egy cikken rágódtál napokig. Ez is egy tény. :twisted:

Megint egymásra találtunk. :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.29. 22:09:50

Megtévesztő hamisság :?: :roll: :shock: :D

Szép esszéket írsz,de a tény,tény...Alonso nagyban rászolgált sok sok ember "szimpátiájára" és teljesen jogosak a kritikák felé,akár tetszik,akár nem. Persze ettől még megértem ha kitartasz mellette (ettől még a tény,tény),hisz már régóta szúrkolsz neki. Ezzel nincs gond.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.29. 21:56:35

ozsimiki írta: Hát végülis utóbbi egy hónapban nem hisztizett,csak fenyegette a csapatfönőkét,meg ilyenek,hm sokkal szimpibb cselekedett.... :? :? Nem csak a hisztikre értettem az évadnyitó óta dolgot :wink: Csinált ő már dúrvábbat sima hisztinél....
Újabb kört nyitsz, az előző állításod megtévesztő hamissága után.

Akkor a zsarolásról pár szó...
A szavahihető Denis azt mondta Alonso megzsarolta. Legyen igaz. Heves vérmérsékletéből kifolyólag a hungaroringi időmérő után sajnos el lehet képzelni a spanyolról, hogy hirtelen felindulásból ezt tette. ALJAS húzás volt, de ALONSO nem hülye, előzmény nélkül ilyet nem tesz - nem fogja maga alatt vágni a fát, és nem fog köpködni a csapatra, akikkel VB esélyes lehetne több éven keresztül - ha minden *rendben lett volna. Láncreakció. Másrészt volt mivel zsarolni ami még nagyobb baj… Így a KÉMÜGY teljes bizonyítása után szerinted a McLarennél minden jól működhet? Semmi sincs ott rendben (jah de igen: Hamilton és Denis kapcsolata).
A kémügyből csak a jéghegy csúcsa derülhetett ki, és az is mire elért hozzánk (nézőkhöz, szurkolóhoz) megolvadt, így elferdült igazság lett. Amiből a legtöbb emberhez nem is a háttérben folyó dolgok kerültek elő, hanem az, hogy De La Rosa és Alonso is erről emailezett, persze hogy Denis tudtán kívül. Nah persze. :lol:

*a rend alatt, nem a teljes támogatottság értendő
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.29. 19:59:39

Kralo írta: Mert én utóbbi egy hónapban egy nyilatkozatában nem vettem észre. :roll:
Hát végülis utóbbi egy hónapban nem hisztizett,csak fenyegette a csapatfönőkét,meg ilyenek,hm sokkal szimpibb cselekedett.... :? :? Nem csak a hisztikre értettem az évadnyitó óta dolgot :wink: Csinált ő már dúrvábbat sima hisztinél....
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.29. 19:41:10

Én majd felvételről nézem meg, de eddig sose bírtam ki, hogy ne nézzem meg neten. :)

Ittvan egy kis nosztalgia.: (nagyon jó videók, érdemes megnézni)

2002
2003
2004
2005-ös szezon zenés összefoglalója.

Tényleg nagyon jók. :wink:
in to exile
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.29. 19:32:41

Los Banditos írta:Mindegy, majd holnap meglátjuk. :wink:

Amúgy ki az-az őrült, aki élőben nézi meg a futamot? :D
Mint az összeset.. ezt is megnézem. Időmérőt is lestem. :P
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.29. 19:31:34

ozsimiki írta: Kralo!

Nem vagyok ideges,de tényleg megmosolyogtattál,felőlem szidhatod Hamiltont,és nevezheted aminek akarod,nem írtam,h ne tedd :wink: De a reakció ilyen lesz,ne is várj mást,és ezt a kedvenced viselkedése teljesen meg is alapozza :roll: :shock:

Hm...Hami Spa óta hisztis :roll: Alonso meg az évadnyitó óta :o :o De lheszarom,az eredmény számít,ott meg remélem előbbi nyer....(Kiminek nincs sok sansza,Massáról nem is beszélve :? )

U.i.:
ha már ismét gumikérdés....spanyol kedvenced is kint volt,ő gumiszettje is új volt,majd ment egy gyorskört,ami nem volt annyira jó,mint Hamié...akkor :?: :roll:
Évadnyitó óta? Évadnyitónál még erről szó sem volt.
Folyamatosan minden héten lenyilatkozza, hogy így kicsesznek vele meg úgy? Jó túlozni? Mert én utóbbi egy hónapban egy nyilatkozatában nem vettem észre. Az más dolog, hogy arra a nyilatkozatra még mostanság is reagálnak. Jó lovagolni rajta. :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.29. 19:25:39

Los Banditos írta:

Tippelj :wink: 8)

Nincs az olyan korán....
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.29. 19:21:22

Mindegy, majd holnap meglátjuk. :wink:

in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.29. 19:17:47

Los!

Koszos max akkor lesz,ha teljesen felszárad a pálya,ami nem valószínű,ha esik,akkor mindenhol vizes lesz,sehol sem koszos :wink:

Kralo!

Nem vagyok ideges,de tényleg megmosolyogtattál,felőlem szidhatod Hamiltont,és nevezheted aminek akarod,nem írtam,h ne tedd :wink: De a reakció ilyen lesz,ne is várj mást,és ezt a kedvenced viselkedése teljesen meg is alapozza :roll: :shock:

Hm...Hami Spa óta hisztis :roll: Alonso meg az évadnyitó óta :o :o De lheszarom,az eredmény számít,ott meg remélem előbbi nyer....(Kiminek nincs sok sansza,Massáról nem is beszélve :? )

U.i.:
ha már ismét gumikérdés....spanyol kedvenced is kint volt,ő gumiszettje is új volt,majd ment egy gyorskört,ami nem volt annyira jó,mint Hamié...akkor :?: :roll:
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2007.09.29. 19:14:49

kovinho írta:Nem, egy ütközés lesz csak: Alonsoba belemegy Sato. :lol: :lol:
jut eszembe Sato-Yamamotoval fog harcolni szamurájkardal,mint 98-ban nakano takagival suzukában :D
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.29. 19:12:48

ozsimiki írta: Mit csodálkozol,h örültek a Mercinél? Alonso rosszabb mint egy áruló,saját csapatába rúg bele bármikor,meg is érdemli ha megvetik SAJÁT CSAPATÁN BELŰL! És miért? Mert a csapat nem volt hajlandó az ELEJÉTŐL Őt nyomni,és MERÉSZELTEK azonos feltételt nyújtani a brittnek...hm mekkora bűűűűűűűűűűn...szegény ártattlan kis alonso...
Hogy erre is válaszoljak: NEM CSODÁLKOZOK! Csak megjegyeztem, mint az összes többit.

Ne legyél cinikus. Alonso nem szegény és nem is ártatlan.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.29. 19:11:13

gianni írta:
Los Banditos írta:
gianni írta:Alonso nyer holnap.
Ez tuti.
A kis spanyol cirigány inkább arra ügyeljen Raikkönen "nehogy" lestartolja majd a rajtnál. :D
...hogy aztán ütközzön hamiltonnal?
Látom rohadtul értesz te is az F1-hez. Tudhatnád, hogy Alonso a pálya koszosabbik feléről fog indulni, ami előny Kiminek. Bár ha ilyen kumma nagy vihar lesz holnap, akkor nagyon könnyen lehet roncsderbi is.
in to exile
Válasz küldése