Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, de azért mégis megdöbbentem, amikor hallottam.VIII.Henrik írta:Nem lepődök meg. Régebben láttam ezeket a részeket (a mostaniak ismétlések), és látsztott minden részben, hogy a szülőknek semmi hajlandóságuk nincs Jamie utasításait követni. Nem látják hova vezethet amit csinálnak. Csecsemő koruk óta gyors műkajával, édességekkel etetik a gyerekeiket.Drigo írta:Érdekes volt. De az csak a múlt héten hallottam, hogy a kölkök utálják azokat a kajákat, amiket csinűál, és egyre kevesebben vannak azok, akik suliban étkeznek...Azért ezt nem gondoltam volna...Nagyon meglepődtem, amikro hallottam.
Az angolok egy teljesen külön népség. Nem csak a belterjességükkel, de a kajájukkal is kicsinálják saját magukat.
Nem lepődök meg. Régebben láttam ezeket a részeket (a mostaniak ismétlések), és látsztott minden részben, hogy a szülőknek semmi hajlandóságuk nincs Jamie utasításait követni. Nem látják hova vezethet amit csinálnak. Csecsemő koruk óta gyors műkajával, édességekkel etetik a gyerekeiket.Drigo írta:Érdekes volt. De az csak a múlt héten hallottam, hogy a kölkök utálják azokat a kajákat, amiket csinűál, és egyre kevesebben vannak azok, akik suliban étkeznek...Azért ezt nem gondoltam volna...Nagyon meglepődtem, amikro hallottam.
Rádióban volt. Ha jól emlékszem a 30 perc alatt a Föld körül című műsorban. Kossuth Rádióban, szal nem a Blikk Rádióban, márha van ilyen. Amúgy ajánlom mindenkinek azt a műsort vasárnap dél tájban szokott lenni, és a Világ minden tájáról vannak benne érdekességek, egy műsorban kb 4-5 különböző riport.. Érdemes meghallgatni.Zozzy 5 írta:Drigo írta:Azt már én is láttam régebben. Érdekes volt. De az csak a múlt héten hallottam, hogy a kölkök utálják azokat a kajákat, amiket csinűál, és egyre kevesebben vannak azok, akik suliban étkeznek...Azért ezt nem gondoltam volna...Nagyon meglepődtem, amikro hallottam.![]()
![]()
Honnan hallottad?
Drigo írta:Azt már én is láttam régebben. Érdekes volt. De az csak a múlt héten hallottam, hogy a kölkök utálják azokat a kajákat, amiket csinűál, és egyre kevesebben vannak azok, akik suliban étkeznek...Azért ezt nem gondoltam volna...Nagyon meglepődtem, amikro hallottam.
Azt már én is láttam régebben. Érdekes volt. De az csak a múlt héten hallottam, hogy a kölkök utálják azokat a kajákat, amiket csinűál, és egyre kevesebben vannak azok, akik suliban étkeznek...Azért ezt nem gondoltam volna...Nagyon meglepődtem, amikro hallottam.Zozzy 5 írta:Ez a Jamie Oliver engem mindíg lenyűgöz, amikor látom...
Most pl. az angol iskolai közétkeztetés megváltoztatására irányuló fáradalmai mennek a Spectrumon. A gyorskajákat akarta kitiltani a sulikból, és megreformálni az étkeztetést egészséges kajákkal. Minden fontos emberhez elment, dolgozott vele egy csomót, de a végén nagyrészben sikerült neki és a csapatának. Ha majd ismétlik, akkor érdemes megnézni.
Ez a srác egy végtelenül értelmes és elszánt kis emberke, több, mint egy szakács
Én imádok főzni (állítólag tudok isZozzy 5 írta:Ez a Jamie Oliver engem mindíg lenyűgöz, amikor látom...
Most pl. az angol iskolai közétkeztetés megváltoztatására irányuló fáradalmai mennek a Spectrumon. A gyorskajákat akarta kitiltani a sulikból, és megreformálni az étkeztetést egészséges kajákkal. Minden fontos emberhez elment, dolgozott vele egy csomót, de a végén nagyrészben sikerült neki és a csapatának. Ha majd ismétlik, akkor érdemes megnézni.
Ez a srác egy végtelenül értelmes és elszánt kis emberke, több, mint egy szakács
De, már folyamatban van. Csak ki kell találnom...barca99 írta:grecki, nem akarod még lecserélni az aláírásodat?![]()
Henry ugye kipipálva, Alves helyett van egy Abidalunk, akit eddig csak dícsérni lehet, Albelda helyett Yaya 'nocomment' Touré, Chivu-t említeni szentségtörés... főleg hogy Milito az "alternatíva."
![]()
A legjobb: Norbi Update TOJÁS.Sharkinho írta:Norbi nevével ellátott termékekkel tele van a...
Norbi rudi, norbi virsli, norbi ételizesítő és többi nyalánkság