Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zizou sem fog játszani,ha jól tudom,a Valencia meg sztem felszálló ágban van.min xlesz.Chris írta:ha jól olvastam az as.com-on Casillas nem fog védeni a valencia ellen.![]()
![]()
![]()
![]()
végre valami jó hír.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OLLLLÉÉÉÉÉ!!!!
(mi meg nyerjünk a osasuna ellen)
Onnan még én is becsőrözném!Zsolti írta:8méterről még a tolókocsis nagyanyám is berugná.ronaldo írta:N asszem az elony 6 pontra csokken, mert a real már 2-0ra vezet. Azért egy kis birói segédlet megintvan, sztem nem volt hazaadás. De azért R. Carlos gólját el kell ismerni, 144km/hnem semmi
8méterről még a tolókocsis nagyanyám is berugná.ronaldo írta:N asszem az elony 6 pontra csokken, mert a real már 2-0ra vezet. Azért egy kis birói segédlet megintvan, sztem nem volt hazaadás. De azért R. Carlos gólját el kell ismerni, 144km/hnem semmi
Biztosan csak ezt a várost ismerik.gsn írta:De miért ugyanabban a városban mint mi?Zsolti írta:Sokkal több kissrác fog nálunk lenni.Állítólag a Rafát ott istenként tisztelik a kisgyerekek.Meg azért Mexikóban laknak egy páran.Cooltiszo írta:Nem hiszem hogy Mexikó ekkora piac lenne, de hát mi és ők tudják....
De miért ugyanabban a városban mint mi?Zsolti írta:Sokkal több kissrác fog nálunk lenni.Állítólag a Rafát ott istenként tisztelik a kisgyerekek.Meg azért Mexikóban laknak egy páran.Cooltiszo írta:Nem hiszem hogy Mexikó ekkora piac lenne, de hát mi és ők tudják....
Sokkal több kissrác fog nálunk lenni.Állítólag a Rafát ott istenként tisztelik a kisgyerekek.Meg azért Mexikóban laknak egy páran.Cooltiszo írta:Nem hiszem hogy Mexikó ekkora piac lenne, de hát mi és ők tudják....
A Boro az 1etlen angol csapat, akit szeretek. 1.sorban Szili miatt, de Jimmy, Zenden, Reiziger és Viduka is kedvelt játékosaim.Enrique írta:Ááá, őt sose szerettem....Mr. Master írta:Jimmy miatt? És Reiziger?
Hát nincs...Szakacs írta:Enrique,de azt ne mond hogy pl angliabol nincs egy csapat amelyiket szimpatizalod,teljesen tavol a spanyol bajnoksagtol