Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bőven elég bűnhődés az h nem láthattad a meccset...Krojf írta:Komáim!
Sajnos én tegnap nem láttam a meccset.
Ezért bűnhődnöm kell!!!
Első körben egy heti futásmegvonás. Na jó azért ez túl kegyetlen. Maradjunk abban, hogy megnézed az összefoglalót, én is azt fogom tenni, itt ugyanis egyenlőre csak TV2 meg RTLKLUB van...Krojf írta:Komáim!
Sajnos én tegnap nem láttam a meccset.
Ezért bűnhődnöm kell!!!
Mi legyen?Érdeklődik efelől Krojf komátok.
Ezt tökéletesen fogalmaztad meg!!!cruyff írta:Ez igen. Ez volt az a játék, amiért a Barca az ami. Messi, Iniesta és hosszú idő után, Deco is fantasztikusan játszott. Ez az a játék és hozzáállás amit alapból elvárok egy Barcelonától! Pontos passzok, gyors összjáték, sok mozgás a középpályán, labdabiztonság és agresszió.
Igen, és utána felhozta a csapatot a második helyre - egyedül. Még emlékszem, és arra is, hogy a sajtó Frankie fejét is követelte. Azaz: mindketten megkapták a bizalmat. ma pedig Frankie-nek jár a türelem, Ronnie pedig elemehet a padra, vagy akárhova. Javíts ki, ha tévednék. (bár nem tévedek)szergoka írta:Tamás!
Egy kérdésem lenne, amikor Ronnie hozzánk került mennyi időre is volt szüksége, h formába lendüljön? Én emlékszem még, h legalább 4-5 hónapig szapulta a spanyol sajtó,h nem váltotta be a hozzá fűzzött reményeket.
Dehogynem tűnt fel:sokkal gyorsabb, lendületesebb volt a támadójátékunk.Zozzy 5 írta:Nekünk semElRamos írta: Bocsánat a Ronaldinho fanoktól, de nekem egyáltalán nem tűnt fel a hiánya.
PL-ben?Ott elég sokszor betalált!Saint Germain írta:Való igaz, hogy Henry a Pl-ben nem talált még be, de akkor is szimpatikus a "felszántom a pályát, ha kell " mentalitás, amit Ronaldinho-tól rég nem láttam. Ha az idei szezonban mégis volt ilyen tőle (R10-től) csak ideig óráig tartott egy-egy mérkőzésen belül (sajnos). Amíg Iniesta ilyen fantasztikusan játszik a bal oldalon, vétek lenne kihagyni a kezdőből. Amellett mondom ezt, hogy egy régi formájában brillírozó Ronaldinho-t nem lehetne kirobbantani a csapatból (csak ott az a fránya feltételes mód).
Igen, a juvénál félnótások voltak, vannak. Annak a juvénak az az Ancelotti volt akkor az edzője, aki Gilardinot és Pippo Inzaghit milan szintű csatárnak tartja évek óta.varga tamás írta:Ja, a Juvénál is félnótások voltak, akik mellőzték. Lehet, hogy a latin futballkultúra nem fekszik a franciának. És: meddig tartson nála a bizalom? Egy hónapig, kettőig, fél évig, egy évig?Kluivertinho írta:Azt elfelejted, hogy Samu előtte is a spanyol bajnokságban tolta évekig, míg Henry egy teljesen más iramú, hajtósabb bajnokságból jött. Ahoz képest pedig jól tolja. Még pár meccset adni kell neki, előbb utóbb bemennek azok a ziccerek. Remélem előbb.varga tamás írta:Igen, és mellette rúgott 1-2 gólt. Henry is kihagyott 5-6 ziccert, és egy gólt sem lőtt - ennyi a különbség. Samu a 2004/05-ös szezon elején kezdett nálunk, az első 6 meccsén 5 gólt lőtt. No comment...
Peace.
Roninál meddig tartson (tudom ő már sokat tett a csapatért de akkor is!!!)???varga tamás írta:Ja, a Juvénál is félnótások voltak, akik mellőzték. Lehet, hogy a latin futballkultúra nem fekszik a franciának. És: meddig tartson nála a bizalom? Egy hónapig, kettőig, fél évig, egy évig?Kluivertinho írta:Azt elfelejted, hogy Samu előtte is a spanyol bajnokságban tolta évekig, míg Henry egy teljesen más iramú, hajtósabb bajnokságból jött. Ahoz képest pedig jól tolja. Még pár meccset adni kell neki, előbb utóbb bemennek azok a ziccerek. Remélem előbb.varga tamás írta:Igen, és mellette rúgott 1-2 gólt. Henry is kihagyott 5-6 ziccert, és egy gólt sem lőtt - ennyi a különbség. Samu a 2004/05-ös szezon elején kezdett nálunk, az első 6 meccsén 5 gólt lőtt. No comment...
Peace.
A Juvénál kint játszatták végig a szélen, azt erőltették. Itt is néha cserél Messivel, de többnyire eredeti posztján, középcsatárként játszik.varga tamás írta:Ja, a Juvénál is félnótások voltak, akik mellőzték. Lehet, hogy a latin futballkultúra nem fekszik a franciának. És: meddig tartson nála a bizalom? Egy hónapig, kettőig, fél évig, egy évig?
Ja, a Juvénál is félnótások voltak, akik mellőzték. Lehet, hogy a latin futballkultúra nem fekszik a franciának. És: meddig tartson nála a bizalom? Egy hónapig, kettőig, fél évig, egy évig?Kluivertinho írta:Azt elfelejted, hogy Samu előtte is a spanyol bajnokságban tolta évekig, míg Henry egy teljesen más iramú, hajtósabb bajnokságból jött. Ahoz képest pedig jól tolja. Még pár meccset adni kell neki, előbb utóbb bemennek azok a ziccerek. Remélem előbb.varga tamás írta:Igen, és mellette rúgott 1-2 gólt. Henry is kihagyott 5-6 ziccert, és egy gólt sem lőtt - ennyi a különbség. Samu a 2004/05-ös szezon elején kezdett nálunk, az első 6 meccsén 5 gólt lőtt. No comment...
Peace.
Azt elfelejted, hogy Samu előtte is a spanyol bajnokságban tolta évekig, míg Henry egy teljesen más iramú, hajtósabb bajnokságból jött. Ahoz képest pedig jól tolja. Még pár meccset adni kell neki, előbb utóbb bemennek azok a ziccerek. Remélem előbb.varga tamás írta:Igen, és mellette rúgott 1-2 gólt. Henry is kihagyott 5-6 ziccert, és egy gólt sem lőtt - ennyi a különbség. Samu a 2004/05-ös szezon elején kezdett nálunk, az első 6 meccsén 5 gólt lőtt. No comment...