Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem én azért Tamásnál nagyobb ellenszenvet érzek Oleguertől, sőt, undorodom tőle mint ember is , meg futballista ként is iszonyat bénának tartom DE! most egséz jó volt...lionelmessi19 írta: Szerintem Mikinek is ott foglal vhol helyet.
Mindemellett szerintem értheted a megszólítást, hiszen egyike vagy a PreSast vehemensen szídóknak...
Szerintem Mikinek is ott foglal vhol helyet.varga tamás írta:Nem tudom mire vélni a megszólítást, nem is értem. Nem emlékszem, hogy írtam volna valami sértőt Oleguerről a Zaragoza elleni találkozó kapcsán. Ezzel együtt továbbra is az utolsó helyet foglalja el nálam a Barca-játékosok népszerűségi listáján.ozsimiki írta:GRT FRANKÉn örülök a sikereknek,és a Zara elleni teljesítmény már lenyügőző volt....cseréi ismét jók voltak,Presasra egy rossz szava sem lehet senkinek,még V.T.nek sem...tökéletesen megoldotta most a feladatát,és még a támadásban sem bénázott!!!
Nem tudom mire vélni a megszólítást, nem is értem. Nem emlékszem, hogy írtam volna valami sértőt Oleguerről a Zaragoza elleni találkozó kapcsán. Ezzel együtt továbbra is az utolsó helyet foglalja el nálam a Barca-játékosok népszerűségi listáján.ozsimiki írta:GRT FRANKÉn örülök a sikereknek,és a Zara elleni teljesítmény már lenyügőző volt....cseréi ismét jók voltak,Presasra egy rossz szava sem lehet senkinek,még V.T.nek sem...tökéletesen megoldotta most a feladatát,és még a támadásban sem bénázott!!!
Én is ezt gondoltam. Biztos a "Katalán Nacionalista Alapítvány" fizeti a prémiumott Oli pályára lépséért.Rivaldinho írta:Rájöttem mér teszi be a Presast... Azér mer ha jáccik akkor prémiumot kap... és nyilván feleznek.. kezdő pedig azér szokott lenni mert a kezdők több prémiumot kapnak, mivel kezdtek, cserék pedig csak simán 'pályára léptek' szal ez a magyarázat mindenre.. Korrupt Rijkaard!
Csak a Barca! írta:Hát nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én annak ellenére, hogy nyertünk, nem nagyon voltam elégedett a tegnapi taktikával. Nem értem miért nem giovani kezdett deco helyett. Kaphatott volna 1 lehetőséget. Deco mostanában nagyon haloványan teljesít. Na mind1 ez az én szubijektív véleményem. Talán ez volt a kisebbik problémám.
A másik a Yaya-Presas csere. Na ehhez megint csak gratulálni tudok. Lehozza az egyetlen játékost a pályáról, aki magasságban és fizikálisan fel tudja venni a versenyt a sevilla égimeszelő csatárával, Kanoutéval. És persze kiről kaptuk a gólt, na kiről, hát persze hogy Oleguerről. Egyszerűen nem hiszem el, hogy enm tudja elfelejteni már ezt a gyerekt Rijkaard. Akkor inkább hozta volna be Thuramot, annak is több értelme lett volna.
A cserének azzal a felével, hogy lehozta Tourét teljesen egyetértettem 70. perctől kezdve (ezt már írtam az ő topicjávaba is) teljesen elsavasodott, látszoitt rajta, hogy jót tenne neki egy kis pihi. A csere másik részéről meg inkább nem nyilatkoznék.Csak a Barca! írta:A Yaya-Presas csere. Na ehhez megint csak gratulálni tudok. Lehozza az egyetlen játékost a pályáról, aki magasságban és fizikálisan fel tudja venni a versenyt a sevilla égimeszelő csatárával, Kanoutéval.